- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.861
amin balım amiinn inşallah hepimizeee
aynenn devamm canımm ya bakalımm nasıpp bu ayamı beklemedeyımm
umudummm geçmişi okuyamadımmm..çarşambamı toplanacak yumoşlar kuzummmm
gonzalezım çıktı scorcipim:26:yarın toplancak yumoşları inşallah
ayy hadi hayırlısııı..hepsi döllenir sağlıklı olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah scorcipimmm
10 dakkaya takıldım kuzum bıraz beklemen gerek
aynen bitanemmmm.
demin mhrs den bakaımdedim anammmm gün yok kiii.yani benim tahliller ayın 9unda elimde olmalı ama doktorlar sabah hep dolu..
artık sağlıkocağında bikısmını yaptırıcam..gerisini hastanede..
canım bak ozaman ben baktım şimdi en erken ayın 4ünde var gebe 1den ahmet diye bir adamdı sanırım:26:ama gebe 2de erbil çakar var sakın olakı ılerkı aydada olur ona randevu alma genc bı adam ve cok gıcık bır tıp aman ha dıyım.pınar var orda onu cıkaramadım:26:gebedekı doktorlar farklı tanıdıklarım yok ama o erbil i hiç unutmam
sen saglık ocagında yaptırbıldıklerını yaptır .haydarpaşa numunede var ben sımdı baktım randevulara yarınada var bi bak sende bıtanem
sağol bitanemmm..seni de yordummm..ayy zaten tırsıyom bu devlet doktorlarından..özele alıştık..ağam paşam gidiyoz..ayyy ona hiç gitmemmm yazdım adını bikenaraaa
valla bıtanem özele alıştık ama testlerdede işte böyle yapışım kalıyozz
sen bi numuneye bak alt tarafı test yaptırcan bıtanem muane olmıcak cunku ordada gebe izlem var mhrs dan yarına var randevular9una kadar testlerın sonuclarını almıs olursun scorcıpım
canbonlarım ben cıktım bıtanelerim.
meddcezırım naptı acaba :44::44:
gonzalezımle de konusamadık
yarın gorurum belkım
öpüyorum hepınızı
scorcıpım ben kaçtım bıtanem tatlı ruyalar ıyı gecelerrrr
ben geldiimm azcık geç oldu ama
çıkmışsınız siz dee.. Umudum için 4000 ya varis daha çektim.. Allah kabul etsin inşşşşşş
bugün dr.a gittim hem sağdan hem de soldan yumurtlamışım2 tane yumoşum varmışş yaniii
çatlamaya müsait, gün aşırı düzenli ilişki dediiçok çalışmamız gerekiyo çoookkkkkk inşallaaah bu ay tuttururuz yaaaaa
oleyyyyben geldiimm azcık geç oldu ama
çıkmışsınız siz dee.. Umudum için 4000 ya varis daha çektim.. Allah kabul etsin inşşşşşş
bugün dr.a gittim hem sağdan hem de soldan yumurtlamışım2 tane yumoşum varmışş yaniii
çatlamaya müsait, gün aşırı düzenli ilişki dediiçok çalışmamız gerekiyo çoookkkkkk inşallaaah bu ay tuttururuz yaaaaa
ben akşam uyuyakalmışım.. çıkıommm diyemedimmm,,
Günaydın herkeseeeee
hayalotum sen de iştemisinkızçelerim umudum daha gelemez herhalde
şimdi nasıl heyecanlandır benim gonzalezim ya
saat 11bucuk 12 arası sanırım yumoşlar toplancakkkk
allahım nolur saglam yumurtacıklar cıksın umudumdanaz agrısı olsun yarabbım
biraz işim var geri gelırım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?