- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.821
canımmmm kızını bulmana çok sevindim.... ayağı geçer inşallah biran öncee.. acı çekmezz... uslu dursun ama o da.. ne işi var camdaüzmesin seni...
gel kızçem gel bende bizde bulgar göçmeniyiz
canım bence fılm cekılmeden anlıyamassın.oyuzden bunları dusunupte kendını hıc sıkıntıya sokma .
hayırlısı olsun ınsallah sorunsuz kolayca atlatırsın fılmını
kuşları görüyor onlara atlıyor sanırım kızçem:44:daha yapmaz inş .zaten bundan sonra hayatta hayvan sokmam eve.cocugumu hayvan sevgısıyle buyutcem derdım hep ama dayanamıyorum bısey olduğunda cok yıpratıyorum kendımı:26:
sen nasılsın tam alıntı yapıcaktım.
priorim kafana takma emın ol cok ıyı sımdı ıcerde.
hatırlamıyormusun ben nekadar korkuyordum .hıssetmedıgın ıcın sana oyle geliyor.ee ultrosonlarda sık olmuyor ınsan ölüyor meraktan.az kaldı bıraz oynamaya baslasın sonra sende baslıycaksın hala uyanmadı oynamadı dıye
canım günaydınnn bu dediğini bilmiyorum ama bende 2 kez çektirdim birinci de yanlış çeklmiş tüplerin hem kapalı hemde tüplerde genişleme var dediler sonra 1 ay sonra tekrara çektirdimm hiçbirşey çıkmadı ilknde acı duymamıştım diğeri beni mahfetti açıkçası ama doktorum acıması iyi acı tüplerden geçiş sağlandığını gösterir dediii.. aslında şiddetli adet sancısı gibiydi fazla sürmedi ama yinede acım yandı...
mutlaka yaz canım habersız bırakma emiumarım atlatırım zaten sizede haber veririm sonucunu dua edin benim içinde ben hepimiz için ediyorum hep
aman canım dikkat et bebişine benimde en çok merak ettiğim şeylerden birisi bebeğin karnında kıpırdaması nasıl bi mucizedir o ya o duyguyu çok merak ediyorum tarif edilemez bi mutluluk olsa gerek :101::103:
canbonlarım ben gelebıldım sonunda
dün sabah kan vermeye gitmiştim sağlık ocağına.kanı verdım eve gelirimki kedi yine camdan aşağıya düşmüş.
hemen aradım sokaklarda yok eşim geldi hemen eve.Allahtan o bulduda kızımı getirdik eve
ama bacağını incitmiş kırık değil sanırım olsa duramaz ama üstüne basmakta zorlanıyor:26:veterinerede götüremedik daha dua edinde geçsin bian öncesonrasında stresmi yaotım anlamadım bi fena oldum ateş falan bastı birden tansıyon oynadı sanırım vurdum kafyı akşama kadar yattım.kolumu bıle kaldıramadım.bu gün yine o şekil uyandım şimdi duşalınca sanki bireaz daha iyiyim çok şükür ngasgım merak etmısın bıtanem iyiyim canım sende seker yuklemısı yapmışın sorunsuz çıkar ınsallah
scorcipimde gelmiş prensesimşle yerim ben ikinizide
hemşiremin evlilik yıl dönümü geçmiş nice mutlu senelere bol bebelerle
keserim gemiş olsun inş kanal tedavınde sorunsuz gecer
kuşları görüyor onlara atlıyor sanırım kızçem:44:daha yapmaz inş .zaten bundan sonra hayatta hayvan sokmam eve.cocugumu hayvan sevgısıyle buyutcem derdım hep ama dayanamıyorum bısey olduğunda cok yıpratıyorum kendımı:26:
sen nasılsın tam alıntı yapıcaktım.
priorim kafana takma emın ol cok ıyı sımdı ıcerde.
