Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ballı gozlemem heyecan hat safhada valla.. benim de 5-4 gün var bata.. bugün leke geldi akşamı edemedimmm.. yığılıp kalcam sandım bi yerde:50::53::14:

bitanem leke çok muydu ve hala devam ediyor mu :44:
ayy yoksaaaa meleğin seninle ve totoşuna yer mi açıyo yaaaaaaaaaaaaa:52:

canım peki sen ovulasyon testi kullanarak mı hamile kaldın bende bu ay kullandım tutrsa artık

cnm aslında ovu teste ihtiyacm yok ama bi umutla almıştım..ben yumurtlama günümü hep bilirim yumurtam çatlarken çok ağrı yapar..o yüzden kendimi doğrulamak için almıştımm:1:

Canlarım ben kaçtım şimdilik, biraz uzanayım sonra da kocişimle çay keyfi yapcaaazzz:7:
haaa bi de malum bugün ovulasyon testim pozitif bugün bizim için çooooooooooook önemlii :69: çook çalışmamaız gerekiyooo :17:
nolur dualarınızı eksik etmeyin, öpüyoruuummmmm :54:

herkese merhabaaa ben geldiimmmm :10:
hem de pozitif ovulasyon testimleee :46: bugün büyük güüüünnn :17:
inşş bu kez hayırlısı ile tuttururuz yaaaaaaa :16:

scorpionsum ve ngasg nasılsınııızzzz:3:

anammm meddd kuzumm sen durma buralarda koş kızzz..hazırlannnnnnnnnn:17::17::17:
tatlım bide bişey diyimmi biz bu ay yani nasıl desem bebek için değil de yaşadığımız anın keyfine odaklandık biraz..hani griptim kolum kanadım kırıktı ama biliyon 3 gün ara vermedik..ama o her ayki gibi de dğildik..bebeğe odaklanınca olay hoş olmuyo biliyon:17::17:
bebek konusunu kafandan çıkar..kocişle keyfine bak..benden tavsiyeeeeee:17::17::17:ama tabeeee silkeletmeyi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:

anammm meddd kuzumm sen durma buralarda koş kızzz..hazırlannnnnnnnnn:17::17::17:
tatlım bide bişey diyimmi biz bu ay yani nasıl desem bebek için değil de yaşadığımız anın keyfine odaklandık biraz..hani griptim kolum kanadım kırıktı ama biliyon 3 gün ara vermedik..ama o her ayki gibi de dğildik..bebeğe odaklanınca olay hoş olmuyo biliyon:17::17:
bebek konusunu kafandan çıkar..kocişle keyfine bak..benden tavsiyeeeeee:17::17::17:ama tabeeee silkeletmeyi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:

tamam bebeğimmmm dediklerini uygulayacam vallaa... bebek fikrini dışarda bırakarak gidicem kocişimin yanınaaaa :17:
yaa bebebğimm bizim de aklımıza takılıyo acaba gün aşırı mı yapsak yoksa her gün mü diye... acaba spoşlar yeter mi her gün yapsak :44:

tamam bebeğimmmm dediklerini uygulayacam vallaa... bebek fikrini dışarda bırakarak gidicem kocişimin yanınaaaa :17:
yaa bebebğimm bizim de aklımıza takılıyo acaba gün aşırı mı yapsak yoksa her gün mü diye... acaba spoşlar yeter mi her gün yapsak :44:

kuzum sen doktorunu dinle gün aşırı devam et.:21::21:

kuzum sen doktorunu dinle gün aşırı devam et.:21::21:

peki kuzuuummmmmm, gün aşırı devam edelim o zaman :21:
ayyy heyecan bastı bak beni :52:
Allahım ovu testinde çıkan bi çizgi insanı bu kadar heyecanlandırabilir mi yaaa, bi de gebelik testinde çift çizgiyi görsem ne hale gelirim kimbilir :118:
ben kaçtım bitanem, hamişlerin duası kabul olurmuş :16:
duanda eksik etme beni de olur muu :17:
çook öpüyorummm :54:

Canlarım ben kaçtım şimdilik, biraz uzanayım sonra da kocişimle çay keyfi yapcaaazzz:7:
haaa bi de malum bugün ovulasyon testim pozitif bugün bizim için çooooooooooook önemlii :69: çook çalışmamaız gerekiyooo :17:
nolur dualarınızı eksik etmeyin, öpüyoruuummmmm :54:

Canım hadi bakalım ,bir güzel haberde senden alırız inşallah.
Bilmiyordum Medim gece sana da edelim dua ,hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin Allah bitanem.

Kızlar herkese selam,
Güzel haberlerinizin ardı arkası kesilmesin inşallah.:49:

Hayalotum 1 yasin-707 Ya Varis bana yazabilir misin bitanem.Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye,doktora karar verdin mi canım.Kaçırmış olabilirim.

Umut canım transfer ne zaman bu c.tesi mi demiştin son durumun nedir meraktayım.Allah yardımcın olsun.:nazar::nazar::nazar:

Hepinize sevgiler,öpüyorum.

