- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.901
cnm 1 yasin daha eklermisin listeye.
geldim melekim geldim:2::2:nerelere gıdıcen bensız alaalayav hayolotum nere kaçıyonhemencik ben geldim diyemi gidiyon yosam
benimde işim varsonrada gezmeye gidicem bugün
umudumun yumoşları çook kuvvetli olurinş....
akşam alırım artıkın umudumun haberciklerini
ekledim suedam listeyeselam canlar
hayalot canım 707 varıs cektım bende yasın okursam yıne yazarım ınsallah
rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah mudumuza ve tum bekleyenlere
Umudummm rabbim emwklerini bosa cikarmasin insallah. bende 707 tane ya varis okurum bugun gece de yazarm. rabbim guzel saglikli bebekler nasip etsin insallah. Kizlar bana 5 gunluk ozet gecer misiniz :) 90 sayfa birikmis tlfndan girdigim icin okumak zor oluyo :) hepinizi opuyorm ...
merhaba kızlar bekledik bekledik ve normal adet tarihimden 2 gün önce açık kahverengi lekelenmem oldu.
gecesinde karın ağrısıyla uyandım ve koyu kırmızı akıntım başlamıştı adet zamanındaki gibi.
1 gün sürdü 2ci günde azaldı ve böyle kahverengi gibi parçacıklr geldi. bitcek gibi sanki.
bu adet kanamasımıydı acaba normal yoksa üstüne görme gibi bi olay armış yada yerleşme kanamsı..
bilgilendirirseniz sevinirim kızlar
ıyıyız canım cok sukur
1 de yasın okudum eklersın
ev okul ugrasıyoruz
sen neyaptın sana ne zaman okuyacagız???
bendee yaa varıs çekeyimm regl dönemim yaklaştı çunkii yasın okuyamam belkii benıde listeye yaz hayalotummkim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]3 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]10 Yasin--------2500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------9500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilam[/TD]
[TD]2 Yasin----------1200 Ya Varis [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulchan[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD]1 Yasin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beste kız[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raginda[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaz saati[/TD]
[TD]1 Yasin----------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
napıyorsunuz kızlar umudumun güzel haberlerini okudum inşallah dahda güzel olucak herşeyy.. bu arada benim kırmızılar geldi çok kötüyüm okulda duramadım izin alıp geldim evdeyim dnleniyorum
bendee yaa varıs çekeyimm regl dönemim yaklaştı çunkii yasın okuyamam belkii benıde listeye yaz hayalotumm
balım dün aksam bi çıkdım bida giremedim kk ya dus aldım kendime bakdım derken, görümcemi de çağırmıştık benle ilgilensin diyeumudummm geçmişi okuyamadımmm..çarşambamı toplanacak yumoşlar kuzummmm
umudum hoşgeldin naptın kuzum hele anlatıver inan bak görceksin bebişlerin yakında geleck kuzum
balım dün aksam bi çıkdım bida giremedim kk ya dus aldım kendime bakdım derken, görümcemi de çağırmıştık benle ilgilensin diyeo yüzden bida girme fırsatım olmadı..11 buçuk giib de yattım zaten, buraya giremidm bida.. bugün sükür yumurtacıklarım toplandı, ee kaç gün tarlaya bakım yapıldı artık bgün hasat zamanı
hsbuldum kuzum.. anlatıcam simdi.. dün geceden kalmış bikaç sayfam vardı onları okudum beğen yaptım gözümün gördügğüne.. Şimdi .. 10 buçuk gibi yurmurta toplıycaklaır merkezimizde olduk .. 1 saat kadar hemen hemen beni , esimi, görümcemi özel odaya aldılar, işlemden sonra yatacağım odaya .. bnden önceki hastalar vardı tabi.. onları ve herkezi sırasına göre çağırdılar iste.. 11 buçuk gibi hemşire odaya geldi üstümüyaklasık yarım saat sürüyü değişmemi ameliyat önlüğü terliği bonasi fln giy birazdan alıcaz seni dedi.. işte hazırlandım hemşire bekledim 12 ye 10 kala beni ameliyathaneye aldılar .. derken hemşireler beni hazırladılar .. dr um gelene kadar .. ve sonar dr um geldi .. bana soruyo iste nasılsın iyi misin diye .. dedim heycanlıyım siz nasılsınız .. o da bana ben iyiyim de, sen rahat ol nasılsa uyuyup gitcen dedisnra bana yapacaklaır hazırlıklar tamamlandı..ve anestezi dr u geldi.. dr uma soruyo bayıltiim mi diye :)) snra nasıl oldu anlamadım ben gitmişim o sırada işlemler gerçeklesmiss.. yaklaşık yarımsaat sürüyo.. çok hafif hatırlıyom hemşire basımda hadi yavaştan uyanalım dedi.. derken biraz gözümü açtım.. beni odaya götürmek için diğer sedyeye aldılar .. derken çuf çuf odama gittik işte odamda esimle görümcem bekliyodu.. beni yatağıma geçirdiler.. orda yine uyanmaya çalıştım.. derken ara ara hemşirem gitit geldi.. kullancağm ilacımı fln anlatıt işte.. bi ara embriyog geldi.. 8 tane yumurta toplandı, 5 sağda 3 solda .. yumurtaların gelişimine göre bgün birazdan bakıcaz dedi .. ve dönlenme işlemine bugünden geçildi .. yarın benimle telfndan irtibata geçin döllenme hakkınad konuşalım dedi.. eğer fazla döllenme olursa dondurma işlemini de konuşuruz sonrası için dedi.. ne zaman transfer olur dedim.. döllenmeye bağlı dedi.. eğer döllenme bgünden baslarsa cuma yada cmartesi transfer olur dedi.. snra hemşirem geldi kolumdaki serumu çıkardı.. dedim ben çok acıkdım ne zaman yicem o da dedi işlemden hemen sonar vermiyoruz yicek çünkü miden bulanabilir dedi.. zaten gece yattığımdan beri bisey yiyip içmek yasaktı.. sabahta kalhvaltısız gittim.. iyice midem bayıldı.. ve yemeğimi 2 saat üstüne getirdiler odama .. yedikten sonra yine hemşirem geldi .. tamm dedi yavaştan çıkabilirsiniz.. biraz ağrınız olur, parol yutarsınız dedi.. bi antibiyotiğim var bunu da sabah aksam içcem .. bitane vajinal yoldan alınan kapsül var.. bu da günde 3 kere kulancakmışım... eve geldiğimizde saat 3buçuk 4 olmusdu.. biraz çorba içtim.. smdi dinleniyorum .. hemşirem bgün daha sık dinlen dedi.. yorucui birsey yapma dedi.. hafif kanama biraz lekelenmen olabilir dedi.. 2 gün dus almıyorsun dedi .. ilişik yasak dedi zaten unutduk işi gücü işte böyle kısçelerim.. artık dinlenme zamanı .. çok sükür yumoslarım beni çok mutlu etti
Yazmadım ama bende okudum çok dua ettim inş yarın güzel haberlerini alırız Allahın izniyle inşallah olacak inanıyorum inş sen ve tüm isteyenlere (ben :) ) en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?