Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canımın içi, burdaki çoğu arkadaşımız öyle.. ama aramıza katıldıktan sonra hamiş olan çoook arkadaşımız da var
ben 14. ayımdayım, ya sen kuzum ?

valla şekerim 2 yıllık ewlıyım 5 aydır korunmuyoruz ama bir türlü olmadı valla ben haa deyınce hemen olur zannedıorum ama zormus valla.. bakalım beklıoruzz iştee

valla şekerim 2 yıllık ewlıyım 5 aydır korunmuyoruz ama bir türlü olmadı valla ben haa deyınce hemen olur zannedıorum ama zormus valla.. bakalım beklıoruzz iştee

ay ben de öyle sanıyodum ayoll... 14 ay geçti tık yooookk
inşş bu ayy son olur da meleklerimiz gelir bi an önce bitanem

Canlarım ben çıkıyorum b
bir akşam klasiği kocacığım film izleyelim dedi ve yine bir akşam klasiği son 20 dk.dır kocişimi bekletiyorum
yarın görüşmek üzere hepinize iyi gecelerrr
Rabbim dularımızı kabul etsin, göbüşlerimizi doldursun inşşşş

hayırlı geceler tatlımmm görüşmek üzere
tatlı ruyalar

oyyy selencelkimde gelmiş, iyiyiz balım da benim kocişin film krizi tuttu çıkmak zorundayım.. ama söylemeden çıkamadım senii çoooook özledim ve çok nseviyorum kuzum iyi bak kendine de teyzoşuma da

bende özledim tatlımmm sen kocişiini bekletme hatunn
bende öpüyorumm bitanemmm görüşürüz inşş

ay ben de öyle sanıyodum ayoll... 14 ay geçti tık yooookk
inşş bu ayy son olur da meleklerimiz gelir bi an önce bitanem

ayy cnm amin inş. yaa... benim arkadasım varr tam 1.5 sene olmadı bebişi.. her ay bu ay hamıleyım bu ay oldu bu ay olmadı sureklı aklındaydı gectığımız ayda yok ya bu seferde olmadı agrım var hasta olcam dedi bi baktıkı hamılee:))) kafaya takmamak lazım cnm yaa kısmetde ne zamanda olur inş. bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…