- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.581
enistenle aksamüstü atıstık bu yüzden iyi mi
dediğim .. hani kağıtları gönderdin.. bakıp onlar ne derse, bi gelin derlerse ne dicez dedim.. hani daha yeni islemlerden, dr dan eve geldik ya, o açıdan sordum..
dediğim bu
hemen kız bağır çağır .. bi düzgün konusmaz ki, bazen bise sormaya çekiniyom..
ben mtfak toplyom gelmis bana, çay mı koydun diyo..
ne çayı dedim.. öyle bağırıp konusana çay mı yapılır dedim.. yapmadımm, küsüm sana dedimohh iyi dedim
dedim, düzgün soru soruyom sen nası.. sen diyo şu haline baksana...
valla dedim sinirden ses tonum böyle..hiç ruhum kaldırmıyo dedim, bnle düzgün konuss
işallah canım meleğin senınledır dualarım sızlerlehakkında hayırlısı olsun.tedavı falan goruyormusun peki.1 çocuğun vardı dime allah bağışlasın
valla kuzum giriyorsada girdi artıkreklama giriyor mu bilmiyom da.. Nish Adaları varmıs bi, orad oturyo yeni aldılar evi
hehehallah seni ne etmesin kiz .. batin ne zamandi canim benim? yasakhayalim nerde ya??
amin canım çok sağol hayır tedavi görmüyorum henüz bu ayda olmazsa başlayacaz sanırım
scorcipim testleri yaptırmaya gıttıgımde muane etmeden testi yapmıyolarmış desençünkü zk da öyle kontrole alıp bigisayara işliyor ya durumun onun gibi düşün iyi olmana sevındım inşallah bulantılarda fazla surmez
tatlımm cevpa yzmamışım sanaaaaa..kusura bakmaaa
heee kızzz hiç aklıma gelmedi yaaaa kara kara düşündüm napsam diyeeeee.yarın bi ulaşmaya çalışayım en iyisi..yarın da 2 saat hastanede..bakalım belki cuma gel der..hay aklınla bin yaşaaaa
inşallah olurda gerek kalmaz canım mutlaka sen sonucu yaz merak ederımgonlunden gecen olsun ınsallah
niye konuşmuyorsunuz
inşallah canım benim mutlaka yazarım sonucu inşallah hayırlı haberle dönerim :)
ben hala kara kara düşünmekteyim hayalot :) acaba yarın nolcak ayy çok heyecanlıyım ya acaba varmıdır yokmudur onun derdindeyim siz muhabbetinize devam edin bugün ben bende değilim :)
tam 14 tane ultroson kağıdım olmuş elimde
gonzalezim çıkarttırdın bana kağıtları gördünmü yine tırlattım kistlere baka baka
Zeyno gülen yüz yapmayı öğretiyimmi sana istermisin bunları yapmayı:13:
sen bizim kağıtları görsen.. hepsi birbirinden şekilli
alaş ' ıma kemik verdik kuzum
ay umudum ilk okudum eniştem sandım
sonradan didimki fotolarda gördüğüm hav hav didim
inanmıyorum yaeniştem çok pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?