- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.241
rüyaların gerçek olsun inşallahhh
çok geçmiş olsun dstinam annen süpermiş ya
hadi yaaaaben niye görmüyom
evet cnm 1 2 gun beklıyım bakım gecmezse mecbur gıdıcem klomene basladım 2 gundur yıne bır suru ılac kullandım bu arada dr bu ay rahım fılmı ıstedı ıltıhap var dedım bende bı dahakı aya kaldı artık ınsallah hasta olmamda
he gelecem balım.. enisten dedi.. bindiriyim seni otobüse, git balkusunal gez, ağşama gelrsin
valla tam guluncek bısekızzz kardeşim operasyonu oldu annem arkasında dolanıyomuş oğlum acıyomu die ne güldüm
altızmıııııııııı
yok anam bi dene olsun benim olsun
kızzz sen bide kardeşimi gör 1.90 boy 100 kilo sen tut çocuk gibi arkasını dolan komedi
slmmm naparsınız kızlar bi ben yokmuşum
Allahın işine karışılmaz ha bıtane ha 6 tanedebiz geliriz yardıma nolcak
valla tam guluncek bıseben acıle gıttım kayınpederım neyın varkı dedı usutmusum dedım esım sen tut da soyle esasını sınır oldum oturup klakamıyorum adam eve gelınce anlamasın dıye solememıstım bide nasıl oldun dıye sormuyolarmı tam komedı
ya da tek tek gelsınler dımı ablam 40 yasında 6 tane cocugu var masallahhh dıyınAllahın işine karışılmaz ha bıtane ha 6 tanedebiz geliriz yardıma nolcak
asetonummmmmmmmmmmmmmmmm
son 29neler hissediyosun asetonum gel yamacıma anlat bakem
valla tam guluncek bıseben acıle gıttım kayınpederım neyın varkı dedı usutmusum dedım esım sen tut da soyle esasını sınır oldum oturup klakamıyorum adam eve gelınce anlamasın dıye solememıstım bide nasıl oldun dıye sormuyolarmı tam komedı
geçen kv diyo biliyonmu işte olsunda ikiz olsun ben gelirim yardıma die içimden dua ediyom allahım nolur tek olsun kvle kim uğraşcak
siz gelin ama hatırlatırım haaaaaaaaa
ya da tek tek gelsınler dımı ablam 40 yasında 6 tane cocugu var masallahhh dıyınen kucugu 7 aylık en buyugu 19 yasında aradkılerı dusunun artık hepsının arasında 3yas var
ya da tek tek gelsınler dımı ablam 40 yasında 6 tane cocugu var masallahhh dıyınen kucugu 7 aylık en buyugu 19 yasında aradkılerı dusunun artık hepsının arasında 3yas var
sevindim kuzum ya inşallah güzel şeyler olcak hissediyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?