- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.941
amin bebeişimmm, inşalllaaaahh kuzuuum... ayy hiç ihmal eder miyiz çalışmaları.. Gün aşırı devammm kuzuuumm
Rabbim hayrılısı ile göndersin de meleklerimizi tek de olsa ikiz de olsa farketmez
zeynebnur ya varis cekıcek haber vercek bıze cekınce
bide keser 4000 ya varis daha çekmiş bitanem
valla tatlım Rabbim nasibdince gün aşırı falan hikaye..biliyon bizim gün üstüsteydi..totem yapmıştım bu ayy..eşimin spermleri de öyle süperrr değildi yaniii.ama sen doktorunu dinle tabiii.bide şeyy nasılsa okula öğlen gidiyonuz..sabah çalışın daha iyi oluyomuş spoşlarrrrrrrr
ayy tabi tek çift ne çıkarsa..ama dün benim eşim soruyo tek kesemi göründüüü..adamın içinden hep ikiz geçiyodu ama olmadıııdiyom şükret bunu da bekledik yani hemen gelmedi
ben seni yerim yerim bitiririmkuzum işlerim var pc bşında değilim kusuruma bakmaaaaaaaaaaa
inşallah meddcezırımayy kuzuuummm geçen rüyamda ikiz bebek görmüştüm bak şimdi ikiz deyince heyecan yaptım.... Rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun, hayırlısıyla olsun inşşşşşşş
inşş yumoşlarla spoşlar bu kez birleşirler kuzuuummmmmmmm yaaa
senin rahim filmindne naber bitanem aramadılar mı hala...
umuduuuummmmm kuzum nasıl sevindim anlatamam bitanemmmmmbu kez hayırlısı il geliyor bebekleeeerrrr şükürler olsunn
oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy dualarımız hızla artmışş, Rabbim kabul etsin inşş
scorpionsummm bebeğim ben senin hamiş takvimini yerim yaaaaa
iyiyimm canımmmmmm ne olsunnn iltihap için olan ilaç bittiii prolaktın hapınıı kullanıyorumm şuan sadeceee işe yararrr inşallaahh buayy reglden sonraa sogan suyunu deniycemm iltıhaplarıı götürüyomuşş inşallah şifa olurr
sen nasılsınnnnnn
meddcezırım cıktınmı
kuzumm burdayımmbitanemm belki de meleğin gelmiştir göbüşüne belli m i olur.. ayyy süper olur kuzum yaaaa, hiç beklemediğin bi anda hamiş haberini alman.... Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşşşşş
oley burdaymışınnnn
nasılsın bıtanemvalla meddcezırım içimde inanki en ufak bır hıs bıle yok hep aklımda ama olmıcak diye okadar beynıme yerleştirmişimki hayal bile kuruyorum artık ama keşke öyle olsa allahtan ümit kesilmez
iyiyim çok şükür kuzuuuummmmmm, sen nasılsın.. ayy umudum için de çok çok heyecanlıyım bne bitanem.. bu aarada benim ya varis 10. 000 olduuRabbim kabul etsin inşşş
valla bende cok heyecanlıyım canımbende cok ıyıyım
meddım 500 dahamı cektın toplam 10.000 dedin değilmi bıtanem hani şuan 9.500 ya:44:
canlrım annelik duygusu çok farklı bir duygu 2 günlükte olsa yaşamya çalştım umarım tez zamanda rabbim hepmize yaşatsın
keserimmm hoşgeldınn
canlrım annelik duygusu çok farklı bir duygu 2 günlükte olsa yaşamya çalştım umarım tez zamanda rabbim hepmize yaşatsın
tamam kuzum düzeltme yaptım listedeevet bitanem 500 daha çektim, benim toplam 10.000 yanii
hoşbulduk canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?