Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bir nevi öyle oluyor canım bende ilk defa kullandım bu ay bakalım kısmet bazıları bu testi kullnıp tek ilişkide hamile kalmışlar

uf çok ii miş doktor mu tavsiye edio kendin de kullanabiliomusun ay inşallah tutar şansın:54:

Herkese ii akşamlar kızçeler minik kuşlar gugucuklar geleceğin hamişleri ii ki warsınız ii ki buldum sizi bu dört duwar arasında kafaı yemekten kurtuldum........:49: Dularımız kabul olsun

scorcipim demek artık beırtıler başladı:1::1::1:maşallah benım teyzoşuma:nazar:uyu kuzum ama işyerinde zor olcek :1::1:
iyi yapmışınız scorcip ve ailesi samatyayı basmaya gıdıypor:52::52::52::52:
bıtanem ne geregı var bı teste okadar para vercen balım bosver devlette yaptır en ıyısı.alttan sakın baktırma dıkkatlı ol balım :16::16::16:

evet cnm ya ufaktan başladı..hele 4 ten sonra bi uyku bastırdıkiiiiiiiiiiiiiii:ssz::ssz::ssz::ssz:
he bascaz samatyayı..kuzenim de bi cadıdır kiii..doktoru dövmezse iydirrr:1::1::1:
evet cnm boşunamı ödeniyo ssk mız..yok baktırırmıyım hiççç.valla kaçarım ordannnnn:4::4:

Umut titim ovulosyon testi ne :36:

cnm ben kullandım..gebeliktesti gibi..adetin 10. günü gibi başlıyorsun..hergün aynı saatte yapıyorsun..2-3 saat önceden sıvı alımını kesiyorsun..sabah ilk idrarınla yapmıyorsun yanlış bilgi verebilir..ilk zaman 1. çizgi kouy 2. çizgi silik olur..nezamanki 2. çizgi 1. kadar koyu çıkarsa 24-36 saat içinde yumoş çatlayacak demektir..
bu arada eczanelerde çok pahalı..ben internetten gittigidiyordan almıştım..30 ovulaSYON+5 gebelik 30 tl gibi bişeydi..bikaçgüne kadar da geliyor..kredi kartına taksiti de var..

cnm ben kullandım..gebeliktesti gibi..adetin 10. günü gibi başlıyorsun..hergün aynı saatte yapıyorsun..2-3 saat önceden sıvı alımını kesiyorsun..sabah ilk idrarınla yapmıyorsun yanlış bilgi verebilir..ilk zaman 1. çizgi kouy 2. çizgi silik olur..nezamanki 2. çizgi 1. kadar koyu çıkarsa 24-36 saat içinde yumoş çatlayacak demektir..
bu arada eczanelerde çok pahalı..ben internetten gittigidiyordan almıştım..30 ovulaSYON+5 gebelik 30 tl gibi bişeydi..bikaçgüne kadar da geliyor..kredi kartına taksiti de var..

canım peki sen ovulasyon testi kullanarak mı hamile kaldın bende bu ay kullandım tutrsa artık

herkese merhabaaa ben geldiimmmm :10:
hem de pozitif ovulasyon testimleee :46: bugün büyük güüüünnn :17:
inşş bu kez hayırlısı ile tuttururuz yaaaaaaa :16:

scorpionsum ve ngasg nasılsınııızzzz:3:

şükür canım sen nasılsın bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bu yüzden meraklıyım bu konuda tutar mı tutmaz mı bilemiyorum

bitanem inşallah bukez olucak sıkma canını stres de yapma olsun dye:) rahat bırak kendini ben öyle yapmştım ( gerçi bebeğim tutunamadı ama) neyse sen beni boşver rahat ol:)))) dualarım seninle

şükür canım sen nasılsın bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bu yüzden meraklıyım bu konuda tutar mı tutmaz mı bilemiyorum

ben de iyiiym bitanem, ovulasyon testinde pozitifi görünce heyecan yaptım ben de :17:
canım kısmet yaaaa inşş bu ay olur sizin de biizm de isteyen herkesin de...
sizin kaçıncı ayınızdı bitanem:16:

Canimmm hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin inşallah

ben de iyiiym bitanem, ovulasyon testinde pozitifi görünce heyecan yaptım ben de :17:
canım kısmet yaaaa inşş bu ay olur sizin de biizm de isteyen herkesin de...
sizin kaçıncı ayınızdı bitanem:16:

8. ay olacak olmazsa ama ilk defa ovulasyon testi ile denedim bakalım artık kısmet ya

bitanem inşallah bukez olucak sıkma canını stres de yapma olsun dye:) rahat bırak kendini ben öyle yapmştım ( gerçi bebeğim tutunamadı ama) neyse sen beni boşver rahat ol:)))) dualarım seninle

ayyy bitanemm inşş ben de rahat bırakabilrim kendimii.. Aslında bu ay az da olsa rahatım kuzum, klomen kullandım ya :17: acayip rahatlattı beni, sanki klomen kullanan herkes hamiş kalabiliyomuş gibi acayip bi rahatlık çöktü :1:
inşş tuttururuz hayırlısıyla kuzumm, sen de hiiç sıkma canını bitanem.. en kısa zamanda yin ehaöiş haberini alcaz.. hem de bu kez bebişin sımsıkı tutuncak anneciğineee :46:

Canimmm hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin inşallah

inşş kuzuumm inşş, Rabbim hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşşşş :16:
naber nasılsın bu aradaaaa :69:

8. ay olacak olmazsa ama ilk defa ovulasyon testi ile denedim bakalım artık kısmet ya

canım inşşşş 8. ay son ayınız olur ve hayırlısı ile gelir bebişiniiizzz :16:

Çok şükür şekerim güzel haberlerinizi alıyoruz cooooook mutlu oluyoruz... Bebisler bereketleriyle geliyoo masallahh... :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Çok şükür şekerim güzel haberlerinizi alıyoruz cooooook mutlu oluyoruz... Bebisler bereketleriyle geliyoo masallahh... :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

ayy kuzuuumm inşş hepimize (en kısa zamanda tabii) o güzel haberi vemek nasip olur :16:
düşüncesi bile çok heyecan verici bitanem yaaa :69:

Ballı gozlemem heyecan hat safhada valla.. benim de 5-4 gün var bata.. bugün leke geldi akşamı edemedimmm.. yığılıp kalcam sandım bi yerde:50::53::14:

Back
X