Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım akşam söz var ben gelsemde gec gelebılırım merak etmeyın kızçelerim.şimdi cıkmam gerek beste kızçem ütü falan yapım yemek yapım az kaldı cunku vaktım kalırsa ugrarım yıne :16::16:öpüyorum hepınızı :54::54::54::54:
bu arada bu gonzalez gelmedı daha kesın uyudu yıne:1::1:

çıkıyon mu balım :44: bnde yeni gelebildim.. görümceyi bindirmeye gittik aşti ye.. geldim duş aldım, abdest aldım Kuran okumam lazım.. boş boş da durulmuyor .. eniştene de dedim.. Meryem Süresini 41 e tamamlamak istiyorum .. uyumaya vakit yok henüz .. :50: zaman okuma zamanı, dua zamanı :5:

inaşalh hocam:54::54:
Bızım kızçlerden çok kullanan var :16:hamiş kaldılar hep kolay takibi oluyo çünkü:16:bende almıştım biz zamanlar ama kullanmak nasıp olmadı:1::1:hala duruyo belkıde bozulmuşlardır:6::6:inşallah bu ay gelır meleğin:16::16:

ovulasyon testi ne gugum ya

inaşalh hocam:54::54:
bızım kızçlerden çok kullanan var :16:hamiş kaldılar hep kolay takibi oluyo çünkü:16:bende almıştım biz zamanlar ama kullanmak nasıp olmadı:1::1:hala duruyo belkıde bozulmuşlardır:6::6:inşallah bu ay gelır meleğin:16::16:

umutlandım bu test sebebiyle sanki olacakmış gibi ama har ay ovulasyon sebebiyle sonra üzülüyoruz biz kadınlar olarak ama elde değil her şey biz istedeğimiz zaman elimizde olmuyon ne yapalım kısmet benden olmassa sizlerden bebek haberi almayı sevindirecek ....

Son düzenleme:
enişteme selam süle:42::42::42:adama laf süleme alaala napsın adam belkı telde konusurken heyecan yapıyodur:1::1::1::1:inşallah bu sefer olcak gonzalezım inanıyorum :16::16::16::16:nasıl oldun daha ıyımısın:54::54:

a.s. dedi enişten =) nebilim ben konuşsam telde bana sorar., ne dedi bska ne dedi :41: bn sorunvca zor cvp alıyorum yarım yamalak :31: olsun balım gelsin hepimize meleklerimiz... iiyim balım.. inşallah sonuç giderek katlanır da.. bnde sizlere moral olurum.. sizlerde bna moral oluyorsunuz :29::29::29:

tabi ederim canım ne zamana kadar ne kadar lazım sana okuyabildiğim kadar okurum ....

cnm sen ne kadar okuyabilirsen oku .. medcezir arkadaşımız 1 tane okumuş ya.. geriye 40 kalıyo.. ister 10 oku.. yine yazarsın kaç tane okuduğunu .. olur mu senin için :26:

kısçelerim benim çıkmam gerekiyor, beni çağıryolar.. daha snra grsmk üzere.. birde surelerden yavaştan okuyayım.. inşallah .. Allahım kabul eylesin hepimizin dualarını :16::16:amiinnnn

cnm ben kullanmadım hiç, kullanan arkadaşlara sorsan :26:medcezirim kullandı galiba.. Yalnıs bilimyorsam.. Bide scorpionsum kullandı ona da sorabilirsin :44:

hayoltta kullandım morelim bozuldu gibi bişi demiş ama neyse tamam bak ne dicem gugum kenzül arş die 4,5 sayfalık bi dua war oda çok ii bir dua mış ondan da oku ,yun

canım ovulasyon yumurtlama gününü belirlemek için içinde 5 tane oluyor 28 günde bir adet oluyorsan bu testi 11 günde yapmaya başlıyorsun çift çizgiyi görünce 24-48 saat sonra yumurta çatlıyor ona göre ilişki ...

YANİ YUMURTLAMA DÖNEMİSE İLİŞ GİRİLİO BOŞA KÜREK ÇEKMEMİŞ Mİ OLUYON :nazar:

Back
X