Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin bebeişimmm, inşalllaaaahh kuzuuum... ayy hiç ihmal eder miyiz çalışmaları.. Gün aşırı devammm kuzuuumm
Rabbim hayrılısı ile göndersin de meleklerimizi tek de olsa ikiz de olsa farketmez

valla tatlım Rabbim nasibdince gün aşırı falan hikaye..biliyon bizim gün üstüsteydi..totem yapmıştım bu ayy..eşimin spermleri de öyle süperrr değildi yaniii.ama sen doktorunu dinle tabiii.bide şeyy nasılsa okula öğlen gidiyonuz..sabah çalışın daha iyi oluyomuş spoşlarrrrrrrr
ayy tabi tek çift ne çıkarsa..ama dün benim eşim soruyo tek kesemi göründüüü..adamın içinden hep ikiz geçiyodu ama olmadıııdiyom şükret bunu da bekledik yani hemen gelmedi

zeynebnur ya varis cekıcek haber vercek bıze cekınce
bide keser 4000 ya varis daha çekmiş bitanem

bendee aklımaa geldikçee çekiyorumm ama sayılı yazacaksanızz 707 ya vaarıs yazın bana canımmm inşallahh hayırlısıylaa bebişlerr gelirr vee herkesee umut olurrrr

ay kuzuumm eşime kalsa 3 gün bekleyip iyice biriktircez spoşları da ben hayır olmaaaaazzz gün aşırı devam diye ısrar ettim
ayy bide silkelemeye devam tabi ayy kuzuuumm bu ay bi rahatım ki sorma gitsin, klomen bana psikolojik olarak bi rahatlık verdi inşş sonu da böyle güzel olur yaa
bu arada 2 yumoşumun olduğunu öğrenmeden benim de içimden hep ikiz geçiyodu... bizim tarafta da eşimin tarafında da var ikiz, şuan ikimizde de baskın gen olabilir bakalım hayırlısııııııııı
doğru diyosun vallaaaa keseyi geçtim çift çizgiyi görmek için bile bekliyoruz kuzuummmm.. Rabbim sağlıklı sıhhatli göndersin deee gerisi mühim değil bitanem pıtpıtları dinlemek için ne zaman gideceksin bitanem

kuzum işlerim var pc bşında değilim kusuruma bakmaaaaaaaaaaa
ben seni yerim yerim bitiririmolsun bitanem
inşallah meddcezırım rahım fılmı adetı beklıyorum kuzum son 3 aya gore kırmızıların gunu bugunduama belırtım yok henüz sanıyorum bu ay ilaç kullanmadığım için tavan yapıcak yine

kullan bitanem soğan gerçekten işe yarıyor nşallah temızlenırbıtanembende ıyıyım cok sukur zeynebnurum

meddcezırım cıktınmı

kuzumm burdayımm bitanemm belki de meleğin gelmiştir göbüşüne belli m i olur.. ayyy süper olur kuzum yaaaa, hiç beklemediğin bi anda hamiş haberini alman.... Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşşşşş

oley burdaymışınnnn
nasılsın bıtanemvalla meddcezırım içimde inanki en ufak bır hıs bıle yok hep aklımda ama olmıcak diye okadar beynıme yerleştirmişimkihayal bile kuruyorum artıkama keşke öyle olsa allahtan ümit kesilmez

iyiyim çok şükür kuzuuuummmmmm, sen nasılsın.. ayy umudum için de çok çok heyecanlıyım bne bitanem.. bu aarada benim ya varis 10. 000 olduu Rabbim kabul etsin inşşş

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]3 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]10 Yasin--------2500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------10.000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 4707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilam[/TD]
[TD]2 Yasin----------1200 Ya Varis [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulchan[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD]1 Yasin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beste kız[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raginda[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaz saati[/TD]
[TD]1 Yasin----------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi(ayşe)[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rmzeynep[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asbelove[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebnur[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür kuzuuuummmmmm, sen nasılsın.. ayy umudum için de çok çok heyecanlıyım bne bitanem.. bu aarada benim ya varis 10. 000 olduu Rabbim kabul etsin inşşş

valla bende cok heyecanlıyım canım bende cok ıyıyım
meddım 500 dahamı cektın toplam 10.000 dedin değilmi bıtanem hani şuan 9.500 ya:44:

canlrım annelik duygusu çok farklı bir duygu 2 günlükte olsa yaşamya çalştım umarım tez zamanda rabbim hepmize yaşatsın

canlrım annelik duygusu çok farklı bir duygu 2 günlükte olsa yaşamya çalştım umarım tez zamanda rabbim hepmize yaşatsın

öyledir tabi kuzum amın inşallahrabbım tekrar yaşatcak bıtanem emın ol bak daha kolay hamıle kalıcaksın ınsallah emın ol keserim sadece bol bol dua et ve sabırlı ol oldumu canbonum

hiç tatmadım o duyguyu ama eminim çok güzeldir kuzumm.. için rahat olsun en kısa zamana sağlıklı bir hamileliğin olcak yine
inşş bu ay bana da o güzel duyguyu yaşamak nasip olur canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…