- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.461
bak son yaptığım listeyi takipedelim..diğer topikten de aldım..birde ben 5 yasin demiştim ama okudukça ekleyeyim kafam karışmasın dedim yeniledim kuzum
canlarım ben çıkıyorum.. sabah sınav görevim var :26:
erkenden kalkma lazım
hepinizi çok öpüyorum ve çok çok seviyorumsize iyi sohbetler veee şimdiden iyi geceleeeerrr
erkenden kalkma lazım
hepinizi çok öpüyorum ve çok çok seviyorumsize iyi sohbetler veee şimdiden iyi geceleeeerrr
kızlar benide ekleyin varis için
tamam kuzum benim.sen liste yaptıkça ben o liste sayfasını yazıyorum bi kenarason listeyi gonderiyorum yani
benimkilerin hepsi okundu kuzumallah kabul eder inşallah
erkenden kalkma lazım
keserimmmm her zaman dualarimdasinizzz insallah en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza alirsinizz....
scorpimmmmm teyzosumu sali gunumu goreceksinnnn ayyy allah bu mutlulugunu daim etsinnn habibtemmm...
hayalotum ve medcezirimmm darisi basiniza insallah en kisa zamandaaaa bebisler gobisinize konar annelerini mutlu ederlerrr
medcezriimm bitanem seni cok seviyorummmmmm...allah gonlune kondurmuss gobisine de konacak insallah canim benimmmmm...
cok duygulandık hayalotum yaaa , bu kadar acıklı yazmaDile destan tüm eseri
Diplomalı kör serseri
Hep sana doğru keseri
Vuruyorsun be enişte
Aynı tuğla aynı pirket
Yapıştırma boş etiket
Hayalinde koca şirket
Kuruyorsun be enişte
eniştem sana pc aldı ya teşekkür şiiri
yanlız tek sorun var koca google'da
son kalan enişte şiiri ona görem
keserimmmm her zaman dualarimdasinizzz insallah en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza alirsinizz....
scorpimmmmm teyzosumu sali gunumu goreceksinnnn ayyy allah bu mutlulugunu daim etsinnn habibtemmm...
hayalotum ve medcezirimmm darisi basiniza insallah en kisa zamandaaaa bebisler gobisinize konar annelerini mutlu ederlerrr
medcezriimm bitanem seni cok seviyorummmmmm...allah gonlune kondurmuss gobisine de konacak insallah canim benimmmmm...
priori sende hosgeldin aramizaaa allah sanada gonlunce gore versin canimmm....
iyi geceler cnmmm kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnn
canm ii geceler bende yatcam birazdan benimde görevm var off çok sklcam bekle bekle:)
tamam bıtanem allah kolaylık versın kuzum
tatlı uykularrrr ıyı gecelerrrr
tamam tatlımm.
hey maşallah sannnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa
beni bakkkkkk..o tesbihlerden bana da bitane ayır heeee.ben sana ayırıcammmmmm
cok duygulandık hayalotum yaaa , bu kadar acıklı yazmabirde işin iç yüzü, kimse eniste diye ona şiir yazmadıydı google da bittiyse şiir artık sen üretime geçecen , kolay gele hayalotuimmm sahi aslında doğaçlama çok güzel olurud yaa, bi denesene
keserimide eklermisin kuzum okudukça yazıcak
amınnnnnnnnnnnnnnnn habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende saglıklı bı sekılde alcaksın ınsallah kucagına mınık fındıgımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?