- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.781
slmm kızlar nasılsınız bakalımmbende sabah düştüm yollara aç aç ..kan tahlili vermeye gittim şeker yüklemesi yapıldı 50 gr. şeker suyla karıştırıp verdiler 1 saat sonra kan verdim ...yine kansız çıkmışım bu kanım hiç yükselmiyor ya ...daha şeker sonuçlarım çıkmadı ultrason işinide doktor sorun değil 29. haftada yaptır dedi böyle işte kızçelerimm...
mutlu yıllar olsun kuzum.... dişleriniz dökülene kadar eşinle dip dibe kalın.. yapışık ikizler gibi gezin... boy boy bebeleriniz olsun... :123::123:
slmm kızlar nasılsınız bakalımmbende sabah düştüm yollara aç aç ..kan tahlili vermeye gittim şeker yüklemesi yapıldı 50 gr. şeker suyla karıştırıp verdiler 1 saat sonra kan verdim ...yine kansız çıkmışım bu kanım hiç yükselmiyor ya ...daha şeker sonuçlarım çıkmadı ultrason işinide doktor sorun değil 29. haftada yaptır dedi böyle işte kızçelerimm...
kuzum yıldonumunuz kutlu mutlu huzurlu olsun inşallah seneyede bebişinizle kutlarsınız
3 ay erteleme bosver
gunaydın kızcelerım aksam baya muhabbet etmıssınız ben yokum ya
neyse şaka şaka
akşam eşim bana surpriz yaptı ve yemege götürdü güzel bi akşam geçirdik
kızçemmmmm bak ne dicem... benim kanım bildim bileli düşük çıkardı .. her gittiğimde depoların boşalmış derlerdi .. gebe olduğumu öğrenince çayı ve kahveyi bıçak gibi kestim ... siyah çekirdekli kuru üzüm aldım.. koydum masanın üstüne sabah akşam yedim.. kan sonucu çıkınca doktor dedi kanın yüksek.. çok iyi çıkmışş ben böyle oldum pekmez içemiyorum mide yanması oluyo ..ama bunu deneyebilirsin sen de .. çayı ve kahveyi kesmen lazım ... ben o kan ilaçlarını sevmiyorum .. çünkü kabızlık yapıoo ve ben de hemoroid var :26::26:
Evt canm bol bol kuru uzum ye bebisede faydasi olur.sekerde iyi cikar ins
neyse canım sen bılırsın bence 3 ay fazlaAminn tsk ederim canimm ins sende oyle olursunn..hep beraber bebislerimizle kutlariz.off ben eremek istemiyorum da drumuz erteliyor canm ya.rahim toparlansin dyor.beklerim artk napalim
evet gayet guzeldı hadı bakalım sız napcaksınızE kizcem napalim sende kocisle romantik takilmissin o daa guzel biz gene sohbet ederik :))
valla gecen sene cok guzel guller alıp gondermıstı tabı bızım ev ana baba gunuydu mısafırlerı kaynanmın bıze gelmıslerdı cıcgı kapıdan nasıl aldım anlamadım bıle aldı oylecene sehpaya koydum bugun deodorant aldım deodorantı bıtmıstı heheh napım aklıma baska bıseyde gelmedı zatenAcaba benimki bana ne hazirlicak.aslnda benm cok guzel bi surprizm olcakti ama hem izinli yanmda olcak hazirlayamamm.hemde hic keyfim yok kendisi yapsn napiyosa artk braz moralim de yerine gelir hmde ben calisiyorum o evde..gerci aksm abisi aradi iznli oldugunu duyunca koye gidelim dye bagda caliscaklarmiss cikista bana yetisirmisin dyorum belki gecikebilirm dyor.snrada gelip yorgun argin uyucak hemen.cok sinirleniyorum sunlara ya bktim artk bu ne yasura kos yok bura kos boyle gunumuzde ble damlamalilar cok guzel bir cerceve aldm dun gozume carpti.seni seviyorum filanda yaziyor.kocsman bole dugun resmimizide koydum icine bde kucuk bir tesbih aldm bi guzel paket yaptm ikisini..aklima baska bisi gelmdi herseyi var :26: 10 gun sonrada dogum gunu sabah braz atistik ama gidiyor dye trip yaptm erkn gelmezsen bozusiruz flan dedm geri isman oldm.ben onu cok seviyorum yaa iyikide evlenmisimm :123:
inşallah yiyeceğim canım bakalım..şekerde 105 çıktı iyi dedi asistan..bu arada eşinle birlikte nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla bir ömür boyu yaşarsınız yeni yılınıza bebişinde gelmesi temennisiyle
bir şeyi merak ediyorummm şimdi ovulasyon tarıhı varya hanı o gün yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacağı günmü ???? :18::18::18::18::18::18:
ovulasyon testınde cıft cızgıyı gordukten 24ile 36 saat sonra catlıyor o gun ılıskı gun asırı hayırlısı olsun
neyse canım sen bılırsın bence 3 ay fazlaama genelde doktorlar hep oyle onerıyolar sende hem toparlanırsın doktorunu dınle balım benı degıl
Banada fazla gdi valla.estfrllh canm senide dnlerm ben sizlerden cok sey ogrndim
evet gayet guzeldı hadı bakalım sız napcaksınız
valla gecen sene cok guzel guller alıp gondermıstı tabı bızım ev ana baba gunuydu mısafırlerı kaynanmın bıze gelmıslerdı cıcgı kapıdan nasıl aldım anlamadım bıle aldı oylecene sehpaya koydum bugun deodorant aldım deodorantı bıtmıstı heheh napım aklıma baska bıseyde gelmedı zatentekrar nıce senelere
şuan sancım var sağ kasığımda yumurta mı çatlıyor acaba bız esımle 2 gün önce ılıskı yasadık dölenmle olurmu acabaa allah bılırr tabıkı ama yıne tahmınen dıyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?