- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.621
yemeklerden önce mi sonra mı kullansın balım
alır tabe.. snden iyisini mi bulcaklar balım :)
yirim ben onuçok tatlı bakın sevaptır gonzalezim
valla biz uğuru bizim şampunla yıkıyoz hatta eşime alalım dedim bikerede o diyo dua etsin diyo şampuan bulduğuna hatta bi ara saç kremi dökerken bile yakaladım eşimi
eşim uğuru yıkar duşakabinin içinde.bende kapının ardından seslenıyom miyavlayan kediye tamam kızım bıttı kızım hanimiş annesi diyombaba pis kaka diyom
kedilerde yıkanmaz ama ev kedisi mecburvalla yıkanınca 1 ay şampuan kokusu dolanıyo evde iyi oluyo oda parfümü niyetine
valla aç karnıyla gelırse sabaha kadar aç kalır doyduğu kadar artık bızlerle
alır dimeama elemelerde kalırım ben zor sorular bana gelır hep çünkü
bana müsade canlarım yarın görüşmek dileğiyle uyuyamazsam yine gelirim ama şu kasık ağrım yine başladı biraz uzanıp dinleniyim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere iyi geceler:18:
valla alas sevgisi bi baska bnde. eskiden köpek fln hiç sevmezdim.. enisten diyo ben sana hayret ediyom, nasıl bunu böyle sevdin diye..
ama napim kanıma girdi..her arabadan inisimde eve geldiğimizde sokuldu bana.. demek ki abayı yaktı bana
bi keresinde, yine kemik fln vardı.. gittik götürmeye ona.. bakıyoz ortalıkta yook..
alllaaşş nerdesin oğlum hisset abayı dedi.. bi bakdım sağımda buldum hayvanı, ne ara geldi hiç anlamadım :44:
smdi bise olsa da versem diye bakıyom 2senedir.. alaş sever oldumm
hay Allah seni napmasın emidemek baba pis he
zor sorulara.. GEÇİNİZ dersin balım
onlar üyelikli kartlara sahip oluyolar bıtanem.30 tl verıyosun kartı alıyosunbazı farklı haklara sahıp oluyosun.anasayfada kk prokart bolumunden okuyabılırsın gonzalezim
günaydın tatlım uff hayalotu merak ederken ben hastalandım bademcikllerim şiş ve boynum tutuldu delircem nefes alamıorum yutkunamıorumgünaydınlar olsun tüm kısçelerimmmmeeeeeee
kuzummm ya bu sabah da aradım yine bulamadımmmAma deli olcam ben yaaaa :120::120::120:
ayşem sen nerelerdesin balım yakuzumm evett ılac bıttıkten sonra yumurtlama zamanında ve catladıgında hafıf ama kalıcı degıl ara ara sancım oluyodu bnmde bugun bıttı klomen yarın dr ye gıdıcem yumurta kontrolu ıcınn bakalım neler olacakk inş. hayırlısı olur inş... bizdeee anne oluruz ..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınlar olsun tüm kısçelerimmmmeeeeeee
var liste tablo yapmayı bilmiyorum scorcipim biliyooookız senin bilmediğin şey war mı?
noldu beste kızçem çok geçmiş lsun doktora gittinmi?ilaç alıyonmu?kıyamam sana ben yagünaydın tatlım uff hayalotu merak ederken ben hastalandım bademcikllerim şiş ve boynum tutuldu delircem nefes alamıorum yutkunamıorum
ne bulamadın güzelim dur sakin ol
gördüm beste kızçem gördümBak becerdim gördün mü sen hüpersin hüper yerim seni
Hani ilk açtık ya yazılanları yada bana yazılanları takip etmenin bi yolu war mu tek tek sayfa okumanın dışında seni sewiorum ii ki warsın
ayşem sen nerelerdesin balım yaözledimmm geçtimi bitanem rahatsızlığın inşallah yumurtacıkların iyidir
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Var liste tablo yapmayı bilmiyorum scorcipim biliyoooo
Noldu beste kızçem çok geçmiş lsun doktora gittinmi?ilaç alıyonmu?kıyamam sana ben ya
Gördüm beste kızçem gördümneka güzel yapmışın
Canım o yok açtığında bildirimle tıkla ya beğenilerden takip etceksin kaldığın yeriyada yazdığım cevaplar kısmından takip etceksin mecburen kaldığın yeri bulup tek tek okuyacaksın beste kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?