Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hep yapcak bi iş buldun yine
bak çok pis öğretir,:44: sakın kaçırma bu teklifi

napam kaçırdı ama valla ben teklif ettım
gonzalezim eniştene dyomki kkda kadınların kocaları anlıyomuş didim bu ay karısının hamile olup olmadığını didimsen hiç bişey demiyon didim
suratıma baktı baktı değilsin hissetmıyom dididaha var bize az sabırlı ol didi en az 4 ayımız daha varmış ıcındekı hislere gore gerısı allah buyuktur dıdı
didim sağol hayatım çok yardımcı oldun didim

gene iyi demis enistem valla.. 4 ay ne ki.. bana da bi tahmin desin içinde ki hisse, ne dicek ayy çok merak ettim

bnmde 4 ayım kalsa valla, onca zamana göre beklerim az daha

Son düzenleme:
nasıl yapcam canım öğret valla :)))

öğretem valla
bak şimdik sayfanın üstüne çık KULLANICI KONTROL PANALİ var ona tıkla.
sonra sağda SEÇENEKLERİ DÜZENLE var
ordan ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER KISMINDAKİ MESAJ EDİTÖRÜNÜ STANDART TOOLBAR olarak işaretle
sayfanın aşağısına in KAYDETE BAS.
bize mesaj yazarken gülen suratlar cıkcak kuzu
yap bakalım yapabılcenmı

deeeerrrrsssssss 1

valla işin içinde hayalot varsa konu kimbilir nerelere gider gonzalezim
yirim ben onu ya böcek haricindeki bütün hayvanları çok severim yılan fare hepsi dahilama küçük bücükler yokmu allahım çok kötü oluyorum ya çığlık çığlığa bayılmadığım kalırahanda başladım kaşınmıya

aslında asıl sahibi biz değiliz..yaslı bi amca, teyze var onların.. birde onların oğlu var bnden byük biraz ..
dedenin pesinde hep.. dedi camiye, alaşş pesine.. çıkınca onla bilikte o nereye giderse o da oraya.
diyom alass bakk.. deden yaslandı bırak pesini, bak ben tazecik ablan, benle dur, yok ikna edemiom
ama geçen yazıın oğlumun yıkayalım dedim dedisine, dedi sampuan yok elimlizde..
hususi töpiş şampanı aldım kadın soruyo köpeğiniz tüylü mü tüysüz mü.. dedim tüylü
Allahım köpekler sevmezmis zaten yıkanmayı, suyu fln..
su geliyo kovalarla ılık su.. alas kaçıyo
teyze dedi şu iple sen boğazındaki halkaya bağla getir o sana bisey demiyo dedi..
aldım bağladım.. dedim oğlum affet beni seni bağlıyom buraya ama cicik olcan dedim
tüyler bi bembeyaz oldu.. bi parladı. bi parfümlü havalı bise oldu.. ama iste aylar geçti yine kirlendi oğlum

dedesine dicem hava ısınsın yine yıkayalım :)

Son düzenleme:

yirim ben onuçok tatlı bakın sevaptır gonzalezim
valla biz uğuru bizim şampunla yıkıyoz hatta eşime alalım dedim bikerede o diyo dua etsin diyo şampuan bulduğuna hatta bi ara saç kremi dökerken bile yakaladım eşimi
eşim uğuru yıkar duşakabinin içinde.bende kapının ardından seslenıyom miyavlayan kediye tamam kızım bıttı kızım hanimiş annesi diyom baba pis kaka diyom
kedilerde yıkanmaz ama ev kedisi mecbur valla yıkanınca 1 ay şampuan kokusu dolanıyo evde iyi oluyo oda parfümü niyetine

keser hsgeldin sende cnm napıyosn.. köstebekli pastalar yapıp yapıp ohh yiyosun dime, hani bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…