- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.301
gunaydın bitanelerrrrimmmm
daha yeni kalktım ya bugün mevlüt var saat 1de oraya gidicem
uyandım eşimde yataktan kalkmım diye diyorkisaat daha 8 hayatım diyor yat uyu havaya bakıyorum aydınlık iyice:44: ee uykumuda almışım:44::44::44:bi oraya dön bi buraya dön yok dedim sen eminmisin 8 diye saatten nasıl gülüyo eşek hemen fırladım yataktannn
şimdik evi toparladığım gibi giyinip çıkmam gerek
scorpionsum günaydın tatlımozaman 1 yasin 707 ya varis çekelim listeyide akşama ayarlarız gelince tamammı kuzum benim
öpüyorum sizi canbonlarım kendinize iyi bakın
gurbetkızçemmm..teşekkürederimmmm..amincanım darısı basınıza sağlıkla inşallahhhh
canımcım elbet hepimiz anne olucaz bigün..Rabbim kısmet etsin yeterki hayırlısıylaa
gurbetim bitanem nasılsın yahu özledikk seni:)
medd balım nassın kuzumafiyet olsun
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaaeşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
slm canm nasılsın? bende evdeyim burası çok soğuk kar yağdı:)
cnm merhaba.nasılsın?
kızlarr selam nasılsısnız
Selammmm canim nasilsin uzun zamandir görüsmüyoruz ? bebek nasil ? cinsiyeti belli oldu mu?
evet canım benim giremedim çoktandır.yorgunluktan bişey yapamaz oldum.bebek cok şükür iyi.kızmış teyzesi.içimden geçtiği gibisen nasılsın neler yapıyosun
oy masallah kiz olacakmi8s sevindim canim icindne geceni olduguna .. aynen bende pek girmiyorum calisiyorum baya yoruluyorum eve yorgun dusuyorum canim ya... eee isim dusunmeye basladin mi?
ayyy ilahi enişteeeeeeeeeee
benimki de tam tesri kalkayım diye saat 8 se saat 10 oldu hala yatıyoz derrr
tamam tatlım akşam ayarlayalımmm
allah kabul etsın kuzummmmkisecikler yyoookkk
malum haftasonu
ben de kaçayım barii....
bu arada sabah meryem suresi okudum vee başta umuduma olmak üzere hepimiz için 2200 tane de ''ya varis'' okudum... Rabbim dularımızı kabul etsinnnn
hepinizi çok seviyorum, mutlu bir haftasonu diliorummmmmm
kızlarr selam nasılsısnız
benim eniştemde az numaracı değilmişşş scorcipim
allah kabul etsın kuzummmmallah razı olsunnn kaç bakalım kaççç
katremmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çalışmak güzel ama evde oluncada sıkılıyo insan dimibaştan beri eşimle kız olursa feyza olsun demiştik şimdiden feyza dye konuşmaya bile başladık şu an aklımızda olan o yani. suyum hala az bu arada.10.haftamda bi kere doktor suyun iyi demişti ozamanda kesem sarkmıştı kanama nedeniyle.bende kendimce kesem sarktı diye az su içmeye başlamıştım.dün gittiğimde yine suyun sınırda dedi..canım skılıyo ya böbrek yada akciğerlerinde bi sıkıntısı vardır dye endişeleniyorum
hayalotum nasılsın neler yapıyosun çoktandır gelemedim işe gidip gel yorgunluk derken bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?