Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım gülmekten yarıldım yaaaa
ay gonzalezlede konuşuyorum biyandan.misafirlerin yanında telden gırıyor caktırmadan yarım yazdım diyiceğine
yarım azdım diyor banaaa

heyyttt bende geldim nasılsınız bakemmm yeğenimin yeleği bitmek üzere onla uğraşıyordum:))

he abla bu dua ışini nasıl yapacaz planın var mı

valla canlarım benim ben gonlumden gecırdım yazdımartık bı ayar cekersın emedarım
ıstersenız yasın okuyalım 41 e tamamlayalım 1 hatım yapmış oluyoruz çünkü
istersenizde 707 adet ya varıs cekelım abdest alıp yıne 707 adetten 1 hatım yapmış oluyor her bir kişi .toplam okunanları umuduma bağışlarız sonrasında nasıl uygun gorursenız ben uyanırım canbonlarım

aman abla sen varkn ayar cekmek bana mı düşer hıc dıger kısçeler de bıseyler desınlerde ayarlayalım hemen vakıt nakıttır

heyyttt bende geldim nasılsınız bakemmm yeğenimin yeleği bitmek üzere onla uğraşıyordum:))
hoşgeldınnnnnnnnnnnnnbıtınce resmını attda bakalım hemen
hayırlı geceler kızlar... yarın iş var... uyumak dinlenmek lazım...
ıyı geceler canım öpüyorum yıne gel
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

suan çok buyuk tehdıt altındayım kurtarınnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldınnnnnnnnnnnnnbıtınce resmını attda bakalım hemen

ıyı geceler canım öpüyorum yıne gel

suan çok buyuk tehdıt altındayım kurtarınnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tabiki atarım canım ne de olsa yakında bizlerede lazım olicek:))) özlellikle scorpionsm baksın heheheheh

aman abla sen varkn ayar cekmek bana mı düşer hıc dıger kısçeler de bıseyler desınlerde ayarlayalım hemen vakıt nakıttır

valla bana 24 ayar altın ver bende üstüne tanımassın ayar çekmede burmalı baklavam
tamam beklıyelım bakalım yarına toparlarız başlarız ınsallahhh

scorcipime ben örcembana yakın 5 dakka zeynep kamil hastanesineee

ör valla kızz:)) ya bende demin gelinimzle konştum diyorki abla yeğenin bugün çok yordu beni biraz tatlı yemiştim bi hareketlendi akşama kadar durmadı diyor:)) yaa rabbim bizlerede nasip etsin inşallah offf şu 2,5 ayıda bi geçirseydik hayırlısıyla

allahım kucagına almayı nasıp etsın canımkaç ayı kaldı doğuma 2,5 ayımıcinsiyeti ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…