- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.141
canbonlarım ozaman şuan için ben bi ayarlım geln kızçelerin adlarını yazım olurmu yasin adetını 707 ya varıs dıye
sonram okuyan yetıstıren veya okuyamayan yetıstıremeyen olursa tamamlarız ustunu
bu arada ben kendımı eklememısım ya
canbonlarım ozaman şuan için ben bi ayarlım geln kızçelerin adlarını yazım olurmu yasin adetını 707 ya varıs dıye
sonram okuyan yetıstıren veya okuyamayan yetıstıremeyen olursa tamamlarız ustunu
bu arada ben kendımı eklememısım ya
tamam kuzummm..eğer yetişemezsek ben asbelovun topğiğe de yazarım onlar da umudumu biliyo oraya da geliyo kızçem..okuyan olur muhakkak..
istersen oraya da yazayım yarın belli olunca ne dersin..umudum yanlış anlamaz bizi dimiiiii
tamam abla bana da haber vermeyı unutmayınbana musade ben bulasıklarımı daha yıkamadım ayıptır soylemesı takıldım kaldım burda sabah beyım ısten gelınce bana yan yan bakmasın sonra:18::18:: 18: opuyorum hepınızı rabbım gecenızı hayr eylesın selametle kalın
ya bıtanem nekadar cok kısı olursa okadar ıyı olur
gonzalezımm bence kızmaz haberı yok aslında suprız olcak ama bence cok sevınır duygulanır
hem onun ıcın dua edıyoruz yanlıs anlasılırmıki:26::26:
tamam tatlım ben az önce topiğe bilgi verdim zaten umudumun yumoşlarını falan..yarın akşam yazarım oraya..takipetmem kolay olur haftasonu canımmmm
ben geldim canlarım nasılsınız, umudumdan haber var mııııı
meddcezırım hoşgeldınnnnn
hoşbulduk bebeğimmm, umduudm yazdı mı yaaa alele acele geçmişe doğru yol alıyorum ama bulamadım daha
aaaayyyyyyy umuduma ya varis mi çekiyoruzz, inanamazsınız belki ama ben umudum için dünden beri ya varis çekiyordummm
isterseniz yasin de olur ama ancak akşamları okuyabilirm ben :26:
şahsen ya varis ' i gün içinde bile okuyabiliyorum daa
hoşgeldın kuzum var canbonum bırazdan gelır gonzalez
yumurtacıkları cok ıyıymıs cumartesı duruma gore catlatma ıgnesıyle yumurta toplama işlemi gerçekleşebilirmiş canım.sen nasılsın meddcezrım
canımmm hoşgeldin.. özliyoruz kuzum nerelerdesn :)
meddd tatlılmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn
ayyy çok şükür yaaaahadi bakalım gelsin bebişleeeerrrrrrrrrrrrrr
valla bebeğim ne olsuni okula git gel.. hoş bu ara hiç gidesim de yok ama ama ama .......... velinin biriyle tartıştık.. bütün şevkimi kırdı. hala da benimle uğraşmaya devam ediyo pislik, 1 haftadır sinilerim çok bozuk..Allahından bulsun inşallaaahhh!!
ahh keserim emeklerime üzülüyorum ben neler yapıyorum neler düşünüyorum, karşılığına bak
neyse seninde canını sıkmayayım, sende durumlar nasıl bitanem.. batına son 1 hafta di miiayy inşşş meleğin göbüşündedir bebeğimmm
hoşbulduk bitanem, nasılsın kuşumm
bu arada hani hamilelik takvimiiiiihadi ekle de teyzoşumuzu takip edelim yaaa
ayyy çok şükür yaaaahadi bakalım gelsin bebişleeeerrrrrrrrrrrrrr
valla bebeğim ne olsuni okula git gel.. hoş bu ara hiç gidesim de yok ama ama ama .......... velinin biriyle tartıştık.. bütün şevkimi kırdı. hala da benimle uğraşmaya devam ediyo pislik, 1 haftadır sinilerim çok bozuk..Allahından bulsun inşallaaahhh!!
ahh keserim emeklerime üzülüyorum ben neler yapıyorum neler düşünüyorum, karşılığına bak
neyse seninde canını sıkmayayım, sende durumlar nasıl bitanem.. batına son 1 hafta di miiayy inşşş meleğin göbüşündedir bebeğimmm
hoşbulduk bitanem, nasılsın kuşumm
bu arada hani hamilelik takvimiiiiihadi ekle de teyzoşumuzu takip edelim yaaa
hoşbulduk bebeğimmm, umduudm yazdı mı yaaa alele acele geçmişe doğru yol alıyorum ama bulamadım daha
aaaayyyyyyy umuduma ya varis mi çekiyoruzz, inanamazsınız belki ama ben umudum için dünden beri ya varis çekiyordummm
isterseniz yasin de olur ama ancak akşamları okuyabilirm ben :26:
şahsen ya varis ' i gün içinde bile okuyabiliyorum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?