Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ziyaretçiiiii gelsene asscik sohbet edelim ... kısçeler yokkk ... işleri var galiba onların

beni eltinle tanıştır kuzum... 2 sohbet ediiiimm gelmez daha kolay kolayy .. gelecek olursa da 2 gün önceden arar müsait misin diye sorar
zevkle tanıştırırım priorimzaten kendi diyor her geldiğimde ordasın benide üye yapsana diyor diyorum seni almazlar buraya alırlarsa herkes kaçar diyorum

benimde gecen gece aklıma geldıde dedım sormım şimcikalaşı dedim napcaklar acaba alın kuzu sız alın 6.katta bakarsınız nolcakkinebanada getirirsiniz istanbula gelırkene bız enıstenle bayılıyoz hayvanlara enişten hiç sevmezdı eskıden ama sayemde alıştı vallaama üzüldüm alaşa ya cok gecmıs olsun kuzumabi baktırın canbonum yazık günah ınsan degılkı halını derdını soylesın garıbım rabbım yardımcısı olsun

hoşgeldınız asetonum az kaldı bıraz daha sık dişini.sen doğum işini naptın fıyat anlaştınızmı ?sor hepsini hangı testlee para alıyolar falan yoksa yuklu bı ücret ödemek zorunda kalmayın en baştan konusun fıyatı anlaşın bencebunşlar böyle ıste şukadar derler yaparlar yapcaklarını sukadar daha ödemek zorundasınız derler adı batasıcalarhakkınızı savunun valla bunlar cepte para bırakmaz

aleyküm selammmm eniştem bana piştttttttttt demişşşşşşsende enişteme süle gonzalezim valla kal geldi sevıncten

Hoşbulduk şükür iyiyim sizler nasılsınız.. Ben ders çalışıyom haftaya sınav var malum
hadi bakalım seremcemım ınsallah gecersın kolay soruılar gelır canbonuma
woooooww bayanlar nassınız bakim priorim uyudun mu dinlendin mi bakem tatilinde nassıdın ben çalıştım koca ewde hopiş hopiş uyudu daha yeni girebildim patronun oğlu acaip gerio beni bi çakıcam

iyiyiz kuzu nerelerdesinn

zevkle tanıştırırım priorimzaten kendi diyor her geldiğimde ordasın benide üye yapsana diyor diyorum seni almazlar buraya alırlarsa herkes kaçar diyorum

yooooo benim hayalotcuuumu kızdırıo diyeee kovalarım onuu.. o kaçarrr ben kovalarımm.. ben kovalarımm o kaçarr

doğrusun valla hayalotum haftaya nst ye gidceğim zaman konuşucam zaten doğum ücretini falan sen nasılsın?

doğrusun valla hayalotum haftaya nst ye gidceğim zaman konuşucam zaten doğum ücretini falan sen nasılsın?

sor bitanem kkda cok okumuştum böyle doğum olduktan sonra yapılan testlerı bıle mıllet konuşup fıyatta anlaşıyor sende oyle yaphadi bakalım hayırlısı olsun
iyiyim bitanem de bi ilaç içiyorum ama sanki tenim o haptan kokuyor yada bana öyle geliyor doktora gıdım bıdaha verırse dıcem bana başka hap ver ben bunu ıcemıyorum.afedersın küçük tuvalete çıkınca bile ilacın kokusu gelıyo sanki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…