- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.681
esilammm kız bende kullanimmi adet olursam hıı ne dersin sankim bana umut oldun yaa
selam kızlar nasılsınız? ben 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay 3 cm e yakın yumurtan olusmus dedı pazartesi gittigimde hemen o gun catlatma ıgnesı onerdı ıstersen vur dedı yanı kendı kendınede catlar ama bı deneyelım dedı bende aklımızda kalmasın dıye hemen aldım yaptırdım ıgneyı.carsamba gunu bı sancım oldukı oluyom sandım cok fena bı sancıydı adım atamadım galıba yumurtam catladı :) her ay sancım olur catlama donemınde ama bu baskaydı ınsallah artık bu ay bekeltmez bebıslerımız bızı :)
doktora yarın gidince söylesem peki zorluk çıkarmaz demi bu konuda hani bi sıkıntım yokmuş sonuçta ultrasonda baktı klomen yazarmı acep biz 4 aydır istiyoruz canım ilk ayı saymıyorum yine eşim yoktu 2 ay çalıştık olmadı bu son ay yine eşim yokhani ben ilaca başliyim diyom yumurtalar gelişince dr iğneyi vurun dedikten sonra ilişki önerince eşime hemen gel desem olmazmıki
peki canım klomen kullanımındada illede ilişki diyormu doktor yoksa önemli olan iğneyi vurunduktan sonraki ilişkimi bide hap 5 gün kullanılıyorsa iğneyi ne zaman yapıyor hemen ertesi günmü yani yumurta gelişimi tamamlanmışsa ?
cnm biraz erken diyebilir.çünkü daha 4 ay olmuş.ama özele gidiyosan eğer zorluk çıkartcağını sanmam.benim drum iğneyi vurulduktan 18 saat sonra ilişki diyor.onun üstünde bi 18 saat sonra bidaha ilişki.(yani örneğin sabah 6da vuruldun iğneyi 18 saat sonra gece 12de ilişki .sonrada gece 12 nin üstüne bi 18 saat daha saycan)böle yani cnm kafana takılan başka bişey varsa sorabilirsin.yaş kaç senin cnm.
canım ben adetımın 5.gunu klomene gunde 2 tane ıle 5 gun sureyle kullandım ben zaten 25 gunde bı adet oluyorum 10. gunumde kontrole gıdıyorum ve ogun verdı ıgneyı bugun kullan dedı yoksa yarına kadar catlar dedı catlayacaksa neden verdı onuda anlamadım ama bı umut ıste :) sendemı klomene basladın canım
kızlar su gulucuklerı bı turlu bulamadım ben nerden acıcam
yok canım yarın doktora gidince klomen kullanmak istediğimi söyleyecem belki bir umut tutar :) yarına kadar çatlayacaktıysa neden verdiki bende şaşırdım şimdi
30 cnm ama şu klomeni denemek isterimde sadece eşim yanımda değil ondan korkuyorum illede klomen kullanırken eşinle ilişki olacak derse yanarım konuşiyim doktorla kullaniyim diyorum iğneyi vurulacağım günde ayarlasın gelsin acaba öyle olurmu bilmiyomda işte bir umut
yuppiiicnm hsgledinn, ben anlatayım.. aynen yap çıkar ..
sayfanın üst de KULLANICI KONTROL PANELİ var. .ona tıkla.
sonra SEÇENEKLERİ DÜZENLE tıkla.
açılan sayfayı biraz indir.. orada ÇESİTLİ SEÇENEKLER ' de GELİSMİS DÜZENLEYİCİ var ona tıkla..
sayfanın en aşağısına in.. DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET bas, islem tamam..
msj yazarken gülücüklerin çıkıcak :)
selam habıbtelerım nasılsınızzzz bakalımmmmmmmmmm herkesssss ıyımı bakalım var mı ıyı haberlerrrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?