- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.881
hoşbulduk bitanemmmiyiyim canım gezmeden geldimm biraz gerginimm
kimse yok mu herkese iyi geceler
hoşbulduk bitanemmmiyiyim canım gezmeden geldimm biraz gerginimm
kocişten biraz daha müsade aldım selencelkimmmmm, neden gerilmiş benim kzuummm
ayy cnm amin inş. yaa... benim arkadasım varr tam 1.5 sene olmadı bebişi.. her ay bu ay hamıleyım bu ay oldu bu ay olmadı sureklı aklındaydı gectığımız ayda yok ya bu seferde olmadı agrım var hasta olcam dedi bi baktıkı hamılee:))) kafaya takmamak lazım cnm yaa kısmetde ne zamanda olur inş. bizimde
oohhhh neguzel gezdır afrem oyle teyzoşumu
gerginliğini alırım ben senin
saolsun eniştem
canımniçi pedere gerildim gıcık adam görümceme gittik inan kelle koltukta gittim geldimm
bir araba kullanışı var kurallara uymuyoo anii fren yapıyoo kaç kere koltuga kapaklandımm
çok şükür sag saglim evime geldimm
saolsun eniştem
canımniçi pedere gerildim gıcık adam görümceme gittik inan kelle koltukta gittim geldimm
bir araba kullanışı var kurallara uymuyoo anii fren yapıyoo kaç kere koltuga kapaklandımm
çok şükür sag saglim evime geldimm
biraz kendisi düşüncesizdirrr güzelimm valla eşime diodumm hızlı kullanıyorsun die ama gene eşim kuralara uyyoo babasına bakarakkkıyamam kuzum Allah esirgesiinnnnn, bak ben de kızdım şimdik kayınpederine.. meleğini neden düşünmemiş yaa
gebertirim ben onugörmüyomu bebe var
biraz kendisi düşüncesizdirrr güzelimm valla eşime diodumm hızlı kullanıyorsun die ama gene eşim kuralara uyyoo babasına bakarakk
adamm radyo acıcam diee direksiyonu sallıyoooşeritleri ortalıyoo önceden anlamazdımm şimdi bende biliyorumyaaa gözüme battı her yaptıgı hata
gebertirim ben onugörmüyomu bebe var
ayyy ne güzel kavuşmuş meleğineee, inşş sen bizim gibi beklemeden hemencecik kavuşursun meleğine... arkadaşını çok iyi anlıyorum aynı işeyleri her ay yaşıyoruz bitanemmmm
amin cnm ALLAH her isteyenin gönlüne göre versinn.. seninde tez zamanda olur inşallah..
saol bitanem hepimzin olur inş, kuzum çok memnun oldum şimdilik çıkıyorum.. yarın görüşmek üzere iyi geceler
bende bayıldımm haylotumun sözüneeAllah korumuş meleğini bitanem, dikkatli olmakta fayda var... ama hayalotumun dediklerine bayıldımmmmm yaaaa görmüyo mu bebe varrr
ay sen çok yaşa e miiii gülmekten bayıldım ayol, alemsin RUH İKİZİM
ama artık çıkayım kocişim ben,i bekliyoooo
hrkese iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?