- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.821
geldin mi kızcem yawww nasılsın
hoşbuldukkkseremcem hoşgeldın canımmm
hoşbuldukkk
geldimmm geldim melekimmmiyiyim sen nasılsınnnn
canbonlarım benim bat hesaplarıma göre yarın oluyor
ama hiç bir belirtim yok sanıyorum yinee erteledi
son 3 aya göre 21 güne dönmüştüm ondan önceki 3 ayda 31 günde bir geliyodu kırmızılarbu ay doktorlar ilaç vermeyince sanıyorum yine geç olucam
ne göğüs şişkinliği ne kasık ağrısı belirtilerimin hiçbiri yoken başa döndüm galiba
hayolotum umuduma sarıldımgel bi sanada sarılım
Sekerim bekle bakalim... Belli olmaz o brzen hissettirmeden geliyo..
Ben bugun kalktim doktora gittm. Dedim ki midem yaniyo belim agridan kopuyo.. Kadin bana bekle dedi.. kandan bakmadi.. hamilelik yoksa belime abaktircam rontgen cektiremiom Dedim bana yine bekle dedi... Cildirdim dondum işe
Sekerim bekle bakalim... Belli olmaz o brzen hissettirmeden geliyo..
Ben bugun kalktim doktora gittm. Dedim ki midem yaniyo belim agridan kopuyo.. Kadin bana bekle dedi.. kandan bakmadi.. hamilelik yoksa belime abaktircam rontgen cektiremiom Dedim bana yine bekle dedi... Cildirdim dondum işe
sen topik açmıştın değilmi canım yanlış hatırlamıyorum noldu kistlerin son durumu varmı bir gelişme:26:
2 gündür benimde çok miğdem yanıyo kuzu ya sanki böyle midemin içinde saçlar varmış gibi hissediyorumbişeymi var acaba midede yahu
yok kuzum aklımda şuan bebek yok adetim günümde gelsin de artık yerleştirdim beynime aşılama tüpbebek fikrini
Sekeeeeeeer .......gozun aydin balli gozlemem... Sira kalp atisindaaaa
çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr
kalp atışınıda duycaz scorcipim allahın izniyleeee
ya ben onlardan kurtuldum kurtulmasınada :) bu ay benim adet farklı oldu bende kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet koyulaşma ve göğüslerimde belirgin bi büyüme vardı günüm geçti 4 gün sonra kahverengi siyah lekeler geldi sonraki gün normal adet oldum ama 3.gün tekrar lekelenme oldu ve şuan bitti ama şimdide baş dönmesi ve mide bulantısı başladı bende ne olduğunu anlamadım valla bekliyorum öyle
Yafruuu Allah hayirlisini versin... Versin Vde tupbebis versin
çok şükür vallahi tatlım..sıra pıtpıtlarda inşallahhhh
yahu bu kadın sana nıye kandan bakmadıki:44::44::44:
takvimimi yaptım sonundaaaa
9 nisanda kalpatışları için gidicez..hayırlısıyla duyulur inşallahhh..
doktorum önce vajibal baksam korkarmısın dedi..dedim yok korkmam ama karından görünmezmi kiiiii:44:çünkü değerim4000leri geçti..
gel bi deneyelim dedi ..neysem göründü çok şükür..ama önemli olan kalpatışı dedi..2 hafta kendine dikkat et..ama keyfine bak stres yapma dedi..kocayla görüşme dediiiidedim yok zaten görüşmüyozzzzz
işte böle geçti bu maceraa..
ha birde bisürü tahlil verdi..onları da yaptırıp gidicemmm
darısı tüm kızçelerime inşallah canlarım herkes için dua ediyorum..sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?