Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hmm anladım cnm.. dr ur güven vermesi çok iyi bi sonuç hasta için..
insaAllah hep böyle güzel gider kuzum ..

eşinden yana sıkınıt var mıydı :26::26:

eşiminde hız biraz düşükmüş ama doktor normal yolla hamile kalmaya engel depil dedi yaaa acayip moralim düzeldi valla

kisçelerim.. destinam subat tüp bebek topiğinden arkadas tanısın.. saolsun beni kırmadı geldi.. sizde tanısın isterimm , o da tüpe baslıyo bu günlerde , insaAllah güzel haberler verir

kisçelerim.. Destinam subat tüp bebek topiğinden arkadas tanısın.. saolsun beni kırmadı geldi.. Sizde tanısın isterimm , o da tüpe baslıyo bu günlerde , insaallah güzel haberler verir

destina mevla sanada tez zamanda nasip etsinnn inşallah..hayırlı haberlerin gelsin inşallah

kisçelerim.. destinam subat tüp bebek topiğinden arkadas tanısın.. saolsun beni kırmadı geldi.. sizde tanısın isterimm , o da tüpe baslıyo bu günlerde , insaAllah güzel haberler verir

meraba kıslarrrrr

umutum bu arad benim tüp işi yine ertelendi bi cenabetlik var bu işte ama kimde anlamadım hahahahah :44::44::44::44:

nasıl olayım.. gördüğün gbiyim iste..
kimi ağlar, kimi güler..
o zamandan beri de bi ates basması oluyor..
onla sıkıntım var simdikk
Canımın sen yaaa umudummmmmm seni çok sviyurummmm habibtemmm Allah büyük bize mutlu haberi vereceğine tüm kalbimle inaniyorummmmmmm
arar bıtanem aramadan dururmu hiç.belki bian dalgınlığına gelmiştir.sen arasaydın ya habıbtem
Mesaj attım habibtemcevap vermedi bende aramiyacagim

Canımın sen yaaa umudummmmmm seni çok sviyurummmm habibtemmm Allah büyük bize mutlu haberi vereceğine tüm kalbimle inaniyorummmmmmm

Mesaj attım habibtemcevap vermedi bende aramiyacagim

arar canbonum arar..sıkma canını elbet yoğun bi anına gelmiştir habıbtem

eşiminde hız biraz düşükmüş ama doktor normal yolla hamile kalmaya engel depil dedi yaaa acayip moralim düzeldi valla

oo masaAllah kuzum.. desene şansınız çok yüksek.. hep böyle gider insaAllah..

kuzum sen ilk mi tüp, ikinci miydi :26:

bizim her yönden sakat

bu islemlerden sonra.. eve geldğmden bu yana.. bi ates basması oluyor.. hele sabahları kahvaltıya oturup. ilk bardağı içmeye baslayıp, birseyyler yemeğe basladığımda.. yok böyle bisiy ya.. cam açıyorum.. enisten kapat hasta olcan diyor.. ama bu kez de içimdeki yangını nasıl engelliycem ( napim diyorm, duramıyorum, zaten kısa kollu duruyom evde.. çayı içemiyom.. çayı çok severdim.. 2-3. bardağı canım istemiyor
gün içersinde zaten elimi alnıma koydğmda hep olduğunu hissediyorum.. ama arada bir çok ağır bastırıyo ates.. çok sıkınıt yapıyor bu da..
bugün ikindilerde.. aradım tüph bebek hemsiremizi..
dedim böyle böyle.. o da konusmus dr la..
demis.. fsh değerim yüksek oldğu için sanırım.. hormon ilaçları aldığımdan dolayı.. böyle olmus sanırım..
yarın için beta hcg tahlili verip, sonucu bize bildirsin demis..
bired Biesteron adlı ilaç günde 3 kere kullanıcakmısım..ama yarın sonucu bize söylesin demis..
bska bisilerde dedi.. yok adetin 2.günümü gitcekmisim.. tam anlamadım burayı.. :26:
ama bu ilacı kullanırken, çalısam yaparken, koruncakmışızz sanki ne oluyosa

hiç bu ilacı duydun mu destinam , kk da bir sürü şey yazmıslar bu ilaç için.. :26::26:
kimi bunu kullanırken hamis kalmıs..
kimi adeti uzamız 45 günde olmus, kisti olmus..
kimisi bilmem ne olmus..
bakım bned ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…