Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya kızlar gögüslerimde farklı bir ağrı var bayada dolgunlaştı acaba hamile olabilir miyim lekenmede olmuştu 19. günümde ...adet belirtiside olabilir ama off ya bari bu ay tutsa:44:

ya kızlar gögüslerimde farklı bir ağrı var bayada dolgunlaştı acaba hamile olabilir miyim lekenmede olmuştu 19. günümde ...adet belirtiside olabilir ama off ya bari bu ay tutsa:44:

canım bekle istersen.. günün geçince kan testi yaptır heemencik . çok yorumlama.. bende de lekelenme oldu ama sonra kırmızıları gördüm.... nerdeyse tüm belirtiler vardı bende

iyi şekerim nolsun... eşimin pc yi bırakmasını bekledim.. sonunda kovaladım.... ancak gelebildim.....

keyifler nasıl....

kimseler yok galiba bizdden başka

iim canım bende öyle takılyıorum :)) benmde eşimi kovaladım o tv iziliyor:)) ben nete taklym:))

ceylanım.. benim karnım agrıyoo asciiik yatiiim ben... öpüorum çok...iyi geceler....

çok şükür sekerim iyiyim sen nasılsın.. kırmızıları gördüm.. önümüzdeki aya bakalım.. nasip kısmet...

Hayırlısı olsun canım,inşallah bu ay gelir minik meleğin.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
günaydın gugularım bu gün yataktan nerdeyse ağlayarak çıktım akşam adt. bitti duş aldım yatttım duş aldığım sabahlar ben ayamıorum ya bugün yarım gün ççalışcam hayalotum senden kıskandım bazanın altını boşaltıp yazlık kışlık ayırcam biraz da temizlik yaparım ama halı falan silemem heralde yetişmez...ama benim tam özele gitcek kadar param yokki doruk gbi yarı özel biyere ancak giderim... allah hepimizin yardımcısı olsun ufff hiç çalışmak istemiorum çok uykum war hawamda değilim şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…