- 15 Eylül 2012
- 8.421
- 6.893
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.801
gunaydın canım adete yakın yumurtlama olupta gebe kalıyosan eger gec dollenme o dıye bılıyorumGünaydın canlarım Nasılsiniz ? Ben birsey soracaktım gec döllenme tam olarak ne ? anlatirmisiniz bana
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekildemerhaba hayırlı olsun çok tebrik ederim aynı anda hamile kalmayı başarmışız:)) çok sevindim.. bende 5-6.haftamdayım canım..çok sevindim..napıyosun nasılsın? neler araştrmaya koyuldun? ben şimdiden doktor araştırıyorum ve normal - sezeryan arasındaki farklara baıyorum ve hastane seçmeye çalışıyorum. allah ssağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağımıza almamızı nasip etsin inş..
kaç günün kaldı canbonum inşallah meleğin seninledirya kızlar gögüslerimde farklı bir ağrı var bayada dolgunlaştı acaba hamile olabilir miyim lekenmede olmuştu 19. günümde ...adet belirtiside olabilir ama off ya bari bu ay tutsa:44:
Canım sende umudumuza çok çok selam söyle,öpüyoruz onu.
Babaevinde huzurlu,mutludur şimdi.
Bol bol dinlensin,bütün negatiflikleri atsın ,relaks,enerjik dönsün .
Daha yapacakları var.
Selamı taşıyan güzelliği de ayrıca
kahvemi didinnnhemn geliyorum kuzucum bende onları çok öpüyorum ve tabiki güzel güzeli annelerinide
Canım sen işe daldın gelemedin madem,bak dayanamadım kahveni sana getirdim
Amin amin amin.
Canım ne çok yormuşsun kendini yapma hayalotum bu kadar zorlama hasta olacaksın sonra Allah korusun.
günaydıngugularım bu gün yataktan nerdeyse ağlayarak çıktım akşam adt. bitti duş aldım yatttım duş aldığım sabahlar ben ayamıorum ya bugün yarım gün ççalışcam hayalotum senden kıskandım bazanın altını boşaltıp yazlık kışlık ayırcam biraz da temizlik yaparım ama halı falan silemem heralde yetişmez...ama benim tam özele gitcek kadar param yokki doruk gbi yarı özel biyere ancak giderim ... allah hepimizin yardımcısı olsun ufff hiç çalışmak istemiorum çok uykum war hawamda değilim şekerim
Günaydın canlarım Nasılsiniz ? Ben birsey soracaktım gec döllenme tam olarak ne ? anlatirmisiniz bana
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde
kaç günün kaldı canbonum inşallah meleğin seninledir
nurlum bitanemkahvemi yaptın bana ellerine sağlık keşkem karşılıklı içebilsek bir gün söylerim canbonum hatta kopyaladım gönderdim diyim sana yapmıyorum nurlum bıraktım işleri biraz ateşlendim sanki gece bide belimde sorun var benim iki büklüm kaldım vala daha tövbe benim etim ne budum ne tek başıma halıyı daracık balkonda evirip çeviriyomki şimdik duş aldım da rahatladım gibi tam geçmiş olmasada sen naılsın nurlummm
günaydıngugularım bu gün yataktan nerdeyse ağlayarak çıktım akşam adt. bitti duş aldım yatttım duş aldığım sabahlar ben ayamıorum ya bugün yarım gün ççalışcam hayalotum senden kıskandım bazanın altını boşaltıp yazlık kışlık ayırcam biraz da temizlik yaparım ama halı falan silemem heralde yetişmez...ama benim tam özele gitcek kadar param yokki doruk gbi yarı özel biyere ancak giderim ... allah hepimizin yardımcısı olsun ufff hiç çalışmak istemiorum çok uykum war hawamda değilim şekerim
gunaydın kızlar bı dua onerım var bı hadısı serıfte soyle dıyor(nısan yagmuru suyu) Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, çocuğuolmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Tealanın izni ile hanımı
hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu
su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona
zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın
ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez.
Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek,
hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil),
dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Tealanın izni ile fayda
vericidir..
