Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde
ya kızlar gögüslerimde farklı bir ağrı var bayada dolgunlaştı acaba hamile olabilir miyim lekenmede olmuştu 19. günümde ...adet belirtiside olabilir ama off ya bari bu ay tutsa:44:
kaç günün kaldı canbonum inşallah meleğin seninledir

nurlum bitanemkahvemi yaptın banaellerine sağlıkkeşkem karşılıklı içebilsek bir günsöylerim canbonum hatta kopyaladım gönderdim diyim sanayapmıyorum nurlum bıraktım işleri biraz ateşlendim sanki gece bide belimde sorun var benim iki büklüm kaldım valadaha tövbe benim etim ne budum ne tek başıma halıyı daracık balkonda evirip çeviriyomkişimdik duş aldım da rahatladım gibi tam geçmiş olmasadasen naılsın nurlummm

Son düzenleme:

Günaydın canlarım Nasılsiniz ? Ben birsey soracaktım gec döllenme tam olarak ne ? anlatirmisiniz bana

Günaydın kk nın güzel kızları,nasılsınız?
Ben iyiyim,eşimin toplantısı var diye çıktı,ufaklığın biri uyuyor bakayım dedim bende.
Bestecim çok kolay gelsin,iş yerinde zaman su gibi aksın inşallah.
Gurbetcim şimdi yazarlar sana detaylı bilgisi olan.

Hayalotum nasılsın canım,bugün de iş yapacam diye paralama kendini.

sernescim merhaba

gunaydın kızlar bı dua onerım var bı hadısı serıfte soyle dıyor(nısan yagmuru suyu) ‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğuolmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı
hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu
su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona
zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın
ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez.
Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek,
hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil),
dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda
vericidir..’’

Tefsir-i Kebir (Kur’an-ı Kerim Tefsiri)’den

70 fatıha suresı
70 ayetel kursı
70 ıhlas suresı
70 felak suresı
70 nas suresı okunacak

ınanarak okursak ınsallah etkı eder

ah canım benim ya çok geçmiş olsun ,bugün iyice dinlenip toparlanmaya çalış bitanem.

günaydın canbonumcanım kendini kolla duştan sonra hastalanırsın vallaaman kuzum dıkkat et bana uyma valla yarı yolda benım gıbı tökezlersin olsun bitanem silme benim kedim var evde ben oyuzden sık siliyorum tüy falan kalmasın diyemzaten 2 kişisiniz fazla kirlenmez vınız butun gun iştesin zatenvalla bitanem bende özele gidiyorum ama okadar da lüks özellere gitmiyorum açıkçasıaltından kalkamam sen illa niye sezeryan düşünüyon korkuyonmu kızçem de bakem banarabbım yardımcımız olsun biz yine az çok bi şekilde bulup buluşturuyoruzda devlette gerçekte mecburiyetten gıden ınsanlarda var rabbım yardımcıları olsun inşallahkimseyi darda koymasın

bu ay bunu ben okudum içtim ama yağmur suyuna değil maalesef normal suya okudum sonuçta dualar aynı inş... faydasını görürüm

bu ay bunu ben okudum içtim ama yağmur suyuna değil maalesef normal suya okudum sonuçta dualar aynı inş... faydasını görürüm
insallah canım nıyet onemlı tabıkı hayırlısıyla alırız bu ay guzel haberlerı hepımız ınşallah

Günaydın canlarım Nasılsiniz ? Ben birsey soracaktım gec döllenme tam olarak ne ? anlatirmisiniz bana

gurbetkızçem şimdik bildiğim kadarıyla adetleri düzenli bi insan diyelim 28 günde bir adet oluyor ya bunun normali 14.günü yumurtlaması adet bu yumurtlamaya bağlı .daha sonra üstünden 14 gün daha geçince adet oluyosun zaten.bu dediğim normal yumurtlama
geç yumurtlama ise düzenli adet olan bi kadının adeti durduk yere geç geliyosa geç yumurtladığı anlamına geliyor diye biliyorum.çünkü nezaman yumurtlarsan üstünden bi 2 hafta kadar sürecin geçmesi gerek adet olman için.bu şekilde yumurtlama olduğundada döllenirse geç döllenme sayılıyo
mesela normal yumurtlama döllendiğinde 5 haftalık oluyo bebek sanırım
ama diğer şekilde olduğunda 1 hafta geç başladığı için 4 haftalık sayılıyo anlatabılmışımdır umarım

Kızlar benim çıkmam gerekti,daha sonra tekrar girerim ara ara.
Öpüyorum.

Hayalotum dikkat et kendine meleğim,yakında maratona başlıyacaksın hayırlısıyla.

Keyifli muhabbetler sizlere:13:

gunaydın canlarım bende ılk basta bezmıaleme gıttım hıc ılgılenmedıler dırek rahım fılmı spermogram ve adetın 3.tahlılı ıstedıler bunlar olmadan hıc bıse yapamayız dedıler bende bıraktım orayı.sımdı kucuk bı tıp merkezıne gıdıyorum evımın yakınında muayene ucretlerıde uygun hayırlısı bakalım

iyi diyelim iyi olsun nurlumyok kuzum bugün kendıme tatıl verdım dün gece mutfagıda temızledım temizlemez olaydımoyuzden bukadar kotu oldum bugün yatış işlemlerimi başlattım sen nasılsın nurlum teyzoşlarımla
sernesim allah razı olsun suyamı okuycam bunu peki :26:yoksa eşimmi okuyacak ben okısmı anlamadım ya
ah canım benim ya çok geçmiş olsun ,bugün iyice dinlenip toparlanmaya çalış bitanem.

temem nurlum merak etme

yağmur suyunu nasıl bulcam ben yaben yağmur yağınca en iyisi sokağın ortasına kova koyım kımseyıde etrafından geçirmim anca bole toplarım

canım yagmur suyunu alıcan karsına okuyup ufleyeceksın ben kendım okudum ama esım bana ıcırttı

Kızlar benim çıkmam gerekti,daha sonra tekrar girerim ara ara.
Öpüyorum.

Hayalotum dikkat et kendine meleğim,yakında maratona başlıyacaksın hayırlısıyla.

Keyifli muhabbetler sizlere:13:
tamam nurlum sende kendıne ıyı bak öpüyorum maraton benim işim

canım çektir ama gerekli onlar çünkü yine git tıp merkezine ama filmlerinide tamamlahayırlısı olsun sernesimm

ben cıkayım kızlar esım uyuyo hala kalkımda kahvaltı hazırlayayım optum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…