- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.101
anammm süslü olmadığım nerden belli olduuuu
aman süslü olma kardeşş pahalıya mal oluyoo.. ben de bırakmaya çalışıyorum o alışkanlıkları...
bırak bırak
valla ben sadece küpesiz ve gözkalemsiz dışarı çıkmam
gerisi allah ne verdiyse
canbonlarım gülmekten yarıldım yaaaa
ay gonzalezlede konuşuyorum biyandan.misafirlerin yanında telden gırıyor caktırmadan yarım yazdım diyiceğine
yarım azdım diyor banaaa
he abla bu dua ışini nasıl yapacaz planın var mı
valla canlarım benim ben gonlumden gecırdım yazdımartık bı ayar cekersın emedarım
ıstersenız yasın okuyalım 41 e tamamlayalım 1 hatım yapmış oluyoruz çünkü
istersenizde 707 adet ya varıs cekelım abdest alıp yıne 707 adetten 1 hatım yapmış oluyor her bir kişi .toplam okunanları umuduma bağışlarız sonrasındanasıl uygun gorursenız ben uyanırım canbonlarım
hoşgeldınnnnnnnnnnnnnheyyttt bende geldim nasılsınız bakemmm yeğenimin yeleği bitmek üzere onla uğraşıyordum:))
ıyı geceler canım öpüyorum yıne gelhayırlı geceler kızlar... yarın iş var... uyumak dinlenmek lazım...
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldınnnnnnnnnnnnnbıtınce resmını attda bakalım hemen
ıyı geceler canım öpüyorum yıne gel
suan çok buyuk tehdıt altındayım kurtarınnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aman abla sen varkn ayar cekmek bana mı düşer hıcdıger kısçeler de bıseyler desınlerde ayarlayalım hemen vakıt nakıttır
tabiki atarım canım ne de olsa yakında bizlerede lazım olicek:))) özlellikle scorpionsm baksın heheheheh
scorcipime ben örcembana yakın 5 dakka zeynep kamil hastanesineee
yok datlıı ben daha yeni etlendim... butlar daha olmadı.. 34 bedendim..
ör valla kızz:)) ya bende demin gelinimzle konştum diyorki abla yeğenin bugün çok yordu beni biraz tatlı yemiştim bi hareketlendi akşama kadar durmadı diyor:)) yaa rabbim bizlerede nasip etsin inşallah offf şu 2,5 ayıda bi geçirseydik hayırlısıyla
allahım kucagına almayı nasıp etsın canımkaç ayı kaldı doğuma 2,5 ayımı cinsiyeti ney
evveeeettttt esmikim de geldi kısçeler bu da benım can yoldaşım bıtanem onuda aldım aramıza
hani nerdeee canbonnnn
ben görmüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?