Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kocişten biraz daha müsade aldım selencelkimmmmm, neden gerilmiş benim kzuummm

saolsun eniştem
canımniçi pedere gerildim gıcık adam görümceme gittik inan kelle koltukta gittim geldimm
bir araba kullanışı var kurallara uymuyoo anii fren yapıyoo kaç kere koltuga kapaklandımm
çok şükür sag saglim evime geldimm

ayyy ne güzel kavuşmuş meleğineee, inşş sen bizim gibi beklemeden hemencecik kavuşursun meleğine... arkadaşını çok iyi anlıyorum aynı işeyleri her ay yaşıyoruz bitanemmmm

kıyamam kuzum Allah esirgesiinnnnn, bak ben de kızdım şimdik kayınpederine.. meleğini neden düşünmemiş yaa

gebertirim ben onugörmüyomu bebe var

kıyamam kuzum Allah esirgesiinnnnn, bak ben de kızdım şimdik kayınpederine.. meleğini neden düşünmemiş yaa
biraz kendisi düşüncesizdirrr güzelimm valla eşime diodumm hızlı kullanıyorsun die ama gene eşim kuralara uyyoo babasına bakarakk
adamm radyo acıcam diee direksiyonu sallıyoooşeritleri ortalıyoo önceden anlamazdımmşimdi bende biliyorumyaaa gözüme battı her yaptıgı hata

Allah korumuş meleğini bitanem, dikkatli olmakta fayda var... ama hayalotumun dediklerine bayıldımmmmm yaaaa görmüyo mu bebe varrr

gebertirim ben onugörmüyomu bebe var

ay sen çok yaşa e miiii gülmekten bayıldım ayol, alemsin RUH İKİZİM

Allah korumuş meleğini bitanem, dikkatli olmakta fayda var... ama hayalotumun dediklerine bayıldımmmmm yaaaa görmüyo mu bebe varrr

ay sen çok yaşa e miiii gülmekten bayıldım ayol, alemsin RUH İKİZİM
bende bayıldımm haylotumun sözüneeevet canım Allah korudu
ama artık çıkayım kocişim ben,i bekliyoooo
hrkese iyi gecelerrrr

sanada tatlımmm hayırlı gecelerrr hayırlı haberlerini bekliyoruz inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…