Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Günün yarısını bitirdiğimiz şu saatlerde herkese mutlu pazarlar diyeyim.. geç oldu ama ancak vakit bulabildimm scorpimm iyi gezmeler balım.. keskem aynı avm ye gidebilsek cankusummm .. bu arada hayalotum listeyi çözdü, Allah kolaylık vere balıma bska da kimse gelmemiş ki sanırım henüz birsey yazan yok topikciğee :26::26:belkim birazdan bizde çıkarız eniştenizle dışarı.. dün de çıkmıştık bu saatlerde, hava çok soğktu ama bizde avm gitceğimiz için, soğukta çok kalmadık.. ama bgün dünden daha güzel giib dudruyo en azından gökyüzü düne göre açık gibi , İnsaAllah ta açar daha çok.. artık gelsin bahar larr yaaa hadi öpüyom hepinizi ben bi uğriim dediydim belkim enişteniz yine dün kü gibi sürprayyzzz yapıp addalara götürür benii aksama görüşürüz inşallah, mutlu pazarlarr cankuslarımm

Son düzenleme:
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD]?? Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin/ 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

anam bak sen şu teyzoşumuza gezin kuzum gezin ama çok dikkatli ol bitanem olarmıöpüyorummmbu arada liste işi tamam ama benimkiler biraz ince oluyornurlumu ekledim yinede yazıyorum deftere karışıklık olmasın

sen yine yarıda yakalamısın ben hepten bıtırdım günü
bızım kızı yıkadık tadaha doğrusu babamız yıkıyor duşa kabinin içindebende dışardan tamam kuzum bıttı kızım hanimiş kızımı babası yıkayormuş diye seviyorum camekandan1:alışıyo ama güzel yıkıyo benim herifffbende kurutma makinesiyle kuruttum 2 saat sonra bütün evi kaldırdım yine temızlık yaptımsonra kaygana eltileri toplamıs temızlık ıcın mecbur tıpış tıpış bende yukarıanca bitti işim ee gonzalezde adalara gidecemiş bak sennnnkız ankarada ne adası ki bu ölem çayır çimen gezeee gezeee hesabımı yapıyonuzzzz

canbonlarımmm ben araba kullanmaya gidiyorummminşallah kazasız belasız geri dönerim
öpüyorum hepinizi başşşş başşşşşş

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

gezdirmemmi seni ben

kuzum nasıl geçti gezmelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlımcım listeyi tazeledim..akşam burada olamam belki..çok uykum geldi..yemekten sonra uzanırım belki..kızçeler gelirse öğrenirsin okuyan olacakmı..ben yine bu akşam okumaya çalışıcam..yasınden çok eksiğimiz var çünküüüü:26:

tamam uzum listeyi eklerim ben gelen olursa
güzel geçti canbonum bide benımkının çenesi olmasa daha güzel olcak
eksiklere takılma bitanemben eksiğimiz çok olursa mübinli yasin okurum.1defada 41 yasin çıkıyo oyuzden oşekil tamamlarız canbonum sıkıştırma kendini yarın okurum yine yasin umuduma :

Son düzenleme:

ahh bu erkekler hep çene hepp çeneeeeeee
maşallah sana kuzum.mübinli okumak zormuş..ama çok derde deva diyorlarr..
Rabbim tez zamanda sana da meleğini yollasın inşallahhh..

selam habibtelerimmmm nasilsinizzzz doktora gittim almadi beni salak kari yarin sabah randevum var minicigim kendini gosterecek mi bakalimmmm

kısçelerim napıyosunuz bakimm hayalotum beni de gezdirsee geçerken beni de alsanız noolurdu heee scorpimle mi gezcen sadeceee ceeeeceeeee

selam habibtelerimmmm nasilsinizzzz doktora gittim almadi beni salak kari yarin sabah randevum var minicigim kendini gosterecek mi bakalimmmm

habiptemm masaAllahh miniciğinin artık pek bi minicikliği kalmamış yani artık senin bebise bska isim bulalım en iyisi kuzum

habiptemm masaAllahh miniciğinin artık pek bi minicikliği kalmamış yani artık senin bebise bska isim bulalım en iyisi kuzum

sagol habibtemmm allahimmmmm sanada yasatsinnn bu mutlulugu ama bu hafta cok agliyorum nedeni olmadan yada aklima bazi seyler geldigi icin... simdide cok iyi sayilmam bir kac lokme yemek yedimm geldim yaninizaa

kısçelerim napıyosunuz bakimm hayalotum beni de gezdirsee geçerken beni de alsanız noolurdu heee scorpimle mi gezcen sadeceee ceeeeceeeee

kıskanma kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayalot benimmmmmmm.beni gezdirecekkkkkkk sen kal öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bak sen niye almadı bu kadınneysem yarını iple çekiyorum habıbtem saglıklı olsunda yeterki
gezdiremmmiiiiii acepppppppppppp
kıskanma kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayalot benimmmmmmm.beni gezdirecekkkkkkk sen kal öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gonzalezimmmmmmm hu huuuuuuuuuuuu

sagol habibtemmm allahimmmmm sanada yasatsinnn bu mutlulugu ama bu hafta cok agliyorum nedeni olmadan yada aklima bazi seyler geldigi icin... simdide cok iyi sayilmam bir kac lokme yemek yedimm geldim yaninizaa

ağlama kuzum yaaaa.valla ben de ağlıycam şimdi habibtemmmmmmmmmmm
bak senin iyi olman lazımm.stres üzüntü meleğine de etki diyor..oartık seni hissediyor kuzummmm..yapma böyle yıpratma kendini..keşke elimizden bişey gelse de hiç yaşanmamış hiç eksilmemiş olsakkk..
ama bak eksildik çok zor günler yaşadık ama rabbim bize meleklerimizi gönderip eksiklerimizi tamamlayacak canım benimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…