- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.881
priorim msj geldi mi sana balım :44::26::26:
kuzucummm Allah yardımcınız olsun çok zor valla özelll... benim banka ödediği halde zoruma gidioo o kadar faturaaa hiç acımaları yokk..
sanki uykum geldi ya.. ben biraz çıkıyorum..
ne diyeyim haram olsun zaten helal değilde işte neyse
inşallah daha uygun daha güzel bir yer bulursun canım .. o hastanede mi doğum yapacaktın..
beni eltinle tanıştır kuzum... 2 sohbet ediiiimm gelmez daha kolay kolayy.. gelecek olursa da 2 gün önceden arar müsait misin diye sorar
benimde gecen gece aklıma geldıde dedım sormım şimcikkız balkusum öpecem seni he.. demek giydiklerin normalde küçük mü geliyordu hee..
yaw napim kusum.. çok ağladım..atta ALAŞ vardı ya hani.. bikaç gündür gidememistik yanına.. o çok sevdiğim köpeğim..burada ki hayat enerjim.. en son cmrtesi yesin diey enistenle birseyler gönderdim..o günde görümceler gelicekti ya.. yemek için mtfaktan çıkamayacağım için..enisten gitit geldi birsey demedi .. normaled alaş yedi fln derdi..
bnde huylandım.. sahi dedim.. sen alaş için birnsey demedin yedi mi dedim..
---he yedi... dedi sessizce.. ama yüzü asık geldi sonradan anlıyorum..
dün gezmeye giderken o taraftan geçtik..bi baktım sağ arka bacağının üzerine basamıyodu.. indim arabadan.. sevdim yanıma gelid hayvan ama topallıyodu..onu hiç böyle görmemistim.. çok üzüldüm.. oğlum noldu sana dedim sevdimm öyle masumdu ki.. sanki halini anlıycak birini arıyoduenisten hadi gidelim artık deiycne bindim arabaya ama, o gezmeye gidinceye kadar arabada hep ağladımm snra yemek yicez..enisten diyo sen ne yicen.. canım bisey istemiyo dedim.. alaşı öyle görünce bütün gezme hevesim kaçtıı snra iste yaa dedim bi veterinere götürelim.. bisey yapalım..öyel durmasın hayvancağız.. çok perisan görünüyordu.. sen biliyordun da demedin bana dimi dedim..ogün onun için sessiz durdun alası sordğmda dedim.. yaa dedi zaten üzgünsün, bide buna üzülme diye demedim dedi..
snra yüzüm benüzgün olunca hiç iyi görünmüyom..(
dr a götürelim bisey yapalım deyince.. tmm yaparız yarın olsun biseyler ddi..
snra aksamdan eve gelmeden önce alaşa uğradık..bakdım dedesi bakıyor ya ona..zile bastım..dede balkona çıkdı..
dedim alaşa nolud böyle ben çok üzüldüm..bi veterinere götürelim, bisey yapalım çok perisan görünüyor dedim..
---kimisi araba fln ezdi diyor dedi.. kimis bska köpekler yapmıs diyor dedi..
artık ne oldğnu Allah bilir ..
bgün dr gelebiliyo buraya, diğer hayvanlara bakmaya inek gibi.. ozaman baktırcam dredi..
yokas alıp götürcekdim bgün için hayvanı.. yine bakmamıs olsalar, yapçam biseyler..
alaşı da götürcem gititğim yere..ona çok alıstım burda..
amın bıtanem cümlemize inşallahcok saaolll bebegımm darısı başına inşallahh
hoşgeldınız asetonum az kaldı bıraz daha sık dişini.sen doğum işini naptın fıyat anlaştınızmı ?sor hepsini hangı testlee para alıyolar falan yoksa yuklu bı ücret ödemek zorunda kalmayın en baştan konusun fıyatı anlaşın benceslm canlar biz geldikbugün normal doğum olacağı için kadın doğumcum bi sıkıntı olmasın diye rutin kontrol amacaıyla kardiyolojiye yönlendirdi neysecime özel hastane olduğu iiçin yine ayrı bi giriş yaparak ücret ödedik.doktorun odasında ultrasona benzer bi cihaz var onla baktı ve sonucu alabilmem için üstünde kendi kaşesi bulunan küçük bi kağıt verdi aşağıdan onaylatman gerek dedi neysecime indim meğer o onaylatma paraymış o cihazla baktı diye 52.5 tl istediler.tabiki vermek istemedim.ben zaten muayene ücretimi ödemişim hem farklı bi yere yönlendirmeden odada kendin baktın. ee yüzüme bakıp ne olduğunu anlamayacağına göre o zımbırtıyla bakacan. ücretli olduğunuda sölemiyolar.öle sinirlendim ki kendimi salak gibi hissettim. aynı hastanede her ay kadın doğumada gidiyorum ve sadece giriş ücreti ödüyorum oda ultrasonla bakıyor onda neden para istemiyorlar.bimerede sağlık bakanlığınada şikayet ettim.eşimde kızdı gerekirse hastane değiştiririz dedi.
aleyküm selammmm eniştem bana piştttttttttt demişşşşşşaman rahat bırakmasınlar kusum.. öf...
demin enistenle konusuyordum da.. napıyon dedi.. dedim kk dayım diye..
selamı vardıı , hep o mu göndercek ddi, bu kez de benden söyle , enistenden diyo
birde gelen msfair çabuk gitsin diye bisey okunup ona dğru bakılıyomus diye duydum ama neydi hatırlamıyoml okuncak seyi :44::44:
hadi bakalım seremcemım ınsallah gecersın kolay soruılar gelır canbonumaHoşbulduk şükür iyiyim sizler nasılsınız.. Ben ders çalışıyom haftaya sınav var malum
woooooww bayanlar nassınız bakim priorim uyudun mu dinlendin mi bakem tatilinde nassıdın ben çalıştım koca ewde hopiş hopiş uyudu daha yeni girebildim patronun oğlu acaip gerio beni bi çakıcam
zevkle tanıştırırım priorim zaten kendi diyor her geldiğimde ordasın benide üye yapsana diyor diyorum seni almazlar buraya alırlarsa herkes kaçar diyorum
evet orda dur bakalım doğum ücreti ne isteyecekler:26:
hoşgeldınız asetonum az kaldı bıraz daha sık dişini.sen doğum işini naptın fıyat anlaştınızmı ?sor hepsini hangı testlee para alıyolar falan yoksa yuklu bı ücret ödemek zorunda kalmayın en baştan konusun fıyatı anlaşın bencebunşlar böyle ıste şukadar derler yaparlar yapcaklarını sukadar daha ödemek zorundasınız derler adı batasıcalar hakkınızı savunun valla bunlar cepte para bırakmaz
yooooo benim hayalotcuuumu kızdırıo diyeee kovalarım onuu.. o kaçarrr ben kovalarımm.. ben kovalarımm o kaçarr
doğrusun valla hayalotum haftaya nst ye gidceğim zaman konuşucam zaten doğum ücretini falan sen nasılsın?
kız o seni anında himayesi altına alır bak benden dimesi
geleceği varsa göreceği de var şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?