- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.701
habibtemmm medcezirimmmm allah sanadaaa nasip etsinnnnn ...evet kabullenmesi zor oldu alisti sayilir etraftannn tepkiler aldi...
esasoglan sevindi kizim olacak diyee kendisi erkek istiyorrr..ilk erkek torun..ohh be kayinbabamin ismini koymaktan kurtuldummmmm
hayalotummmmmmmm allah sana ve sizlereeeee de nasip etsinn canlarimm benim sizleri cok seviyorummm
boyy boyyy küçük meddcıkler olcek inşallahhhh
canbonlarım habıbtem esas oglanı açınca aklıma esas elti geldii
hatırlarsanız esas elti bi ara benim kistlerim kaybolunca spiralini çıkartmıştı bana ınadına
şimdi tabı benım kıstler tekrar meydana cıkınca bugün ıtıbarıyle spralini geri taktırdı
allahın sopası yok derler ya kaç ay geçti korunmadığı halde hamıle kalamadı ki esas elti kaynım ceket atsa hamıle kalır
büyük söz etmedi aksine allahım şunu benden önce doğurtki benle yarışmasın dıye dua ettım ama bi baktim olmuyo deyıp sprali bugun taktırmıs
çıkar kuzum da onlarıda biz ödemessek iyidirrrhadi yaa :26:iyi dedin onu körolmayasıcalarama mrk etme kuzum smdi bunu yaptırmayan illa ki bi seyden onlara msraf çıkar dersin snde .. onu yaptırmayan smdi bunu öder die ahh yaşımı sormayın, yaşamadım kiiiiiiiii ......... diye bi tsm sarkısı var aklıma geldi, yeri de geldi diyim dedim neysem ben yaşımı söyliyim 5 buçuk daha
Tesekkur ederım canım cevapladıgın ıçın. şaşırdım öyle bi tepkiye :) neyse öğrenmiş olduk nedenini.. :)
umarım güzel haberler alırım canım.
bütün topiklere bende yazıcam.. tatlı kuşlarımı çok seviom die beni ihbar edebilirsin
canlarımm ben çıkıyorum, yarın erken kalkcam dr. için...
ayyy çok heyecanlıyım vallaaa.. inşş her şey yolunda gider de hayırlısı ile kavuşuruz meleğimizeeeeeee
dualarınızı eksin etmeyinn
iyi geceleeeerrrrrrrrrr
umudum seksenbirim hoşgeldin canım..
hsb cnm napıyosn nassın
iyiyim umudum sen napıyon bakalım anlat kaç yumoşun olmuş.....
ne zaman toplanacaklar:44:
bu bebekler sana gelsin umudum
anlatmıştım ya dün okumadın sanırım .. sağ da 4 sol da 3 giib göründü en son.. ama işlem sırasında daha farklı olabiliyomus yani görünmeyenlerede ortaya çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla.... ama dr um 5 tane bile bize yeter diyordu.. ama gidişaat çok sükür iyi durumda.. yarın saat 11 buçukta ... şubat topiğine bakdın mı , baktıysan bise de
üzülme canım bişey olmaz inş...............gelsin de yüzüm bozulmadan gelsinler Allahımm yardım ettcrınone jel den nefrett ediyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?