Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşsllsh bitanem ama hamıle kalmadan şu kıl dönmesini çöz sonra ilaç falanda alamassın
hadı hayırlısı bakalım

kızzz kardeşim operasyonu oldu annem arkasında dolanıyomuş oğlum acıyomu die ne güldüm
valla tam guluncek bıse ben acıle gıttım kayınpederım neyın varkı dedı usutmusum dedım esım sen tut da soyle esasını sınır oldum oturup klakamıyorum adam eve gelınce anlamasın dıye solememıstımbide nasıl oldun dıye sormuyolarmı tam komedı

Allahın işine karışılmaz ha bıtane ha 6 tanede biz geliriz yardıma nolcak

geçen kv diyo biliyonmu işte olsunda ikiz olsun ben gelirim yardıma die içimden dua ediyom allahım nolur tek olsun kvle kim uğraşcak

siz gelin ama hatırlatırım haaaaaaaaa

Allahın işine karışılmaz ha bıtane ha 6 tanede biz geliriz yardıma nolcak
ya da tek tek gelsınler dımı ablam 40 yasında 6 tane cocugu var masallahhh dıyın en kucugu 7 aylık en buyugu 19 yasında aradkılerı dusunun artık hepsının arasında 3yas var

:128::128::128::128:

geçen kv diyo biliyonmu işte olsunda ikiz olsun ben gelirim yardıma die içimden dua ediyom allahım nolur tek olsun kvle kim uğraşcak

siz gelin ama hatırlatırım haaaaaaaaa

destinam benimde olsa bunlar evimden cıkmıcak
plan yapıyorum hep gecelerıdiyorum cocugu gıydır doyur temızle ondan sonra gezmelere...
evde oturmıcam hıc gunduzlerıtek büyükler gelse tamam ama eltimlerin çucukları hep bende olcek 7 /24
oyuzden gezcez hep sende oyle yap Allah ızın verırse
gelırızx gelırız sen bi doğur hele

ya da tek tek gelsınler dımı ablam 40 yasında 6 tane cocugu var masallahhh dıyın en kucugu 7 aylık en buyugu 19 yasında aradkılerı dusunun artık hepsının arasında 3yas var

maşallahhhhh
Rabbım uzun sağlıklı ömürler nasp etsın evlatlarıyla beraber
bende 3 yaş ara koycam belkı hepsi birdende çıkabılır yok demem

benim teyzeminde 5 tane var en sonuncuyu 45 yaşında doğurdu

bide enişteye imalı olark diyolar artık çocuk yapmayın yeter die adam

nooooolacak yaw fabrika sağlam dio be

sevindim kuzum ya inşallah güzel şeyler olcak hissediyorummmmmmm

ayy insa>Allah balım yaa.. bana da sanki bi umut doğru içime..
rabbim öyle kendilğinden verse keskee

geçen ay rüyalarımad gördüklerim tek tek çıksa bundan sonraa , n'olur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…