Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm bi kaç tane hastane buldum.istersen sana yazarım isimlerini.bakalım hayırlısı artık.sen regli oldunmu?
esilam bana da yazarmısın müsait olduğunda ben çok kararsızım ya bulamadım halahadi hayırlısı
hoşbuldum kuzuuuummmmmmmmm, çok çok özledim yaa.. iyiyim çok şükür, net problemli bu ara ondan gelemiyorum
ama aklım hep sizde, sen nasılsın kuzum gittin mi dr.a
kızlardan ne var ne yok:44:
bende çok özledimmmmmmher kes iyi meddcezırım çok şükürama ben tele takıldım kusura bakama cevap yazamadım hemen
sanırım çatladı sernesım hadi gözün aydıninşallah gelcek meleğin bu ay
selam habıbtelerım nasılsınızzzz bakalımmmmmmmmmm herkesssss ıyımı bakalım var mı ıyı haberlerrrrrrr...

habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugun hıc aklımdan çıkmadın yaaaaaaaçok özlemişim valla gel bi sarılam

hayalotum sagol canım ınsallah bu ay olur yoksa bır muddet dra gıtmek ıstemıyorum

habıbtelerımmmm ıyıyım cok sukur babamlara gweldım evımde net yoktu cok sukur ıyıyızz bız yarın doktora gıdecemmmmmm bakalım nasılızz dıyeeee sızler nasılsınız herkes ıyımıı

habıbtelerımmmm ıyıyım cok sukur babamlara gweldım evımde net yoktu cok sukur ıyıyızz bız yarın doktora gıdecemmmmmm bakalım nasılızz dıyeeee sızler nasılsınız herkes ıyımıı

hepimiz çok iyiyiz habıbtemm çok şükür sonucu mutlaka yaz bizeee

sizlere iyi geceler .. ben çıkıyorum .. yarın ve haftsonu yokum mrak etmeyin ..

umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hurma gozlummmm sen nasılsın bıtanemmmmmmm

valla drda sasırdı 3 cm e yakın dedı normalı ne bılmıyorum ınan

3cm demişse 30 mm yapar.normalde 20 22 mm arası çatlatma iğnesi veriliyor diye biliyorumda oyuzden sordum yoksa benimkiside çatlamadığı için büyüyor sernesim 28 mm oluyor ama doktor çatlatma iğnesi vermedi hiç kiste dönüşcek didi bana hep oyuzden sordum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…