- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.701
evet bi konuşiyim kızlar bakalım doktorum ne dicek umudumm hoşgeldin tatlımm iyiyim canım sen nasılsın
yuppiiitesekkurler umudumm benım
esilam bana da yazarmısın müsait olduğunda ben çok kararsızım ya bulamadım halacnm bi kaç tane hastane buldum.istersen sana yazarım isimlerini.bakalım hayırlısı artık.sen regli oldunmu?
bende çok özledimmmmmmhoşbuldum kuzuuuummmmmmmmm, çok çok özledim yaa.. iyiyim çok şükür, net problemli bu ara ondan gelemiyorum
ama aklım hep sizde, sen nasılsın kuzum gittin mi dr.a
kızlardan ne var ne yok:44:
sanırım çatladı sernesım hadi gözün aydınselam kızlar nasılsınız? ben 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay 3 cm e yakın yumurtan olusmus dedı pazartesi gittigimde hemen o gun catlatma ıgnesı onerdı ıstersen vur dedı yanı kendı kendınede catlar ama bı deneyelım dedı bende aklımızda kalmasın dıye hemen aldım yaptırdım ıgneyı.carsamba gunu bı sancım oldukı oluyom sandım cok fena bı sancıydı adım atamadım galıba yumurtam catladı :) her ay sancım olur catlama donemınde ama bu baskaydı ınsallah artık bu ay bekeltmez bebıslerımız bızı :)
selam habıbtelerım nasılsınızzzz bakalımmmmmmmmmm herkesssss ıyımı bakalım var mı ıyı haberlerrrrrrr...
cnm hsgledinn, ben anlatayım.. aynen yap çıkar ..
sayfanın üst de KULLANICI KONTROL PANELİ var. .ona tıkla.
sonra SEÇENEKLERİ DÜZENLE tıkla.
açılan sayfayı biraz indir.. orada ÇESİTLİ SEÇENEKLER ' de GELİSMİS DÜZENLEYİCİ var ona tıkla..
sayfanın en aşağısına in.. DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET bas, islem tamam..
msj yazarken gülücüklerin çıkıcak :)
habıbtem nassınnn iyimisin teyzoşum nasıllrahat geldınmı türkiyeye nasıl geçti yolculuk
habıbtelerımmmm ıyıyım cok sukur babamlara gweldım evımde net yoktu cok sukur ıyıyızz bız yarın doktora gıdecemmmmmm bakalım nasılızz dıyeeee sızler nasılsınız herkes ıyımıı
valla drda sasırdı 3 cm e yakın dedı normalı ne bılmıyorum ınansernesim ya 3cm nasıl oluyoki yumurtan ben anlamadım onu:44::44::44:
hayalotum sagol canım ınsallah bu ay olur yoksa bır muddet dra gıtmek ıstemıyorum
sernesim ya 3cm nasıl oluyoki yumurtan ben anlamadım onu:44::44::44:
bu aykı sancımı anlatamam bıraz daha surseydı acıle gıtcektımvalla drda sasırdı 3 cm e yakın dedı normalı ne bılmıyorum ınan
ıyı gectı habıbtemmmmmm cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrr ıyı sanırımmm hepınızı cok ozledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla drda sasırdı 3 cm e yakın dedı normalı ne bılmıyorum ınan
ınsallah canım hayırlısı... sen naptın hsg cekıldınmısakın ha ara verme sanırım sabır gereklı bol dua et gelcek ınsallah meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?