Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım kan değerm önce yükseldi sonra düştü doktora gttm o söyledi hayrılısı buymuş demekki bu ay olur inşallah...

ama düşük falan yapmadın dimi sadece adetin gecikti tahlil yaptın olumlu çıktı ama hamile değildin doğrumu anladım keserim

Neden hiç kimseyok kızçelierim bişi sorcam artık sezaryan kalktımı mecburi olay dışında o kabul edildimi

Neden hiç kimseyok kızçelierim bişi sorcam artık sezaryan kalktımı mecburi olay dışında o kabul edildimi

ben kalktı diye biliyorum ama devlet hastanelerinde kalktı özellerde doktorunla konuşup sezeryan olabiliyomuş yada en ufak bi terslikte kendilerini risk etmeyip hemen sezeryanla doğum yapıyolarmış

selam baş üstünde taşınırmış değilmididim oyuzden başlığa yazımmbabasına gitmiş kızçelerim hepinizi öpüyormuş teker teker haftasonu yani pazar döncek sanırım

kolay gelsinnnn hayalimmm bitanemmmm

bahar temiliğne başladınn canbonummmm

geleyim yardımaaa sen çok yorulmaaaa
sağol ilhannazım kıyamamki ben size
aşılamamı yapcaklarr hayalimm hayıllısı olsunnn
bakalım kuzum hayırlısı sanırım öyle olcak artık bismallah diycez sonunda
Aman aman hamarat hayalotum çok yorma kendini sakın ,
Mola verde kahveye gel tatlım

İyiler bitanem ,öpüyorlar teyzoşlarını çok çok :)
kahvemi didinnnhemn geliyorum kuzucumbende onları çok öpüyorumve tabiki güzel güzeli annelerinide
slm kızlar nasılsınız???yozgatta hava kapalı ama benm içim umutlu :))
o umudun hiç tükenmesin inşallah keserim

sezeryan devlette kalktı diye biliyorum ama özelde öyle bir sorun yok canım bildiğim kadarıyla...zaten özelde doğabılcek en ufak bi sorunu göze alarak sezeryan teklifinde bulunuyolar.ama devlette o şekil değil bildiğim kadarıyla son ana kadar sezeryan yasak beli sebepler haricinde

Son düzenleme:
hayalotum naber nasılsın kuzum? bittimi temizlik:) bende evdeym miskn miskn oturdm valla yarında ovulasyon günüm hayırlısıyla bekliyorum inşalllah bu ay tutunur bebişim

merhaba canım hoş geldin aramıza..anlattığın şekilde belirtiler gebelik belirtiside olabilir adet belirtiside..bu bizim bileceğimiz bir iş değil.bunun kesin sonucu için kan testi yaptırmalısın çünkü idrarda belli olmayan gebelikler var çevremizdedaha sonra gebelik yok ise eger bir doktora gıt kontrolünü ol canım neden gecikti diye :26:inşalah meleğin seninledir rabbım çok bekletmesin kısçem.hayılırsı olsun

hayalotum naber nasılsın kuzum? bittimi temizlik:) bende evdeym miskn miskn oturdm valla yarında ovulasyon günüm hayırlısıyla bekliyorum inşalllah bu ay tutunur bebişim

yok bitanem maalesef bitmedi senin akılsız hayalotun bugün halı yıkadı herzaman halı yıkamaya gönderiyorum bu ay yıkıcam tuttu yaşimdik kasıklarım belim çok kötü ağrıyo uzandım biraz daha mutfağa hiç giremedim bile bel ağrımın geçmesini bekliyıorumsen nasılsın keserimovulasyon gününmü geldi hadi hayırlısı inşallah keserim rabbım gönlüne gore versın

canım dikkat et yaa ver halıcıya yıkasınlar dikkat et valla belin ağrıması çok kötü oluyo..bende iim evde kocişi beklyrm sofrayı hazrladm şimdi çıkıyorum akşama görüşmek üzre:)

canım dikkat et yaa ver halıcıya yıkasınlar dikkat et valla belin ağrıması çok kötü oluyo..bende iim evde kocişi beklyrm sofrayı hazrladm şimdi çıkıyorum akşama görüşmek üzre:)

tamam kuzum didim mutfağın halısını elde yıkıyım bi halıyı gondermiyim dedim boşu boşunabi baktım kendımı diğer halıları yıkarken buldum
nefret edıyorum valla böyle dalgınlığımdanbende cıkıcam bıtanem eşim gelmeden şu evı bı supurım sılımde biraz dınlenım sonra öpüyorum seni

ngasg canbonum hoş geldin akşam görüşürük ama olurmu belim agrıyoda bıraz işlerim var sonrada dınlenım yıne gorusuruz ınsallah kendıne ıyı bak kızçem

selammmmm hayırlı akşamlar canlarım bende tek kaldım geldim eşim akşam kursunda ders veriyor saat ona kadar burdayım çayı kaynatırız gelenler olursa ikram ederiz artık

merhaba hayırlı olsun çok tebrik ederim aynı anda hamile kalmayı başarmışız:)) çok sevindim.. bende 5-6.haftamdayım canım..çok sevindim..napıyosun nasılsın? neler araştrmaya koyuldun? ben şimdiden doktor araştırıyorum ve normal - sezeryan arasındaki farklara baıyorum ve hastane seçmeye çalışıyorum. allah ssağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağımıza almamızı nasip etsin inş..

Priori canım naber?
Son durumun ne canım değişiklik var mı ?
En son konuştuğumuzda beklemedeydin değil mi?

çok şükür sekerim iyiyim sen nasılsın.. kırmızıları gördüm.. önümüzdeki aya bakalım.. nasip kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…