Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gordunmu bak kımse yazmamıs adamcagıza ben yazdım naberrrrçatla gonzalezımmm
benmi üretime geçecem
sağol balım dediyse artık yazarız bişeylerrr

adam da naapsın.. babamın evinde var iki baldız, biri büyük biri küçük, onlardan byle bisi görmedi.. zaten küçüğünden dayak yiyo garibim bu şiir sayesindee beni sana getirr heraldee yaz şiiri, kap umudu hahahaha

enişte enişte
bak şimdi sen bu işe
almışın tatlı bir kızçe
hem cilve hem naz bir işte

enişte enişte
şiiri yazan benim iştee
çatlasın bu şiirde yanındaki kızçe
sende gurur duy benimle enişte

eniştem senin için yazdım sırf şu gonzalezıme inat
ne cevherler var bende yaaaa

tatlı kuşlarım herkese hayırlı geceler.. bana müsaade gözlerim gidiyor... Allah rahatlık versin herkese... tatlı rüyaylar, bol bebisli gecelerrr .. öpüyorum hepiniziii

yürü beeeeeeeeeeeeeee kim tutar seni şair hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bak bizim sayemizde şiir yazma yeteneğinde ortaya çıkdı

Allah rahatlık versin herkesee.... Sohbetiniz bol olsun hanımlar.. yarın görüşürüz inşallah..

canbonlarım bende cıkıyorum artık kuzularrrr
bizim kızçelerden yıne gelmeyenler cok bu arada nereye kaçtılar yyınehamişler çıkın ortaya
neysem yarın gorusuruk öpüyoruum tatlı uykular hepınıze

Hayalotum kizcem bende habersiz ciktim.cepten yaziyom.internet arizalaniyo surekli
İyi geceler tatli ruyalar canlarimmmm

bu kısçe niye simdi UMUDUM bana kızmasın dedi ki :26::26::26::26::26:

umudum tam konuşamadan çıktım ya oyüzden işlerim duruyodu hemen çıkmak zorunda kaldım dye öle dedim..kızılacak bişey yok tabikide bende de dengeler değişiyo arada bi nedensiz ağlamalar falan bi doğuruyim kalmicak inş bişe görüşürüz inş canbonum öptüm

mutlu pazarlarrrr.
Bu bebo simdiden beni uyutmuyo yahuu.bende mi sorun anlamadim.yatakta döne döne bihal oluyorum.bide wc molasi oluyo arada.sanirim stresten uyuyamiyom.
Kuzularim biz bugun biraz avm gezcez.aksamuzeri gelirim..
Hayalotum sen zaten listeyi halleserain bebeegemm cozdun bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…