- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.761
canım kan değerm önce yükseldi sonra düştü doktora gttm o söyledi hayrılısı buymuş demekki bu ay olur inşallah...
ama düşük falan yapmadın dimi sadece adetin gecikti tahlil yaptın olumlu çıktı ama hamile değildin doğrumu anladım keserim
Neden hiç kimseyok kızçelierim bişi sorcam artık sezaryan kalktımı mecburi olay dışında o kabul edildimi
sağol ilhannazımkolay gelsinnnn hayalimmm bitanemmmm
bahar temiliğne başladınn canbonummmm
geleyim yardımaaa sen çok yorulmaaaa
bakalım kuzum hayırlısı sanırım öyle olcak artık bismallah diycez sonundaaşılamamı yapcaklarr hayalimm hayıllısı olsunnn
kahvemi didinnnAman aman hamarat hayalotum çok yorma kendini sakın ,
Mola verde kahveye gel tatlım
İyiler bitanem ,öpüyorlar teyzoşlarını çok çok :)
o umudun hiç tükenmesin inşallah keserimslm kızlar nasılsınız???yozgatta hava kapalı ama benm içim umutlu :))
Neden hiç kimseyok kızçelierim bişi sorcam artık sezaryan kalktımı mecburi olay dışında o kabul edildimi
Herkeslere Selamlar,
Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.
Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.
hayalotum naber nasılsın kuzum? bittimi temizlik:) bende evdeym miskn miskn oturdm valla yarında ovulasyon günüm hayırlısıyla bekliyorum inşalllah bu ay tutunur bebişim
yok bitanem maalesef bitmedi senin akılsız hayalotun bugün halı yıkadı herzaman halı yıkamaya gönderiyorum bu ay yıkıcam tuttu yaşimdik kasıklarım belim çok kötü ağrıyo uzandım biraz daha mutfağa hiç giremedim bile bel ağrımın geçmesini bekliyıorum sen nasılsın keserim ovulasyon gününmü geldi hadi hayırlısı inşallah keserim rabbım gönlüne gore versın
canım dikkat et yaa ver halıcıya yıkasınlar dikkat et valla belin ağrıması çok kötü oluyo..bende iim evde kocişi beklyrm sofrayı hazrladm şimdi çıkıyorum akşama görüşmek üzre:)
canım kan değerm önce yükseldi sonra düştü doktora gttm o söyledi hayrılısı buymuş demekki bu ay olur inşallah...
gurbetçim nasılsın?
ngasg canbonum hoş geldinakşam görüşürük ama olurmu belim agrıyoda bıraz işlerim var sonrada dınlenım yıne gorusuruz ınsallah kendıne ıyı bak kızçem
selammmmm hayırlı akşamlar canlarım bende tek kaldım geldim eşim akşam kursunda ders veriyor saat ona kadar burdayım çayı kaynatırız gelenler olursa ikram ederiz artık
iyi akşamlar cnm.
Gecmis olsun canım , inşallah bu ay olur :)
Şükür canım iyiyim , aksam yemeği yedik esimle ekmek yapmam lazım şimdide sen nasılsın canım
Priori canım naber?
Son durumun ne canım değişiklik var mı ?
En son konuştuğumuzda beklemedeydin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?