hatırlamıyormusun ben nekadar korkuyordum .hıssetmedıgın ıcın sana oyle geliyor.ee ultrosonlarda sık olmuyor ınsan ölüyor meraktan.az kaldı bıraz oynamaya baslasın sonra sende baslıycaksın hala uyanmadı oynamadı dıye
geçmiş olsun cnm.inş.kızının bacağı çabuk iyileşir.tetanoz aşısımı oldun.cnm bide sana bişey sormak istiyorum.hani senin evde kedin varya dr senden toksoplazma testi istedimi.benden istememişti ama ben dr bana bu test yapılmadı diye oda tmm ozaman yaptıralım dedi.yaptırmak çokta gereklimi acaba?
tatlım yaptır bence onu.. illa hayvan olmasına gerek yok ki onu yaptırman için.. çiğ eti yasaklıyor doktor düşük tehlikesiymişş.. bana yasak şimdi.. salam sosis vs. toksoplazma antikoru daha önce vücuduma girmemiş o yüzden uzak durmam gerekiyormuş..
ama herkes bir değil tabiki de. hayalotumun sonucunu bilmiyorum da.. benim toxoplasma ıgg ve ıgm negatif çıkmış..
teşekkürler cnm bende yaptırım ozaman.dr seni 4 haftada birmi çağırıyor.ne bilim bana çok uzun geliyo.merak ediyom bebişimi.bide daha hareketlerini hissetmeye başlamadım ya belkide ondandır.
evet tatlım 4 haftada bir.. sık kontrolu gerektirecek riskli bir durum yokmuş..
fazlasıyla uzun geldi bana da .. böyle hissedeceğimi tahmin edemezdim... ben de senin gibiyim canım.. meraklanmaya başladım.. bir de mide bulantım vs.de yok çok şükür.. hamileliği hissedecek pek bi belirtim olmuyor benim.. ondan endişelendim bikaç gündür..
geçmiş olsun cnm.inş.kızının bacağı çabuk iyileşir.tetanoz aşısımı oldun.cnm bide sana bişey sormak istiyorum.hani senin evde kedin varya dr senden toksoplazma testi istedimi.benden istememişti ama ben dr bana bu test yapılmadı diye oda tmm ozaman yaptıralım dedi.yaptırmak çokta gereklimi acaba?
ahh kuzum ben çıkmıştım o ara göremedim seni:26:hayalotum beni görmüyorrrr :26::26::26::26::26::26:
kuzummm bebelerin hayvanla büyümesi çok güzel.. ama dediğin gibi zor da insan üzülüyor birşey olunca..
hatırlamam mı kızçemmm. ama ne bileyim.. bikaçgündür vesveseye düştüm galiba.. amirimde kızdı .. yok öyle bişeyy nerden aklına getiriyorsun diyee... bu aralar çok duydum kalbi duran bebişş ondan oldu galibaa:44::44:
ahh kuzum ben çıkmıştım o ara göremedim seni:26:
sen içini ferah tut canbonum kontrolün nezaman varmı daha zamanın
15 günüm var kızçemmmmmm... bekliyoruz görüş gününü
yarısı geçmiş yarıyı beklıyıosun yani
benimde az kaldı kısmetse salı günü gidecez bakalım
1 ay olcak nerdeyse
esilam kuzum hoşgeldinn
inş kızçem çok üzülüyorum onu o şekil gördükçe
aslında normalde hamılelere yapılması şartmış zaten ama benden istemediler.ben yaptırcaktım devlette oda kaldı gidemedim bir türlü ve ben bunu ozamanlar çok kafama takmıştım .sonra düşündüm taşındım bu tek kedilerden geçmiyor sonuçta birçokta yerde okudum çiğ olan herşeyden geçiyor.ve ben bu zamana çiğ sosis salamları yedi yedim durdumee bu kedi 3 senedir bende umarım geçirmişimdir diye dua ediyorum artık.ama hamle kaldığımdan snra kedıyle arama bıraz mesefa koydum en azından gecelerı yanımda yatmıyor yada öpüp kokladıktan sonra yıkıyorum elimi yüzümü bunun gıbı.bu saatten sonra doktorada denırmı daha onuda bılmıyorum ama sen yaptır ıstersen bı sakıncası yok sonucta [/Q
anladım cnm.neyse ben yaptırım ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?