Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gunaydın bitanelerrrrimmmm
daha yeni kalktım ya bugün mevlüt var saat 1de oraya gidicem
uyandım eşimde yataktan kalkmım diye diyorki saat daha 8 hayatım diyor yat uyuhavaya bakıyorum aydınlık iyice:44: ee uykumuda almışım:44::44::44:bi oraya dön bi buraya dön yok dedim sen eminmisin 8 diye saattennasıl gülüyo eşekhemen fırladım yataktannn
şimdik evi toparladığım gibi giyinip çıkmam gerek

scorpionsum günaydın tatlımozaman 1 yasin 707 ya varis çekelim listeyide akşama ayarlarız gelince tamammı kuzum benim
öpüyorum sizi canbonlarım kendinize iyi bakın

ayyy ilahi enişteeeeeeeeeee
benimki de tam tesri kalkayım diye saat 8 se saat 10 oldu hala yatıyoz derrr
tamam tatlım akşam ayarlayalımmm

Kızlar merhaba.ben geldiğimde kimse olmuyor.bi denk gelemedik.liste yapıldıktan sonramı okumaya başlayalım.neyse aksam gelir herkez herhalde konusuruz

Gunaydinnnn Canlarimmm nasilsiniz??? dün aksam gelecektim bura isden geldim saat 6 da bi uyumus sabaha kadar .. baya yorgun dusuyorum yol beni öldüruyor...

gurbetkızçemmm..teşekkürederimmmm..amincanım darısı basınıza sağlıkla inşallahhhh
canımcım elbet hepimiz anne olucaz bigün..Rabbim kısmet etsin yeterki hayırlısıylaa

scorpionss canim benim ... Insallah sira bizede gelir .. ne kadarlik oldun suan ..? özledim sizleri yaaa

gurbetim bitanem nasılsın yahu özledikk seni:)

Iyiyim sukur canim is guc devam hayat sartlari iste... bende sizleri özledim canim sen nasilsin????

kisecikler yyoookkk
malum haftasonu
ben de kaçayım barii....
bu arada sabah meryem suresi okudum vee başta umuduma olmak üzere hepimiz için 2200 tane de ''ya varis'' okudum... Rabbim dularımızı kabul etsinnnn
hepinizi çok seviyorum, mutlu bir haftasonu diliorummmmmm

Son düzenleme:
slm canm nasılsın? bende evdeyim burası çok soğuk kar yağdı:)

Son düzenleme:
evet canım benim giremedim çoktandır.yorgunluktan bişey yapamaz oldum.bebek cok şükür iyi.kızmış teyzesi.içimden geçtiği gibi sen nasılsın neler yapıyosun

oy masallah kiz olacakmi8s sevindim canim icindne geceni olduguna .. aynen bende pek girmiyorum calisiyorum baya yoruluyorum eve yorgun dusuyorum canim ya... eee isim dusunmeye basladin mi?

oy masallah kiz olacakmi8s sevindim canim icindne geceni olduguna .. aynen bende pek girmiyorum calisiyorum baya yoruluyorum eve yorgun dusuyorum canim ya... eee isim dusunmeye basladin mi?

çalışmak güzel ama evde oluncada sıkılıyo insan dimi baştan beri eşimle kız olursa feyza olsun demiştik şimdiden feyza dye konuşmaya bile başladık şu an aklımızda olan o yani. suyum hala az bu arada.10.haftamda bi kere doktor suyun iyi demişti ozamanda kesem sarkmıştı kanama nedeniyle.bende kendimce kesem sarktı diye az su içmeye başlamıştım.dün gittiğimde yine suyun sınırda dedi..canım skılıyo ya böbrek yada akciğerlerinde bi sıkıntısı vardır dye endişeleniyorum

ayyy ilahi enişteeeeeeeeeee
benimki de tam tesri kalkayım diye saat 8 se saat 10 oldu hala yatıyoz derrr
tamam tatlım akşam ayarlayalımmm
benim eniştemde az numaracı değilmişşş scorcipim
allah kabul etsın kuzummmmallah razı olsunnnkaç bakalım kaççç
kızlarr selam nasılsısnız

katremmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayalotum nasılsın neler yapıyosun çoktandır gelemedim işe gidip gel yorgunluk derken bakamadım

allahım nazarlardan saklasınnnn feyzamıııı
inşallah hayalot teyzesine benzerrrr
ay yerim ben sizi yaaa
niye gelmedin çok özlemişimmmm yaaaa
korkma kuzum bol bol dua et inşallah sorunsuz geçicek hamılelıgınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…