- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.261
nasılsın scorcipim teyzoşum nasılgünaydın cnmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız umutttan varmı bir haber?
kızlar bişey söyleyin nolur kafayı yicem.
üzülme esilam hayırlısı olsun.canım bende aşılama yaptıracam ama kırmızıları bekliyorum rahım fılmı için
bende bılmıyorum esilam okadar yer baktım ama karar veremedim hiç
sanıyorum eşlerimizle böyle yerleri dolaşıp bilgi almalıyız önce neler yapılacağı ve fıyat bılgısı:26:
cnm öylede.benim araştırmayada vaktim yok.çünkü adetin 3.günü başlanıyo ya tahlillere ilaca falan napcamı bilmiyom.bugün aniden karar verdik eşimle.dra kalsa 2 defa daha yumurtlama takibi yapalım diyo.ama biz istemiyoz artık.ne bilim cnm ya Rabbim yardıcımız olsun.
anladım esilam ozaman bak kkdaki aşılama yaptıranlar topiğine gir okuduklarım arasında tekzen Çamlıbel var jinemeddi galıba ama fıyat olarak tahmınım yuksektır
bide medicana falan ara bılgı al nekadara falan dıye sonuçta devlet yapmıcak açıl olarak mecbur fıyatta onemlı bazı konularda.bı o topiği oku kuzum doktor ısımlerı falan yrıntılı olarak anlatıyorlar hep
tmm cnm teşekkürler.
nasılsın scorcipim teyzoşum nasıl
var bitanem facede denk gelemedik ama yazmış canım.dün erkenden yatmış çok ağlamış benım gonzalezimiyi olcak inşallah ama tedavı hakkında bir şey yazmamış:26:
hayırlısı olsun canım mutalaka yaz sonucu hangı doktor dıyebol şanslarrr
nasılsın scorcipim teyzoşum nasıl
var bitanem facede denk gelemedik ama yazmış canım.dün erkenden yatmış çok ağlamış benım gonzalezimiyi olcak inşallah ama tedavı hakkında bir şey yazmamış:26:
tamam tatlım hadı hayırlısı olmadı öbür ay yaptırırsın dualarım senınleTamam cnm yazarım.salı günü kendi druma gitcem.bakalım bide ona sorcam fiyatı nedir falan diye.bakıcam duruma göre olmazsa bu ayda yumurtlama takibi yapılır belki bu aradada aşılama yaptırcam yeri araştırırım.sende yaz mutlaka nerde yaptırırsan.memnun kalırsan belki bende giderim.
inşallah canbon umanladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel bir sonuç elde eder...
iyiyim kuşumm.keserimin kekini attım fırına..kuzenlerım anneme gelmiş bana da uğrayacaklar onlara yaptım..
teyzoşoun iyi tatlım..ama biraz fazla hareket edince alarm veriyo sol kasığa sancı saplanıyo..o zaman anlıyorum oturmam gerektiğiniiçimde bir can olduğunu
yaa bi de bu gece bir rüya gördüm..çok etkilendim..doğum yapmışım..bebeğim tombiş bir erkek..okadar güzel güler yüzlü ki..bir de saçları..Allahım aynı abimin saçları gibi güz..diyorum allah dileklerimi kabuletti bebeğim erkek oldu diye.bilinçaltım çok karmaşık sanırımmmm
priorim hoşgeldın
şekerim hoşbuldukkk.. nasılsınn.. umuttan haber varmı diye geçmişi okuyordum..... giremedim dünden sonraaa... test sonuca dagıttı beni.. ben de sokaklara attım kendimi.... sen nasılsınn.. umudu aradın mı...
yok bitanem arayamadım telefonum yok çünkü
ama facede yazmış akşam eve dönünce netten giricem diye
canım sıkıntı yapma kendıne ne gelırse rabbım denrabbım can saglıgı versın gerısı boş bebişlerde gelcek inşallah
öyle canım. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tüüüüüüümm isteyenlere.....kocişş bayaaa teselli ettii.. bahaneyle alışveriş yaptım birazzz..
ben nasılsın şekerim sıkıntı yok inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?