- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.321
allahım nazarlardan saklasınnnn feyzamıııı
inşallah hayalot teyzesine benzerrrr
ay yerim ben sizi yaaa
niye gelmedin çok özlemişimmmm yaaaa
korkma kuzum bol bol dua et inşallah sorunsuz geçicek hamılelıgınnnn
Kızlar merhaba.ben geldiğimde kimse olmuyor.bi denk gelemedik.liste yapıldıktan sonramı okumaya başlayalım.neyse aksam gelir herkez herhalde konusuruz
selamlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amin teyzesi bize cok dua et sağ salim gelsin feyza bebek..bu su meselesi cok kasıyo beni allahım yardım eder inş.ya baslarda kanamam oldu annem geldi o gitti kayınvalidem geldi snra bi sürü kargaşaya girdim iş yerinde rapor aldım dye sıkıntı yaptı müdür anlat anlat bitmez yani.oyüzden zaman ayıramadım.şimdi bile saatlerdir netteyim iş güç ölece duruyo walla
selamlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yumurtacıklar ne alemde gonzalezimmmmçift sarılımı yoksam tek sarılımı
kızlar .. bu sabah ki kan ve ultrason içinn anlatayım ..ultrasonla bakdı dr um işte .. yumurtacıklarım büyüyor masaAllah .. en büyüğü 16 dan baslayıo .. sonra ki 15 lik var iki tane .. 2-3 tane 12 ve 12buçukluk var .. birde 9 luk var o da yetişirse kardeslirinin yanında toplıycaklar onu da kan sonucu sonrasında .. yine iğnelerime devam.. yalnız bitanesini 450 üniteden 375 e düşürdüler.. bu aksam bide yarın devam edip .. pzartesi sabahtan yine gidilcek.. artık tamam oldu diyebilir dr um.. ve çatlatalm iğnesi için konuşulabilir pazartesi aksamdan fln tahminimce .. bakalım artık hayırlısı
scorcipim hoşgeldinnnn
dualarımdasın katrem
rabbımın ıznıyle bırsey olmıcak ınsallah korkma benım küçük feyza minnoşum çok saglıklı olcak annesi
peki doktor nediyor kuzum bu su meselesi hakkında:44:
hsb balkusumvalla yumurtacaıklarımı anlattım aşşağıda.. sükür smdilik iyiler teyzesi artık tek mi çift mi görcezz kuzum iğne saatim geliyor yapıp geliyorum
hoşbuldum tatlımmmm.
tablo yapmayı biliyon mu ya ben bakayım bi nasıl yapılıyor yoksa..
diğer topikten 7 yasin var elimde şuannn
amiiinn inş canım bnm doktor su sınırda cok kötü değil ama kasılmalara yol acar büyüdükçe dedi.bnde netten baktım böbreklerinde sıkıntı olabiliyomuş dedim o da mesanesi dolu suan belki tek böbreğinde sıkıntı olabilir ayrıntılı ultrasona git burda yok dedi.bizde özele gidelim dedik randevu alamadık bi dahaki aya gidicez bakalım .bazen sebepsizde azalma oluyomuş ama merak etmeden duramıyorum:2::2:
canlarım,sizleri cok seviyorum cokcok öpüyorum..umudum bana kızmasın hepiniz aklımdasınız ve hep dua ediyorum..inş bu defa umudumun da yüzü güler yumoşcuklar sağlıklı bebekler olur ona anneliği çok hakediyo..ve diğer arkadaşlarımında allhım yüzlerini güldürsün inş.ben çıkıyorum canlarım işim biterse yine gelicem tamam mı cokcokcok öptüm sizleriii
hsb nerelerdesin katre .. seni listemde de göremedim merak etmiştim.. napıyosun nasılsın bakim .. :26::26: saolasın cnm.. artık bakalım hayırlısıumudum selam bnde geldim nasılsınnn okudum geçmişi biraz allahım yüzünü güldürsün inşşş
bu kısçe niye simdi UMUDUM bana kızmasın dedi ki :26::26::26::26::26:canlarım,sizleri cok seviyorum cokcok öpüyorum..umudum bana kızmasın hepiniz aklımdasınız ve hep dua ediyorum..inş bu defa umudumun da yüzü güler yumoşcuklar sağlıklı bebekler olur ona anneliği çok hakediyo..ve diğer arkadaşlarımında allhım yüzlerini güldürsün inş.ben çıkıyorum canlarım işim biterse yine gelicem tamam mı cokcokcok öptüm sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?