Tefsir-i Kebir (Kuran-ı Kerim Tefsiri)den
70 fatıha suresı
70 ayetel kursı
70 ıhlas suresı
70 felak suresı
70 nas suresı okunacak
ınanarak okursak ınsallah etkı eder
insallah canım nıyet onemlı tabıkı hayırlısıyla alırız bu ay guzel haberlerı hepımız ınşallahbu ay bunu ben okudum içtim ama yağmur suyuna değil maalesef normal suya okudum sonuçta dualar aynı inş... faydasını görürüm
Günaydın canlarım Nasılsiniz ? Ben birsey soracaktım gec döllenme tam olarak ne ? anlatirmisiniz bana
insallah canım nıyet onemlı tabıkı hayırlısıyla alırız bu ay guzel haberlerı hepımız ınşallah
gunaydın canlarım bende ılk basta bezmıaleme gıttım hıc ılgılenmedıler dırek rahım fılmı spermogram ve adetın 3.tahlılı ıstedıler bunlar olmadan hıc bıse yapamayız dedıler bende bıraktım orayı.sımdı kucuk bı tıp merkezıne gıdıyorum evımın yakınında muayene ucretlerıde uygun hayırlısı bakalımgünaydın canbonumcanım kendini kolla duştan sonra hastalanırsın valla aman kuzum dıkkat et bana uyma valla yarı yolda benım gıbı tökezlersin olsun bitanem silme benim kedim var evde ben oyuzden sık siliyorum tüy falan kalmasın diyem zaten 2 kişisiniz fazla kirlenmez vınız butun gun iştesin zaten valla bitanem bende özele gidiyorum ama okadar da lüks özellere gitmiyorum açıkçası altından kalkamam sen illa niye sezeryan düşünüyon korkuyonmu kızçem de bakem bana rabbım yardımcımız olsun biz yine az çok bi şekilde bulup buluşturuyoruzda devlette gerçekte mecburiyetten gıden ınsanlarda var rabbım yardımcıları olsun inşallah kimseyi darda koymasın
iyi diyelim iyi olsun nurlumGünaydın kk nın güzel kızları,nasılsınız?
Ben iyiyim,eşimin toplantısı var diye çıktı,ufaklığın biri uyuyor bakayım dedim bende.
Bestecim çok kolay gelsin,iş yerinde zaman su gibi aksın inşallah.
Gurbetcim şimdi yazarlar sana detaylı bilgisi olan.
Hayalotum nasılsın canım,bugün de iş yapacam diye paralama kendini.
sernescim merhaba
sernesim allah razı olsungunaydın kızlar bı dua onerım var bı hadısı serıfte soyle dıyor(nısan yagmuru suyu) ‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğuolmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı
hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu
su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona
zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın
ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez.
Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek,
hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil),
dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda
vericidir..’’
Tefsir-i Kebir (Kur’an-ı Kerim Tefsiri)’den
70 fatıha suresı
70 ayetel kursı
70 ıhlas suresı
70 felak suresı
70 nas suresı okunacak
ınanarak okursak ınsallah etkı eder
ah canım benim ya çok geçmiş olsun ,bugün iyice dinlenip toparlanmaya çalış bitanem.
bu ay bunu ben okudum içtim ama yağmur suyuna değil maalesef normal suya okudum sonuçta dualar aynı inş... faydasını görürüm
günaydın canbonumcanım kendini kolla duştan sonra hastalanırsın valla aman kuzum dıkkat et bana uyma valla yarı yolda benım gıbı tökezlersin olsun bitanem silme benim kedim var evde ben oyuzden sık siliyorum tüy falan kalmasın diyem zaten 2 kişisiniz fazla kirlenmez vınız butun gun iştesin zaten valla bitanem bende özele gidiyorum ama okadar da lüks özellere gitmiyorum açıkçası altından kalkamam sen illa niye sezeryan düşünüyon korkuyonmu kızçem de bakem bana rabbım yardımcımız olsun biz yine az çok bi şekilde bulup buluşturuyoruzda devlette gerçekte mecburiyetten gıden ınsanlarda var rabbım yardımcıları olsun inşallah kimseyi darda koymasın
iyi diyelim iyi olsun nurlumyok kuzum bugün kendıme tatıl verdım dün gece mutfagıda temızledım temizlemez olaydım oyuzden bukadar kotu oldum bugün yatış işlemlerimi başlattım sen nasılsın nurlum teyzoşlarımla
sernesim allah razı olsunsuyamı okuycam bunu peki :26:yoksa eşimmi okuyacak ben okısmı anlamadım ya
temem nurlum merak etme
tamam nurlum sende kendıne ıyı bak öpüyorumKızlar benim çıkmam gerekti,daha sonra tekrar girerim ara ara.
Öpüyorum.
Hayalotum dikkat et kendine meleğim,yakında maratona başlıyacaksın hayırlısıyla.
Keyifli muhabbetler sizlere:13:
gunaydın canlarım bende ılk basta bezmıaleme gıttım hıc ılgılenmedıler dırek rahım fılmı spermogram ve adetın 3.tahlılı ıstedıler bunlar olmadan hıc bıse yapamayız dedıler bende bıraktım orayı.sımdı kucuk bı tıp merkezıne gıdıyorum evımın yakınında muayene ucretlerıde uygun hayırlısı bakalım
canım yagmur suyunu alıcan karsına okuyup ufleyeceksın ben kendım okudum ama esım bana ıcırttı
ben cıkayım kızlar esım uyuyo hala kalkımda kahvaltı hazırlayayım optum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?