Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cok saol canm benm Allah razi olsn.isyan etmemek icn zor tutuyorum kendimi Allahm affetsin yanlis bisey yaptrmasin ins hepimiz kavusuruz tez zamanda..

hemşirem nasılsın kuzumağrın varmı:26:

Cok sukur hayalotum cok deil adet agrisi gbi belim karnm agriyor dr agrikesici vermisti sancilarin olabilor dnisti atnca rahatladm.ama kalbm agriyor ayro mesele sen nasil oldun kocisinle aranz duzeldimi.ltfen uzulme hicbisi senden ve meleginden daha degerli olamaz.

boşver şimdi beni biz iyiyiz kuzum herifle aramız düzelmedi ama:26:
sakın kendını bırakma gulbısım duzelıcek herşey.daha çok yeni ama daha kötüsüde olabılırdı kuzum.hayırlı olmıycak bir şey varmış demekkiiki rabbim nasip etmemiş.inşallah bu son olur canbonum.güzel günler eşinle senin olsun inşallah

kuzum üzme kendini bebeğine de kendinede işkence olurrr boşver seni üzenler allahından bulsunlar...eşinlede inşallah en kısa zamanda düzelir aranız....

Amin kizcem amin sizinde ins bu arada benden bi parca daha dustu ikitane ard arda badem buyuklugunde ikisinin sekli ayni.farkli olsa parcasi derdim.esimde dyoki ikizmiydi acep :26: burda komsuda ayni dusurmus ikizmis ayni oyleydi dyor.kese birtaneydi ama herkes ikiz dyor belki tek yumurta ikizi olabilir dra soraem gidnce.

hoş geldin sernesim benim canım sıkkın sen nasılsın
noldu bebegım yaa kım uzdu senı

canım benımde aklıma gelmıstı beta hcg cok yuksek olunca ıkız oluyomus normalde oyle hemen 1000 li seviyelere gelmez

Ayy canm benm Allah ablana sabir versin Allah yardimciniz olsn nekadar zordur tahmin edebiliyorum o daha kotu.sukur bu hallerimize.ama yinede iste offf neler var neler hayatta

Ayy canm benm Allah ablana sabir versin Allah yardimciniz olsn nekadar zordur tahmin edebiliyorum o daha kotu.sukur bu hallerimize.ama yinede iste offf neler var neler hayatta

amin canım Allah sanada sabır versın ''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153) Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin orada fakülte yokmu bi gitsende güzelce bi arastırsalar düşük nedenlerini:26:

mrb arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.bende çocuk hasreti çekenlerdenim çok stres yapıyorum oldumu olacak mı diye burda konuşarak paylaşarak stresimi atacağımı düşünüyorum inş en kısa zamanda göbişler dolar:))

inşallah canım bende taaa gecen sene ekımde anne olmak umıdıyle gırmıstım bu topiğe hala beklıyorum hangı ekımde acaba hakkımızdan hayırlısı olsun buraya gıren cıkaıyor artık

Canm fakulte varda ben drumdan memnunum yaa.saolsun ilgileniyor oda cok uzuldu sasirdi.diger dusuklerle alakasi yok yani onlar rahime yerlesemiyordu.milyonlarca sebebi olabilir dedi.spermlern yapisi yumurtaliktan herhangi bir kalp rahatsizligin filan varsa olabilir dedi.onlari arastiricaz dedi.bakalm kismet bu isler kaderimizde ne varsa onu yasiyoz.biz elimizden geleni yapiyoz takdir Allahtan.ama cok farkli bir aci bu

canım ınsallah bu son olur bı daha yasamazsın Allah beterinden korusun

kuzum üzme kendini bebeğine de kendinede işkence olurrr boşver seni üzenler allahından bulsunlar...eşinlede inşallah en kısa zamanda düzelir aranız....
sağol keseriminş düzelir
canbonum ikiz olma ihtimali yüksekti kan değerinden ama doktor kesenin içinde bebek görmemişmiydi:26:bi sor bakalım neyin nesiymiş eş deniliyor bunun için daha erkenmi acaba:26:
noldu bebegım yaa kım uzdu senı

canım benımde aklıma gelmıstı beta hcg cok yuksek olunca ıkız oluyomus normalde oyle hemen 1000 li seviyelere gelmez
kim olabılır sernesim başımda kimler var

hoş geldin canım aramıza

slmm kızlar yaklaşık 1 haftadan beri yokum nasılsınız annemler gelmişti ve yarın gidiyor bütün güzelliklerin bir sonu oluyor maalesef.. ne diyelim allah kavuşturur inşallah...valla kızlar 2 erkek kardeşimden fırsat olmadı bana bilgisayar başına geçmeye ...şimdi yatak odasında yatağın üzerinde yazıyorum ...anneannesi o kadar güzel şeyler aldı ki çok talılarr ...inşallah fırsat olursa paylaşırımm sizler nasılsınızzz çokk özledimm sizleriiii

oyy kuzum cok merak ettım senı ya hatta priorim didi annesi gelmıs olabılır dıye:26:gözün aydın ama allah kavuştursun da dıyeyım sımdıden.olsun ıyı olunda gelmesende olur vallanasılsın ıyımısın teyzosumlaoy ben yerım onun cıcılerını ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…