Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

priorimm lili88 im hsgeldinizz

piriorim yakında gelecem oraya galiba sanırsam

izini sürüp seni bulacam

kuzum tam uzmanına gitseydin dr un yaa :26::26:

iltihap konularında soğan kürü de çok iyi geliyor.. yapmış mıydın hiç :44::44:
haklısın canım ya bılıyorum baskası olsa kolundan tutup ben zorla gotururdum ama acildede bakmak zorundaymıslar bnm acılden gıtmıs hemen patlatmıslar iltıhabı bende o yuzden acılden gıttım dr sansızlıgım var galıba kac gundur esım yalvarıyo acılede onun zoruyla gıtmıstımısırgan kuru var soganı da denedım

seremcemim hoşgeldinnnnndün dilimde tüy bitti seremcemim diye diye ha bunun gibi oldum
kızçem eskiden 2 ay öncesinde hergün bu topikte 50 sayfa konuşuluyodu nerdeyseama yavaş yavaş döncez yine o günlereben iyiyim seremcemim sen nassın

umudum neka güzel bi haber buhemencecik yaptır şu testi alaaala bak getirtnme beni oralara kadar
iç onu iç yarasın gaymağımaaaaa

yapmıom testi gelde yaptırt

içem de yarasın kusum dime

ha hani.. şu şiirim de.. rüyalar gerçek olsun hani var ya..
aklıma geldi..
hani bi kan testi sonucum vardı 50.küsürlü bi rakamdı hani, rüyamda gördüğüm anlatmıstım ya..
sırasıyal o rüyalar gerçek olucak galibaa

Son düzenleme:

canım benim..acilde gereği kadar ilgilenirler mi.. keske bi dr una getsen yaa :26::26:böyle de nasıl sonuca varıcan, en azından bi tahlil, bisey yaparlar nebilim :44:

bak gelirim ha zaten nikotin beynimi kemiriyo
olcak tabı umudum şiirde pek fiyakalı olmuşşşbenim şiirlerim gibim
hayırlara çıksın inşallah

biri bana çenesi düşük mü didi

meraba canım geçmiş olsun dediğin sorun kardeşimdede vardı ufak bi opersyonla aldılar uğraşıp durana kadar öyle yaptırsanya

evet canım eczacılar daha ıyı bılıyor kara merhem var belkı duymussundur aksamdan berı onu kullanıyorum eczacılar hep onu onerıyorlarmıs gecmezse artık cesaretımı toplayıp gıdıcem bende hastane fobisi varbu nasıl ıs mausum bozuldu

simdilik adetin 2.günü gel dedikleir için priorinin pesine düscem..

yoksaa ;
istanbul yollarına düştüğüm zaman , seninde izini sürecem bekle sen

bütün rüyaları gerçek yapmam lazım..

sennle de bi sahilde kolkola yürüyüşümüz vardı hatırla kusum hatırlaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…