Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin teyzesi bize cok dua et sağ salim gelsin feyza bebek..bu su meselesi cok kasıyo beni allahım yardım eder inş.ya baslarda kanamam oldu annem geldi o gitti kayınvalidem geldi snra bi sürü kargaşaya girdim iş yerinde rapor aldım dye sıkıntı yaptı müdür anlat anlat bitmez yani.oyüzden zaman ayıramadım.şimdi bile saatlerdir netteyim iş güç ölece duruyo walla

Kızlar merhaba.ben geldiğimde kimse olmuyor.bi denk gelemedik.liste yapıldıktan sonramı okumaya başlayalım.neyse aksam gelir herkez herhalde konusuruz

esilam hoşgeldinnn balımmmm
nasılsın gorusemedık bayadırrbi toplaşalım kızçem ne okuncak bende tam bilmiyorum çünkü

dualarımdasın katrem
rabbımın ıznıyle bırsey olmıcak ınsallah korkma benım küçük feyza minnoşum çok saglıklı olcak annesi
peki doktor nediyor kuzum bu su meselesi hakkında:44:

kızlar .. bu sabah ki kan ve ultrason içinn anlatayım .. ultrasonla bakdı dr um işte .. yumurtacıklarım büyüyor masaAllah .. en büyüğü 16 dan baslayıo .. sonra ki 15 lik var iki tane .. 2-3 tane 12 ve 12buçukluk var .. birde 9 luk var o da yetişirse kardeslirinin yanında toplıycaklar onu da kan sonucu sonrasında .. yine iğnelerime devam.. yalnız bitanesini 450 üniteden 375 e düşürdüler.. bu aksam bide yarın devam edip .. pzartesi sabahtan yine gidilcek.. artık tamam oldu diyebilir dr um.. ve çatlatalm iğnesi için konuşulabilir pazartesi aksamdan fln tahminimce .. bakalım artık hayırlısı

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yumurtacıklar ne alemde gonzalezimmmmçift sarılımı yoksam tek sarılımı

hsb balkusum valla yumurtacaıklarımı anlattım aşşağıda.. sükür smdilik iyiler teyzesi artık tek mi çift mi görcezz kuzum iğne saatim geliyor yapıp geliyorum

oleyyyyyyyyyyyyyyy
çatlıycaklar artıkın benım yumurtacıklarımmmmsen biraz daha kuluçka görde 9mmlikte yetişsin abılerının ablalarının yanına
neka sevındım neka sevındım gonzalezımmmmm

dualarımdasın katrem
rabbımın ıznıyle bırsey olmıcak ınsallah korkma benım küçük feyza minnoşum çok saglıklı olcak annesi
peki doktor nediyor kuzum bu su meselesi hakkında:44:

amiiinn inş canım bnm doktor su sınırda cok kötü değil ama kasılmalara yol acar büyüdükçe dedi.bnde netten baktım böbreklerinde sıkıntı olabiliyomuş dedim o da mesanesi dolu suan belki tek böbreğinde sıkıntı olabilir ayrıntılı ultrasona git burda yok dedi.bizde özele gidelim dedik randevu alamadık bi dahaki aya gidicez bakalım .bazen sebepsizde azalma oluyomuş ama merak etmeden duramıyorum:2::2:

hsb balkusum valla yumurtacaıklarımı anlattım aşşağıda.. sükür smdilik iyiler teyzesi artık tek mi çift mi görcezz kuzum iğne saatim geliyor yapıp geliyorum

gördüm gonzalezimmmama yukarıda olması lazım anlattığın şeyler
vur gonzalezım son iğnelerin olcek inşalah ezan okunurken allahım sana ve bütün kızçelerime başta olmak üzere sonra bütün evlat sahıbı olmak ısteyenlere saglıklı bebekler yollasın rabbımhamılelerede saglıklı dogumla kucaklarına almayı nasıp etsın inşallahhhhaminnnnnnnn

hoşbuldum tatlımmmm.
tablo yapmayı biliyon mu ya ben bakayım bi nasıl yapılıyor yoksa..
diğer topikten 7 yasin var elimde şuannn

scorcipim ben tablo yapmayı bilmiyorum öne ileri almayı öğrendim ama
sen bi bakınsan scorcipimm
allah kabul etsın dualarını allah razı olsun scorcipim

canlarım,sizleri cok seviyorum cokcok öpüyorum..umudum bana kızmasın hepiniz aklımdasınız ve hep dua ediyorum..inş bu defa umudumun da yüzü güler yumoşcuklar sağlıklı bebekler olur ona anneliği çok hakediyo..ve diğer arkadaşlarımında allhım yüzlerini güldürsün inş.ben çıkıyorum canlarım işim biterse yine gelicem tamam mı cokcokcok öptüm sizleriii

anladım katrem kızçem.
üzme kendını ama dua et bol bol
hiç bişey olmıcak inşallah ayrıcada cok netı açıp okuma yoksa valla saglam adamı bıle goturur bu net
oyuzden doktora gıtmeyı bekle doktor su iç falan dedimi peki:26:
ne dedıyse uygula kuzum benım

kız umudum sana niye kızsın alaala
bizde seni çok öpüyoruzzzzzyıne gel canbonum fazla kafanı kurcalama rabbımın ıznıyle saglıklı dogcak feyzam

umudum selam bnde geldim nasılsınnn okudum geçmişi biraz allahım yüzünü güldürsün inşşş
hsb nerelerdesin katre .. seni listemde de göremedim merak etmiştim.. napıyosun nasılsın bakim .. :26::26: saolasın cnm.. artık bakalım hayırlısı

bu kısçe niye simdi UMUDUM bana kızmasın dedi ki :26::26::26::26::26:

işteeeee listemizzzzz haydi kızlarrrrrrrrr

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…