Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Scorpimmmmmmmm nerede kızlar goremiyirummmmmmm ozledimmmmmm medcezirimmmmmm neredeee
Gabibtelerimmmm ins sizlerinde iyi haberlerini alacagizzzz dualarimdasinizzz:26::26::26:

Canımın sen yaaa umudummmmmm seni çok sviyurummmm habibtemmm Allah büyük bize mutlu haberi vereceğine tüm kalbimle inaniyorummmmmmm

Mesaj attım habibtemcevap vermedi bende aramiyacagim

ah kusum ahh.. sıkıntılar bu 4. tüpte daha çoğaldı..
eskiden bana snde bi sorun yok demislerdi..
zaman geçtikçe.. yıllar banada kattı birseyler (

yumunta anomalisi, yani 1.kalite değil.
fsh değerimin yüksekliği
birde yumurta azlığı.. yani bired şu ates basması çıkdı.. diyom Allah hayırını vere..
durdukça biseyler çıkıyo habiptem yaaa , korkmaya baslıyom bazende..
o biesteron hapını net de bakdım da.. bazı yered yazıyo kk da..
erken menopoza veriyo dr lar yazmıslar

Scorpimmmmmmmm nerede kızlar goremiyirummmmmmm ozledimmmmmm medcezirimmmmmm neredeee
Gabibtelerimmmm ins sizlerinde iyi haberlerini alacagizzzz dualarimdasinizzz:26::26::26:

meddım yoğun bu sıralar gelemıyo fazla habıbtem
scorcıpımde cok yorgun hamıslık ılk ayları
inşlah habıbtem bizlerinde duaları sızlerle

Habibtemmm doktora sormadın mı nedenverdigini açıklama yapması gerekiyordu kıyamam sana bitanem

Kızlar ben kaçıorm
çokk öpüyorumm
mevlam bu ay kırmızıları hayırlı bi nedenle göstertmesin size inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaah

iyi geceler

Kızlar ben kaçıorm
çokk öpüyorumm
mevlam bu ay kırmızıları hayırlı bi nedenle göstertmesin size inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaaah

iyi geceler

klnim kaçma yavaş gıt kayıp düşme sonram
amın kuzum inşallahallaha emanet olun teyzoşumlatatlı uykular

benim ilk olcak canımcım

ya tüp için büssürü ilaç kullandınya onların etkisi olabilir

hiç duymadım kuzum yaaaa bthcg ne alaka anlamdım ha hadi hayırlısı :44::44::44:

Habibtemmm doktora sormadın mı nedenverdigini açıklama yapması gerekiyordu kıyamam sana bitanem

kuzum.. tüp bebek hemsiremizle konustum ben.. o sordu.. dr islemden çıkmıs fln..
yani dr un hemsresi..
dedim neden oluyormus.. bu ates basması, ben onu bilmek isityodum dedim.. birsey demedi mi dr dedim.. yok dedi.. anlamadım bende kafam karıstı.. hani ilacı kullanmak için tam tatminkar olamadım nedense

Canimbenimbilmiyorrsan içme başka doktora gitsen olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…