Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sakın ha ara verme sanırım sabır gereklı bol dua et gelcek ınsallah meleğin

hadı yaa benım drum gecen ay aynısını demıstı ıgne vermemıstı ınsallah bı sorun cıkmaz

hadı yaa benım drum gecen ay aynısını demıstı ıgne vermemıstı ınsallah bı sorun cıkmaz

kaçıncı günündesin bitanem şuan ozman yumurtlama takibini geç yapıyor bu doktor :26:bu işte bi terslik var normalde 20 mm iğne verilir diye biliyorum ben:44::44:bekle bakalım bu ay sonuçta sana kist falan dememiş iğnede vermiş olcak hayırlısıyla inşallah

bugun 14.gunum canım ınsllah bı terslık yoktur evet kıstten falan bahsetmedı hayırlısı ınsallah hepımız ıcın

hayalotummmmm sen ne yaptın catlatma ıgnesını onerdımı doktorunnnn habıbtemmm

hayalotummmmm sen ne yaptın catlatma ıgnesını onerdımı doktorunnnn habıbtemmm

yok habıbtem artık o doktora gitmiyorumdevlet hastanesine gittim direk infertilite bölümüne yolladı beni.oraya gittim rahım fılmı istedi kırmızıları bekliyorum adetın 1.günü arayıp filmi çektircem sonra da aşılama yaptırcam eger fılmde bı sorun cıkmassa ..filmde sorun çıkarsada tedavi nasıl işliycek allah bilirama bizim çatlatma iğnesi yok oldu artık gerek kalmadı daha

bn çıkıyorum canbonlarım esım yattı bıle
seremcemım hoşgeldın kuzum
sernesım opuorum hayırlısı olsun tekrardan
habıbtemm yıne gel oldumu sımdı çıkmam gerekteyzoşumu oksa yerıme senı cok sevıyorm mutlaka doktor sonrası yazmaya calıs sonucu allaha emanet olunnn
tatlı ruyalarrrrrrrr

sendede hıc sans yok doktordana yanaaaa...devlette bazen daha ıyı bakabılıyorlar...ınsallah hayırlısı olurrr....ama tedavı once catlatma ıgnesıyle baslar sonra asılama olmadı rahım fılmı tabıkı doktorun daha ıyı bılırrrr

bende cıkıyorummm yarın annemın yanına gıdecem mezarlıga saabah erken kalkacammm....allah rahatlık versın canlarımmm hepınızı cok sevıyorummm opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın doktordan geldıkten sonra yazarımmmmm habıbtemmmm......

medceszrıımmmm scorpımmmmmmmmmmmmmmmmmm keserımmmmmmmmm sureklı takılanları yazdımmmmmmmmmmm hepınızı cok opuyorummmmmmmmmmm

slm kızlarrrr hayırlı geceler bende ancak fırsatım oldu gireyim bakalım dedim ben gelmeden herkes burdaymış galiba ....yatanlara iyi uykuyar tatlı rüyalar burdakileri slmlar nasılsınız canlarım keyfler iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…