Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gonzalezim eniştemde inan çok üzgündür bitanem onun içinde kolay değil emin ol.nekadar duygusuz gibi davransalarda onlarda emin ol içten içe yiyolardır kendileriniallahım sanada nasıp etcek gonzalezim senın gıbı özlem çekenlerede inşallah rabbım vercek
atışmayın boşyere şuan birbirine destek olun bak nasıl geçicek butun acılarınız

reklama giriyor mu bilmiyom da.. Nish Adaları varmıs bi, orad oturyo yeni aldılar evi
valla kuzum giriyorsada girdi artıkben bilimiyorum umudum hayatımda bi kere kartala gittim oda kartal devlet hastanesine hasta zyaretınebaşkada yer bilmiyom valla
heheh allah seni ne etmesin kiz .. batin ne zamandi canim benim? yasakhayalim nerde ya??

ne etmesin değil allah seni hamiş etsin diycen batım batmasın valla ben diyim 25 sen de ayın 7si gurbet kızçem bende bilmiyorumki yol aldık ama tökezlemessek iyidir
en zor sorularda hep bana geliyor valla hiyasakhayal artık başka topıkte gurbetkızçem....

tatlımm cevpa yzmamışım sanaaaaa..kusura bakmaaa
heee kızzz hiç aklıma gelmedi yaaaa kara kara düşündüm napsam diyeeeee.yarın bi ulaşmaya çalışayım en iyisi..yarın da 2 saat hastanede..bakalım belki cuma gel der..hay aklınla bin yaşaaaa

tam 14 tane ultroson kağıdım olmuş elimde
gonzalezim çıkarttırdın bana kağıtları gördünmü yine tırlattım kistlere baka baka

Son düzenleme:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hep beraber yaşayalım uzun ömürlere inşallahhhh
haydık tatlı rüyalar bıtanem ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrteyzoşumu okşa benım yerımeeee

ben hala kara kara düşünmekteyim hayalot :) acaba yarın nolcak ayy çok heyecanlıyım ya acaba varmıdır yokmudur onun derdindeyim siz muhabbetinize devam edin bugün ben bende değilim :)

takma kafana allah yavruna can saglıgı versın gerısıde gelır merak etme zeynom

ay umudum ilk okudum eniştem sandım
sonradan didimki fotolarda gördüğüm hav hav didim
inanmıyorum ya eniştem çok pardon

hayy deliiiii
yok kuzum, enisten daha onu yemeğe baslamadı
heya o işte, resimdeki oğlum
bi görsen neler yapıyo benm oğlum.. pati vermeler, kuyruk sallamalar
çok seviom onu.. kafasını ellimle kulaklarını bi seviyom, simdi dicekler burayı gören, konu buraya nasıl geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…