- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.041
meraba kıslarrrrr
umutum bu arad benim tüp işi yine ertelendi bi cenabetlik var bu işte ama kimde anlamadım hahahahah :44::44::44::44:
hadi hayırlısı
Biz tüpe başlıyoz klnim.haziran başları gibiama sanki iptal olcakmış gibi geliyor bana niyedir bilmem
Canımın sen yaaa umudummmmmm seni çok sviyurummmm habibtemmm Allah büyük bize mutlu haberi vereceğine tüm kalbimle inaniyorummmmmmm
Mesaj attım habibtemcevap vermedi bende aramiyacagim
Scorpimmmmmmmm nerede kızlar goremiyirummmmmmmozledimmmmmm medcezirimmmmmm neredeee
Gabibtelerimmmm ins sizlerinde iyi haberlerini alacagizzzz dualarimdasinizzz:26::26::26:
ah kusum ahh.. sıkıntılar bu 4. tüpte daha çoğaldı..
eskiden bana snde bi sorun yok demislerdi..
zaman geçtikçe.. yıllar banada kattı birseyler(
yumunta anomalisi, yani 1.kalite değil.
fsh değerimin yüksekliği
birde yumurta azlığı.. yani bired şu ates basması çıkdı.. diyom Allah hayırını vere..
durdukça biseyler çıkıyo habiptem yaaa , korkmaya baslıyom bazende..
o biesteron hapını net de bakdım da.. bazı yered yazıyo kk da..
erken menopoza veriyo dr lar yazmıslar
Kızlar ben kaçıorm
çokk öpüyorumm
mevlam bu ay kırmızıları hayırlı bi nedenle göstertmesin size inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaah
iyi geceler
2 haftaya gidcemde..kızlar soramıorm bi türlü çalışmalar ne alemde diyeyim en iyisi
oo masaAllah kuzum.. desene şansınız çok yüksek..hep böyle gider insaAllah..
kuzum sen ilk mi tüp, ikinci miydi :26:
bizim her yönden sakat
bu islemlerden sonra.. eve geldğmden bu yana.. bi ates basması oluyor.. hele sabahları kahvaltıya oturup. ilk bardağı içmeye baslayıp, birseyyler yemeğe basladığımda.. yok böyle bisiy ya.. cam açıyorum.. enisten kapat hasta olcan diyor.. ama bu kez de içimdeki yangını nasıl engelliycem( napim diyorm, duramıyorum, zaten kısa kollu duruyom evde.. çayı içemiyom.. çayı çok severdim.. 2-3. bardağı canım istemiyor
gün içersinde zaten elimi alnıma koydğmda hep olduğunu hissediyorum.. ama arada bir çok ağır bastırıyo ates.. çok sıkınıt yapıyor bu da..
bugün ikindilerde.. aradım tüph bebek hemsiremizi..
dedim böyle böyle.. o da konusmus dr la..
demis.. fsh değerim yüksek oldğu için sanırım.. hormon ilaçları aldığımdan dolayı.. böyle olmus sanırım..
yarın için beta hcg tahlili verip, sonucu bize bildirsin demis..
bired Biesteron adlı ilaç günde 3 kere kullanıcakmısım..ama yarın sonucu bize söylesin demis..
bska bisilerde dedi.. yok adetin 2.günümü gitcekmisim.. tam anlamadım burayı.. :26:
ama bu ilacı kullanırken, çalısam yaparken, koruncakmışızzsanki ne oluyosa
hiç bu ilacı duydun mu destinam , kk da bir sürü şey yazmıslar bu ilaç için.. :26::26:
kimi bunu kullanırken hamis kalmıs..
kimi adeti uzamız 45 günde olmus, kisti olmus..
kimisi bilmem ne olmus..
bakım bned ne olcak
ohh masallah herkez burda kızlarr nassınız bakemmm ???
destinam beni görmedinmi
aaa hayırdır insaAllah niye ertelendii :26::26:
şimdi gördüm canım kusura bakma nolur benim herif maç izleycem die aldı neti elimden yeni aldım
Habibtemmm doktora sormadın mı nedenverdigini açıklama yapması gerekiyordu kıyamam sana bitanem
kuzum.. tüp bebek hemsiremizle konustum ben.. o sordu.. dr islemden çıkmıs fln..
yani dr un hemsresi..
dedim neden oluyormus.. bu ates basması, ben onu bilmek isityodum dedim.. birsey demedi mi dr dedim.. yok dedi.. anlamadım bende kafam karıstı.. hani ilacı kullanmak için tam tatminkar olamadım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?