- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.721
umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurma gozlummmm sen nasılsın bıtanemmmmmmm
sizlere iyi geceler .. ben çıkıyorum .. yarın ve haftsonu yokum mrak etmeyin ..
ne gülüyon yalnıs mı dedimmm
sakın ha ara verme sanırım sabır gereklı bol dua et gelcek ınsallah meleğin
hadı yaa benım drum gecen ay aynısını demıstı ıgne vermemıstı ınsallah bı sorun cıkmaz3cm demişse 30 mm yapar.normalde 20 22 mm arası çatlatma iğnesi veriliyor diye biliyorumda oyuzden sordum yoksa benimkiside çatlamadığı için büyüyor sernesim 28 mm oluyor ama doktor çatlatma iğnesi vermedi hiç kiste dönüşcek didi bana hep oyuzden sordum:26:
iyi değilim bitanem ..yüzümden düsen binparça halen, içim hala acıyor ..
hadı yaa benım drum gecen ay aynısını demıstı ıgne vermemıstı ınsallah bı sorun cıkmaz
bugun 14.gunum canım ınsllah bı terslık yoktur evet kıstten falan bahsetmedı hayırlısı ınsallah hepımız ıcınkaçıncı günündesin bitanem şuan ozman yumurtlama takibini geç yapıyor bu doktor :26:bu işte bi terslik var normalde 20 mm iğne verilir diye biliyorum ben:44::44:bekle bakalım bu ay sonuçta sana kist falan dememiş iğnede vermiş olcak hayırlısıyla inşallah
bugun 14.gunum canım ınsllah bı terslık yoktur evet kıstten falan bahsetmedı hayırlısı ınsallah hepımız ıcın
hayalotummmmm sen ne yaptın catlatma ıgnesını onerdımı doktorunnnn habıbtemmm
yok habıbtem artık o doktora gitmiyorumdevlet hastanesine gittim direk infertilite bölümüne yolladı beni.oraya gittim rahım fılmı istedi kırmızıları bekliyorum adetın 1.günü arayıp filmi çektircem sonra da aşılama yaptırcam eger fılmde bı sorun cıkmassa ..filmde sorun çıkarsada tedavi nasıl işliycek allah bilir ama bizim çatlatma iğnesi yok oldu artık gerek kalmadı daha
bn çıkıyorum canbonlarım esım yattı bıle
seremcemım hoşgeldın kuzum
sernesım opuorum hayırlısı olsun tekrardan
habıbtemm yıne gel oldumu sımdı çıkmam gerekteyzoşumu oksa yerıme senı cok sevıyorm mutlaka doktor sonrası yazmaya calıs sonucu allaha emanet olunnn
tatlı ruyalarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?