- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.501
anam bak sen şu teyzoşumuzamutlu pazarlarrrr.
Bu bebo simdiden beni uyutmuyo yahuu.bende mi sorun anlamadim.yatakta döne döne bihal oluyorum.bide wc molasi oluyo arada.sanirim stresten uyuyamiyom.
Kuzularim biz bugun biraz avm gezcez.aksamuzeri gelirim..
Hayalotum sen zaten listeyi halleserain bebeegemm cozdun bu isi
Günün yarısını bitirdiğimiz şu saatlerdeherkese mutlu pazarlar diyeyim.. geç oldu ama ancak vakit bulabildimm scorpimm iyi gezmeler balım.. keskem aynı avm ye gidebilsek cankusummm .. bu arada hayalotum listeyi çözdü, Allah kolaylık vere balıma bska da kimse gelmemiş ki sanırım henüz birsey yazan yok topikciğee :26::26:belkim birazdan bizde çıkarız eniştenizle dışarı.. dün de çıkmıştık bu saatlerde, hava çok soğktu ama bizde avm gitceğimiz için, soğukta çok kalmadık.. ama bgün dünden daha güzel giib dudruyo en azından gökyüzü düne göre açık gibi , İnsaAllah ta açar daha çok.. artık gelsin bahar larr yaaa hadi öpüyom hepinizi ben bi uğriim dediydim belkim enişteniz yine dün kü gibi sürprayyzzz yapıp addalara götürür benii aksama görüşürüz inşallah, mutlu pazarlarr cankuslarımm
canbonlarımmm ben araba kullanmaya gidiyorummminşallah kazasız belasız geri dönerim
öpüyorum hepinizibaşşşş başşşşşş
oh oh maşalllahhhh kuzum..kazasız belasız dön inşallahhhh.eee artık bizi de gezdirirsinnnnnnnnnnnnnnn
gezdirmemmi seni ben
kuzum nasıl geçti gezmelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlımcım listeyi tazeledim..akşam burada olamam belki..çok uykum geldi..yemekten sonra uzanırım belki..kızçeler gelirse öğrenirsin okuyan olacakmı..ben yine bu akşam okumaya çalışıcam..yasınden çok eksiğimiz var çünküüüü:26:
tamam uzum listeyi eklerim ben gelen olursa
güzel geçti canbonum bide benımkının çenesi olmasa daha güzel olcak
eksiklere takılma bitanemben eksiğimiz çok olursa mübinli yasin okurum.1defada 41 yasin çıkıyo oyuzden oşekil tamamlarız canbonum sıkıştırma kendini yarın okurum yine yasin umuduma :
selam habibtelerimmmm nasilsinizzzz doktora gittim almadi beni salak kariyarin sabah randevum var minicigim kendini gosterecek mi bakalimmmm
habiptemm masaAllahh miniciğinin artık pek bi minicikliği kalmamış yaniartık senin bebise bska isim bulalım en iyisi kuzum
selam habibtelerimmmm nasilsinizzzz doktora gittim almadi beni salak kariyarin sabah randevum var minicigim kendini gosterecek mi bakalimmmm
kısçelerim napıyosunuz bakimmhayalotum beni de gezdirsee geçerken beni de alsanız noolurdu heee scorpimle mi gezcen sadeceee ceeee ceeeee
bak sen niye almadı bu kadınselam habibtelerimmmm nasilsinizzzz doktora gittim almadi beni salak kariyarin sabah randevum var minicigim kendini gosterecek mi bakalimmmm
gezdiremmmiiiiii aceppppppppppppkısçelerim napıyosunuz bakimmhayalotum beni de gezdirsee geçerken beni de alsanız noolurdu heee scorpimle mi gezcen sadeceee ceeee ceeeee
kıskanma kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayalot benimmmmmmm.beni gezdirecekkkkkkk sen kal öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sagol habibtemmm allahimmmmm sanada yasatsinnn bu mutlulugu ama bu hafta cok agliyorum nedeni olmadan yada aklima bazi seyler geldigi icin...simdide cok iyi sayilmam bir kac lokme yemek yedimm geldim yaninizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?