Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım rose 21 arkadaşımız vardı hani çokk eskılerdeişte o doğum yapmış çizelgesini gördüm 3 aylık olmuş bebeği yabaşka topikte yazı okurken dıkkatımı çekti okadar geçtimi zaman ya

Sekerim bekle bakalim... Belli olmaz o brzen hissettirmeden geliyo..
Ben bugun kalktim doktora gittm. Dedim ki midem yaniyo belim agridan kopuyo.. Kadin bana bekle dedi.. kandan bakmadi.. hamilelik yoksa belime abaktircam rontgen cektiremiom Dedim bana yine bekle dedi... Cildirdim dondum işe

2 gündür benimde çok miğdem yanıyo kuzu ya sanki böyle midemin içinde saçlar varmış gibi hissediyorumbişeymi var acaba midede yahu
yok kuzum aklımda şuan bebek yok adetim günümde gelsin de artık yerleştirdim beynime aşılama tüpbebek fikrini

yahu bu kadın sana nıye kandan bakmadıki:44::44::44:

sen topik açmıştın değilmi canım yanlış hatırlamıyorum noldu kistlerin son durumu varmı bir gelişme:26:

ya ben onlardan kurtuldum kurtulmasınada :) bu ay benim adet farklı oldu bende kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet koyulaşma ve göğüslerimde belirgin bi büyüme vardı günüm geçti 4 gün sonra kahverengi siyah lekeler geldi sonraki gün normal adet oldum ama 3.gün tekrar lekelenme oldu ve şuan bitti ama şimdide baş dönmesi ve mide bulantısı başladı bende ne olduğunu anlamadım valla bekliyorum öyle

Yafruuu Allah hayirlisini versin... Versin Vde tupbebis versin

iyi canım sevındım kurtuldugunacanım aslında banada öyle oluyor senin kistlerden olmuş olabılır oşekil:26:
ama gebelıkle ılgılı bı dusuncen varsa yınede bı kan vermek en ıyısı valla nedıycemı bılemedım canım hayırlısı olsun soğuk falan almış olabılırsın:44:

takvimimi yaptım sonundaaaa
9 nisanda kalpatışları için gidicez..hayırlısıyla duyulur inşallahhh..
doktorum önce vajibal baksam korkarmısın dedi..dedim yok korkmam ama karından görünmezmi kiiiii:44:çünkü değerim4000leri geçti..
gel bi deneyelim dedi ..neysem göründü çok şükür..ama önemli olan kalpatışı dedi..2 hafta kendine dikkat et..ama keyfine bak stres yapma dedi..kocayla görüşme dediiiidedim yok zaten görüşmüyozzzzz
işte böle geçti bu maceraa..
ha birde bisürü tahlil verdi..onları da yaptırıp gidicemmm

darısı tüm kızçelerime inşallah canlarım herkes için dua ediyorum..sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerrrrr

Son düzenleme:

gördümmmm scorcipim hatta onları okuyodum deminnn
çok şükür scorcipim demek 4000lerdeallahım çok şükür ya inşallah pıtpıtlarıda duycaz kuzum ya içim kıpır kıpır oldu anlatamamgörüşme zaten daha işin bitti enişteyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…