Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım habıbtem esas oglanı açınca aklıma esas elti geldii
hatırlarsanız esas elti bi ara benim kistlerim kaybolunca spiralini çıkartmıştı bana ınadına
şimdi tabı benım kıstler tekrar meydana cıkınca bugün ıtıbarıyle spralini geri taktırdı
allahın sopası yok derler ya kaç ay geçti korunmadığı halde hamıle kalamadı ki esas elti kaynım ceket atsa hamıle kalır
büyük söz etmedi aksine allahım şunu benden önce doğurtki benle yarışmasın dıye dua ettım ama bi baktim olmuyo deyıp sprali bugun taktırmıs

kuzum benim amiiinnnnnnnnn inşş bitanemm

boyy boyyy küçük meddcıkler olcek inşallahhhh

inşallaaahh bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm

bütün topiklere bende yazıcam.. tatlı kuşlarımı çok seviom die beni ihbar edebilirsin

harbiden Allahın sopası yok işte
ayyyyyy Rabbim onların diline düşürmesin kuzummm, bi an öce hayırlısı ile hamile kalırsın da hepsine kapak olur inşş bitanemmm

canlarımm ben çıkıyorum, yarın erken kalkcam dr. için...
ayyy çok heyecanlıyım vallaaa.. inşş her şey yolunda gider de hayırlısı ile kavuşuruz meleğimizeeeeeee
dualarınızı eksin etmeyinn
iyi geceleeeerrrrrrrrrr

çıkar kuzum da onlarıda biz ödemessek iyidirrrdaha 17 17 17
Tesekkur ederım canım cevapladıgın ıçın. şaşırdım öyle bi tepkiye :) neyse öğrenmiş olduk nedenini.. :)
umarım güzel haberler alırım canım.

esf canım

kısçelerim bana müsaade iğnemi de yaptım çok sükür.. haydin hayırlı geceler öpüyoürum hepinizi

bütün topiklere bende yazıcam.. tatlı kuşlarımı çok seviom die beni ihbar edebilirsin

yok kuzum ya hani bazı dengesızler yazıyordu ama snoopyle konusuyorduk 1 haftadır bende baktım ama hep aynı yazılar var herhalde degıldır.ne bılım ya poffffffffffff

hayalotum çok üzülüyorum ama bir yöndende ablama çok seviniyorum hayırlısıya diğer ay da sağlıklı sıhhatli bir meleğimiz olur

canbonlarım bende kaçtımmmm
meddcezrım guzel haberlerle donersın ınsallahhh dualarım senınle
keserim rabbım bıdaha yasattırmasın balım üzme kendını gecıcek sabır kuzum
habıbtem fındıgımı oksa tatlı uykularrr
gonzalezim iğnenide yaptın hayırlı gecelerrrrr
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bitanem dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayolotum ben umudum için 1 yasin okudum liste varsa eğer eklersin diye söylüyorum...
allah kabul etsin inş....
allahım umudumun 16 yıllık hasretini ikiz vererek bitirsin....
AMİİİİİİİİİİİNNNNN....................

iyiyim umudum sen napıyon bakalım anlat kaç yumoşun olmuş.....
ne zaman toplanacaklar:44:

anlatmıştım ya dün okumadın sanırım .. sağ da 4 sol da 3 giib göründü en son.. ama işlem sırasında daha farklı olabiliyomus yani görünmeyenlerede ortaya çıkabiliyormuş anladığım kadarıyla.... ama dr um 5 tane bile bize yeter diyordu.. ama gidişaat çok sükür iyi durumda.. yarın saat 11 buçukta ... şubat topiğine bakdın mı , baktıysan bise de

baktım canım şubat topiğine yeni yazdığın soruyu diyon sanırım ama bilmiyorum ben kullananlı çook oldu için bi yorum yapmak istemedim şimdi bişey derim yanlış olur.....
sende alerji mi yaptı ilaç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…