- 15 Eylül 2012
- 8.413
- 6.883
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.661
sukur bennnde iyiyim araniza geri katilmak istiyorum o yuzden yokluyorum sizi arada... sagol benide yazdigin icin ..
eee bu saat olmuş kimse yok sanki topikte.. nerde ki bu kısçelerr :26: benm de uyumamam lazım.. 12 de iğnemi kesin yapmam lazım .. szlere bakayım dedim biraz da uykum da geliyor henyse ben biraz okuyayım en iyisi, yine bakmaya çalışırım sizlere..
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
snopy her yere ayni seyi yaziyorsunnn...ve surekli bu sekilde senin erkek olduguna inanacam artik...dalga geciyor gibisinn
keserim geçicek kuzum :26:keşke yanında olabılseydımmm
saolasın canım şuan çok kötüyüm inan ağlamktan gözlerm mahfoldu ama yapcak birşey yok malesefhayırlısıyla şu durmu bi atlataymda inş sağlıklı sıhhatli bi bebişe kavuşurm
hoşgeldın canım aramıza:)) hobulduk... Merhabalar...
hayırısı kuzum inşallah bu ay gelır meleğinhersey yolunda olmasına ragmen bu ayda olmadıbugun adetımın 4.gunu yarın tekrar klomne baslıcam hayırlısı ınşallah umut81 ınsallah hayırlı sonuclarını beklıyoruz
eee bu saat olmuş kimse yok sanki topikte.. nerde ki bu kısçelerr :26: benm de uyumamam lazım.. 12 de iğnemi kesin yapmam lazım .. szlere bakayım dedim biraz da uykum da geliyor henyse ben biraz okuyayım en iyisi, yine bakmaya çalışırım sizlere..
birazdaha beklemelisin canım.eğer adetse sökülememişindir ama inşallah değildir hayırlısı olsunkızlar bugün adet olmam lazımdı.. az önce kahverengi gibi bı akıntı oldu hafif wcye gidince..
normalde kırmızı olur hep benim.. bu hamilelik belirtisimi acaba bunu yaşayanlar varmı hiç..
karnımda hafif agrıyo adet olcakmısım gıbı kasıklarım..
snopy her yere ayni seyi yaziyorsunnn...ve surekli bu sekilde senin erkek olduguna inanacam artik...dalga geciyor gibisinn
sürekli aynı şeyi yazmıyorumki canım yaşadığım şeyleri yazıyorum.
ben yeni üye oldum zaten o yüzden olabilir 1 hafta içinde olyo bütün bu yazdıklarım.
belki bu forumda okumayan olur diye başka yerede yazdım bu yazıyı evet çok merak ediyorum çünkü.
beklemek zor oluyo. sonuçta paylaşıp bişeyler öğrenmek için bu forumdayız.
rahatsızlık verdiysem kusura bakma.
scorpionnsuuummmmmmm bende 2500 ya varis daha ekler misiiiinnnnn
bende 2000 daha çekdim scrpim
ben geldimmmmm
hsgeldin balım nerdeydinr öyle.. benim de uykum geldi yawwama bekliyom deminde tesbih çekdik oldu bu saat ..az daha sıkam dişimi
ekledım gonzalezimuykuda kalcan sandım valla
meddcezırım senın2500 ya varısınıde ekledım bıtanemmm
kizlar doktordan geldimmmmmmmm....prensesim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sevinemedim bile bizim heriften erkek istiyordu istemege bagli degil o oyle yapinca mutlu olamadim bileee...neyseee doktorum kesin konusmadi o yuzden gelecek ayi bekliyecemmm
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
hep zamanı gelince olur derler ewet çok haklısın sıkılmakta ama allahtan hayırlısını iste olumsuz şeyleri düşünme
slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim fakat moralm çok bozuk kimyasal gebelk yaşıyormuş(( tüm dünyam alt üst oldu kahroldum
meddcezırım habıbtemmm snoppyyy nassınız canbonlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?