- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.021
habiptemm hsgeldinn.. nasılsın nasıl gidiyorrr
bende iyiyim diyeyim kusmuk makinesi gibiyim=)
ne diyeyim umudum mevla daha fazla bekletmesin sizleride
evin vıcır vıcır bebelerle dolsun inşallah
hmm anladım cnm.. dr ur güven vermesi çok iyi bi sonuç hasta için..
insaAllah hep böyle güzel gider kuzum ..
eşinden yana sıkınıt var mıydı :26::26:
Hosbuldukkkkkkkkk habibtemmmmmmmmmmmm nasilsinizzzzzzzzz bakalimmnnnn
anam ne inatçı bu
hep soğandan oldu bu çocuk kızçem demedı deme
HE VALLA SOĞAN İNADI VAR BU BEBEDE
:zaten bekledim bekliyeceğimiz kadar
DEME ÖYLE YAAAAAAAAA
HAZİNESİ BÜYÜKDÜR RABBİMİN.
eşiminde hız biraz düşükmüş ama doktor normal yolla hamile kalmaya engel depil dedi yaaa acayip moralim düzeldi valla
iyiyiz habıbtem.asıl sen nassın nasıl gecıyor gunlerın ailen nasıl
kisçelerim.. Destinam subat tüp bebek topiğinden arkadas tanısın..saolsun beni kırmadı geldi.. Sizde tanısın isterimm , o da tüpe baslıyo bu günlerde , insaallah güzel haberler verir
kisçelerim.. destinam subat tüp bebek topiğinden arkadas tanısın..saolsun beni kırmadı geldi.. sizde tanısın isterimm , o da tüpe baslıyo bu günlerde , insaAllah güzel haberler verir
Hurma gözlümmmm iyiyimmmmmm sen nasıldın yeruheeeeeeee
İyiyizzzz çok şükür ailem de iyi evimde tek basıma müzik dinliyorum bizim herif aramadı bugün bu kadar ilgili iste aman yaaa sinirim bozuldu
meraba kıslarrrrr
umutum bu arad benim tüp işi yine ertelendi bi cenabetlik var bu işte ama kimde anlamadım hahahahah :44::44::44::44:
Canımın sen yaaa umudummmmmm seni çok sviyurummmm habibtemmm Allah büyük bize mutlu haberi vereceğine tüm kalbimle inaniyorummmmmmmnasıl olayım.. gördüğün gbiyim iste..
kimi ağlar, kimi güler..
o zamandan beri de bi ates basması oluyor..
onla sıkıntım var simdikk
Mesaj attım habibtemcevap vermedi bende aramiyacagimarar bıtanem aramadan dururmu hiç.belki bian dalgınlığına gelmiştir.sen arasaydın ya habıbtem
seremcemım hoşgeldınnn
Klnım bıdaha nezamana cagırdı doktor
Canımın sen yaaa umudummmmmm seni çok sviyurummmm habibtemmm Allah büyük bize mutlu haberi vereceğine tüm kalbimle inaniyorummmmmmm
Mesaj attım habibtemcevap vermedi bende aramiyacagim
2 haftaya gidcemde..kızlar soramıorm bi türlü çalışmalar ne alemde diyeyim en iyisi
eşiminde hız biraz düşükmüş ama doktor normal yolla hamile kalmaya engel depil dedi yaaa acayip moralim düzeldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?