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

umutlandım bu test sebebiyle sanki olacakmış gibi ama har ay ovulasyon sebebiyle sonra üzülüyoruz biz kadınlar olarak ama elde değil her şey biz istedeğimiz zaman elimizde olmuyon ne yapalım kısmet benden olmassa sizlerden bebek haberi almayı sevindirecek ....
olcak ınsalah canım umudunu sakın olaki yitirme:16:rabbım bu ay hayırlısıyla nasıp etsın inşallah:16::16::16:
a.s. dedi enişten =) nebilim ben konuşsam telde bana sorar., ne dedi bska ne dedi :41: bn sorunvca zor cvp alıyorum yarım yamalak :31: olsun balım gelsin hepimize meleklerimiz... iiyim balım.. inşallah sonuç giderek katlanır da.. bnde sizlere moral olurum.. sizlerde bna moral oluyorsunuz :29::29::29:
:42::42:inşallah umudum katlancak o 1 yumurtayı merakla sordum iş sadece o 1 yumurtadaymıs ya rabbım nasıp etcek ınsallah:16::16::16:
hayoltta kullandım morelim bozuldu gibi bişi demiş ama neyse tamam bak ne dicem gugum kenzül arş die 4,5 sayfalık bi dua war oda çok ii bir dua mış ondan da oku ,yun
beste kızçem ben aldım ama kullanmak nasıp olmadı ben pkoluyum benım yumurtalar catlamadan kiste dönüşüyor oyuzden birdahaki ay birdahaki ay diye diye testlerde elimde kaldı anlıycan:27::27:şimdide büyük ihtimal aşılama olacagından kullanmama gerek yok :29:
evet cnm ya ufaktan başladı..hele 4 ten sonra bi uyku bastırdıkiiiiiiiiiiiiiii:ssz::ssz::ssz::ssz:
he bascaz samatyayı..kuzenim de bi cadıdır kiii..doktoru dövmezse iydirrr:1::1::1:
evet cnm boşunamı ödeniyo ssk mız..yok baktırırmıyım hiççç.valla kaçarım ordannnnn:4::4:
:46::46::46::46::46::46:valla bana bır haber sal uçar gelırım hemn scorcipim:10::10::10::10::10:
herkese merhabaaa ben geldiimmmm :10:
hem de pozitif ovulasyon testimleee :46: bugün büyük güüüünnn :17:
inşş bu kez hayırlısı ile tuttururuz yaaaaaaa :16:

scorpionsum ve ngasg nasılsınııızzzz:3:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:46::46::46::46:allahım inaşallhh meddım ya cok sevındım valla:52::52::52::52:besmele cekerek başla dıycektım ama yakalayamadım kuzum seni:27::27::27:neysem dualarım senınle bıtanem inşallah gelcek bu ay meleğin:54::54::54::54:
Kızlar herkese selam,

Hayalotum 1 yasin-707 Ya Varis bana yazabilir misin bitanem.Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye,doktora karar verdin mi canım.Kaçırmış olabilirim.

Umut canım transfer ne zaman bu c.tesi mi demiştin son durumun nedir meraktayım.Allah yardımcın olsun.:nazar::nazar::nazar:

tamam nurlum eklıyorum :16:allah kabul etsın bıtanelerım:16::16::16:nurlum teyzoşlarım nasıllarrr:16::16::16:öp benım yerıme totolarından:52::52::52::nazar::13::nazar:ben beklemedeyım nurlum kırmızılar gelmek istemıyor yıne:6::6:bu ay ilaç kullanmadıgım ıcın gunler karısıyo galıba:23::23:hayırlısı kırmızılar gelırse rahım fılmı ıcın sıra alcam bıtanem sonrası allah buyuktur:16::16::16:

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar:16::16::16::16::16:[/TD]
[TD]okunan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]3 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]10 Yasin--------2500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------10.000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 4707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]2 Yasin-------1414 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilam[/TD]
[TD]2 Yasin----------1200 Ya Varis [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulchan[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD]1 Yasin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beste kız[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raginda[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaz saati[/TD]
[TD]1 Yasin----------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi(ayşe)[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rmzeynep[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asbelove[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebnur[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ngasg[/TD]
[TD]10 Yasin 1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Kızlar herkese selam,

nurlum.. saolasın Allah razı olsun .. transfer henüz belil değil suan.. yaırn tekrar görüsülcek arıcaklar bzi yine .. yarın tam kesin değil .. cmrtsei de olabilir.. inşallah son anda büyük bi sürpriz yaparlar bana yumurtacıklarım :16:

gonzalezım 2 oldu eşimle çalışma esnasında kasıklarıma bi ağrı giriyor.:26:niye acaba sana oyle oluyomu hiç.bana ilk defa bu ay olmaya başladı başladığı gibi kasıklarım geriliyor sanki eşim bile kendını nıye kasıyorsun diyor.bi geçen sefer olmuştu bide bugün:17::17:acaba kistlerimmi büyüyorda baskı yapıyor artık:44::44:normalmi kaç yıldır ilk defa oluyor:50::50:

nurlum.. saolasın Allah razı olsun .. transfer henüz belil değil suan.. yaırn tekrar görüsülcek arıcaklar bzi yine .. yarın tam kesin değil .. cmrtsei de olabilir.. inşallah son anda büyük bi sürpriz yaparlar bana yumurtacıklarım :16:

inşallah gonzalezimmm yapar benım yumurtacık teyzoşalrım annesıne suprız yapmazmı:46::46::46::46:eryem suresinede yardım etmeye calıscam gonzalezım bıraz dualarım var baska topıklerde obur gune okurum ınsallah:16:

inşallah gonzalezimmm yapar benım yumurtacık teyzoşalrım annesıne suprız yapmazmı:46::46::46::46:Meryem suresinede yardım etmeye calıscam gonzalezım bıraz dualarım var baska topıklerde obur gune okurum ınsallah:16:
artık bakalım görücez hayalotum.. senin teyzoslarına çok dua et sen belkim bi sürpriz daha yaparlar bize :52:Meryem suresini de okumaya çalışıyorum.. ngsag de okucaktı hepsini bi toparlarız bkalım ama sende oku balım :29:

Back
X