- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.201
haklısın canım ya bılıyorum baskası olsa kolundan tutup ben zorla gotururdumkuzum tam uzmanına gitseydin dr un yaa :26::26:
iltihap konularında soğan kürü de çok iyi geliyor.. yapmış mıydın hiç :44::44:
seremcemim hoşgeldinnnnnGünaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim kızlar :)ben iyiyim telefondan girdiğim için hızlı ve herzaman yazamıyorum malisef..ya akşam ne çok konuştunuz öyle okuya okuya bitiremedim :)umudum şarkını çok sevdim inş bi gün o şarkı rüya değilde gerçek olur bizde bu duyguyu yaşamış oluruz Allahın izniyle hepimiz yine bu topikte bıcırıklarımızı anlatırız inşallah yakın zamanda sizler nasılsınız peki canlarım
destinam hsgeldin kuzumm
umudum neka güzel bi haber buhemencecik yaptır şu testi alaaala bak getirtnme beni oralara kadar
iç onu iç yarasın gaymağımaaaaa
priorimmlili88 im hsgeldinizz
piriorim yakında gelecem oraya galiba sanırsam
izini sürüp seni bulacam
destina hoşgeldinnnn
haklısın canım ya bılıyorum baskası olsa kolundan tutup ben zorla gotururdumama acildede bakmak zorundaymıslar bnm acılden gıtmıs hemen patlatmıslar iltıhabı bende o yuzden acılden gıttım dr sansızlıgım var galıba kac gundur esım yalvarıyo acılede onun zoruyla gıtmıstım ısırgan kuru var soganı da denedım
yapmıom testi gelde yaptırt
içem de yarasın kusum dime
ha hani.. şu şiirim de.. rüyalar gerçek olsun hani var ya..
aklıma geldi..
hani bi kan testi sonucum vardı 50.küsürlü bi rakamdı hani, rüyamda gördüğüm anlatmıstım ya..
sırasıyal o rüyalar gerçek olucak galibaa
hoşbuldum datlum çözmüşün ilaç mevzuunu sevindim
yap ortaya bi karısık seremcemimm
hep bu çenesi düsüklerin yüzünden oldu, ben hiç çenemi, ay pardon ellerimi bile kullanmadım
ayy evt yaa.. sizler için, hepimiz için besteledim o sarkıdan siirimii
Allahım insaAllah nasip ederr yarabbimm...
haklısın canım ya bılıyorum baskası olsa kolundan tutup ben zorla gotururdumama acildede bakmak zorundaymıslar bnm acılden gıtmıs hemen patlatmıslar iltıhabı bende o yuzden acılden gıttım dr sansızlıgım var galıba kac gundur esım yalvarıyo acılede onun zoruyla gıtmıstım ısırgan kuru var soganı da denedım
o nasıl işmiş yakbbciymiş pesss nasıl olmuş acaba KBB doktoru
balgam sökücü ne alaka keşkem eczaneden kendin alaydın daha çok bilgi verırlerdı sana Allahım ya
sernesim yavrum bitanem canbonum sen bekletmeden git yine doktora olurmu kuzu..pistir onu ağrısı git neyse tedavisi ol başla biyerden
bak sennnnn
heya balım kaçar mıı
umut' un artık yaş tahtaya basıcak zamanı kalmadısabrım tükenmistır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?