- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.281
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaaeşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
tamam canbonTakıldığım herbiseyleri sana sorarım artık..
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yaşa eniştemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bişer sorcam kısçeler avrupa yakasında bıldıgınız kadın dogum dokturu varmı en ıyısınden yardımcı olun bakem bana
eger stres yaparsanız önünzde engel
haberiniz olsun rahat olmanız gerekiyor
hoşgeldın keserimm gozunuz aydınnn
iyi canım sennnnnnnkızlar nabersiniz:)
scorpıonsummmm hoşgeldınızzzzzzzzzzzzzzzz
liste işini ayarlayabıldınmı balım
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah
iyi canım sennnnnnn
hoşbuldum tatlımmm.yok sen bana mesaj atcan diye bekledimmm dur ben topiğe yazayım kızlar gördükçe cevaplar bana sayı bildirir
Gunaydiiiiinlarrr olsun herkeseee
günaydın canım nasılsın?
ıyi diyelim iyi olsun canim.... Dinleniyorum... Sen nasılsın...
ben cok hastayim...hic balim yok tum vucuduma sanki igne batiriyolar atesim var ve acayip usuyorum..bu arada hala regl olmadim bembeyaz akintim var digerlerine benzemiyo hic kati ve bembeyaz yarin hastaneye gidicem ne olacak cok merak ediyorum hepinizi cok seviyorumm tatli uykularr canlarimm
ay canımmm Allah tamamına erdirsinnnnnnnn..teyze olmak ta büyük mutluluk olmalı..bende iim canm ablam da hamile içim içime sığmıyr :)
ayşemmm geçmişolsunnnn..aman şimdi ilaç içme c vitamınli meyveler ye..yarın gidergitmez bhcg yaptır kuzummmmmmmmmmmmmm..bak hamilelikte de ates yüğkseliyor beni günlerce ateş bastıydı regl olmadannnnben cok hastayim...hic balim yok tum vucuduma sanki igne batiriyolar atesim var ve acayip usuyorum..bu arada hala regl olmadim bembeyaz akintim var digerlerine benzemiyo hic kati ve bembeyaz yarin hastaneye gidicem ne olacak cok merak ediyorum hepinizi cok seviyorumm tatli uykularr canlarimm
günaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGunaydiiiiinlarrr olsun herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?