Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi hayırlı gelir insaAllah kusum..
her yeni dr , yeni bir umut oluyor bizler için ama, insaAllah gerçekten iyi gelir bu dr sana cnm
hgs de anestezi veriliyormuymuşş, öyle duymustum.. sen anlamıyormuşsun , acaba o baska birsey miydi :44::44:

evt kuzum o..:44::44:
ben öyle bisey olduğunu farketmedim bende , dr una soraydın ya, balım :26::26:

birde, yeni alıyorsun bu ilaçları.. vücudun illa ki bi değisiklik gösterecek balım..
hani idrar yollarını üsüttğün zamanda bile, oluyor böyle şeyler..
biraz bekle bakalım.. yada bi eczaneye sor, olmadı dr una danışırsın balım..

bnde ates konusunu nasıl halletcem bilmiyom :26:
biri diyor, yumurta toplama isleminden sonra ates yapabiliyor
bir bska sebebi zaten aklıma getirmek bile istemiyom , korkuyom ((

Son düzenleme:
b12 deme bana yaaaa
hayırlısı keserim çok sevındım korkma kuzu niye tırsıyon bişey olmuyomuşki

canım ne bilem yaaa herkes çok kötü anlatıoyr oyzden tırstım biraz ama sonu ii olucaksa herşeye katlanırım:))) yaa benm b 12 2 ay önce 201 idi şimdi 149 a düşmş bu aralar başm dönmeye başlamştı zaten anlamştım hayırlısı bakalm:)))

canım onu bende kullanmştım acaip miğde bulantısı yapıyor çok pis kokuyo gerçekten ama şuanda yi,ne b 12 düşmüş yine kullancam nasıl içicem blmyrm valla:)

ilk gün içtiğimde anlamadım keserim bi heyecanla içtim
dün yutamadım hapızar zor gıttı valla
sabah bi kokuyla uyandım sanki burnumun ucunda bu hap ya
hem bana b12 ye bakmadılar hıc doktor bundanda kulanalım sana deditamam dedim bileydim büle kokuyo kabul etmezdım

yok canm ya anestezi olmyrmuş acıyı hissetmen lazım dedi doktor hiseedersen ii bi durum olur bizim için dedi:)) valla anlamadım ben tırsyrm dyrm kadıncağız bana öyle dyo:)) inşallah hayırlı gelir canım inşallah...

yok bıtanem sen bakma onlara.eğerki ultrosana rahat gırebılıyosan sorun yaşamazsın
bu arada vajınusmus olayı varya hanı bazı bayanlarda onlar ıcın zor bı durum onlar eslerıyle bıle bırlıkte olamıyolar cunku:26:bu tarz kişilere anestezı verilerek yapılıyormuş ama bızler ıcın geregı yok
hadi bakalım yenı doktoryenı tedavı gelsın bebişler

sabahtan beri farkettım olayı gonzalezim dün gecede oldu ama gectı dun tıksınerek ıctım dedım oyuzden sanırım.ben ilaç kullanmayı sevmıyorum çünkü ama böyle gıderse ayvayı yedım bide gerçekten kokuyosam eniştede kaçacak benden hap yüzünden biraz beklımde olmadı ararım sorarım sülümanıma
bıtanem tedaviden dolayıdır o merak etme.zamanla geçer hele bı adet ol bakalım atlatırsın ondan sonra ınsallah

hayalotumm..

demin aklıma geldi.. merkezdeki tüp bebek hemsiremi aradım..

dedim böyle böyle.. ates basmalarım geçmiyor..
acaba nedendir dedim..
---nasıl biraz anlatın fln dedi..
dedim böyle böyle,,. özellikle kahvaltıya oturduğum zaman 1. çay bardığınla birlikte, birseyler yemeye basladığım zaman sıkınıt verici ates basması oluyor..hatta gün içersinde de ara ara zorluyo beni dedim..
bunun haricinde, elimle alnımı kontrol ettğmde hafiften anlıyorum hep var dedim..
--bunun dısında bi sikayetiniz var mı dedi..yok dedim..
---ne zaman islem olmustu size fln onu sordu..
---smdi dedi.. size hormon ilaçları vermistik bunlar yapabilir dedi..
biz yinede bi dr hanımla görüselim, bgün görüsemezsek, yarın en geç sizi arayıp neden oldğnu haber ederiz dedi..
bakim ne dicekler :26::26:

Son düzenleme:

iyi etmişin gonzalezim bakalım nedıycekler kesın o hormon ılaçları yuzundendır

hmm onu bilemiycem simdi :26::26:

keserim acı var mı acı deriz islemler bitince

kuzum ilaç kullanmayı sevmiyorsun da.. bu bebis ilaçsız da gelmiyor ki bize

islemden sonra adet oldum bir kere.. smdi ki adeti bekliycem..
snrada soğan kürü yapim diyorum , adet yerlerim düzelsin

kuzum ilaç kullanmayı sevmiyorsun da.. bu bebis ilaçsız da gelmiyor ki bize

islemden sonra adet oldum bir kere.. smdi ki adeti bekliycem..
snrada soğan kürü yapim diyorum , adet yerlerim düzelsin

bitanem iğne verseler çok seviyom iğneyi ama başta şurup sonrada hap içmeyi hiç sevmiyorum midem anında kalkıyor..hatta yanımda biri şurubun kapağını açsın ben bi fena oluyorum
adet yerlerinmi düzelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…