Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımmmm kızını bulmana çok sevindim.... ayağı geçer inşallah biran öncee.. acı çekmezz... uslu dursun ama o da.. ne işi var camda üzmesin seni...

kuşları görüyor onlara atlıyor sanırım kızçem:44:daha yapmaz inş .zaten bundan sonra hayatta hayvan sokmam eve.cocugumu hayvan sevgısıyle buyutcem derdım hep ama dayanamıyorum bısey olduğunda cok yıpratıyorum kendımı:26:
sen nasılsın tam alıntı yapıcaktım.
priorim kafana takma emın ol cok ıyı sımdı ıcerde.
hatırlamıyormusun ben nekadar korkuyordum .hıssetmedıgın ıcın sana oyle geliyor.ee ultrosonlarda sık olmuyor ınsan ölüyor meraktan.az kaldı bıraz oynamaya baslasın sonra sende baslıycaksın hala uyanmadı oynamadı dıye

umarım atlatırım zaten sizede haber veririm sonucunu dua edin benim içinde ben hepimiz için ediyorum hep

aman canım dikkat et bebişine benimde en çok merak ettiğim şeylerden birisi bebeğin karnında kıpırdaması nasıl bi mucizedir o ya o duyguyu çok merak ediyorum tarif edilemez bi mutluluk olsa gerek :101::103:

bende canımın acısından korkuyorum canım bazı doktorlar anestezi altında çekilmesi daha iyi kendini kasarsanda tıkana biliyomus o anda diyolar bakalım artık cumartesiyi bekliyoruz merakla ..

umarım atlatırım zaten sizede haber veririm sonucunu dua edin benim içinde ben hepimiz için ediyorum hep
mutlaka yaz canım habersız bırakma emi
aman canım dikkat et bebişine benimde en çok merak ettiğim şeylerden birisi bebeğin karnında kıpırdaması nasıl bi mucizedir o ya o duyguyu çok merak ediyorum tarif edilemez bi mutluluk olsa gerek :101::103:

değişik bişey.tarifi nasıl olur bilmiyorum ama hani salıncakla sallanırken aşağıya doğru inersinde kalbin atar ya işte o his tam karnında oluyoryani bi boşluk olup doluyor gıbı inanılmaz bişey.rrabbım herkese yasatsın inşsizlerde benim hep dualarımdasınız tanıdık tanımadık herkese dua edıyorum

geçmiş olsun cnm.inş.kızının bacağı çabuk iyileşir.tetanoz aşısımı oldun.cnm bide sana bişey sormak istiyorum.hani senin evde kedin varya dr senden toksoplazma testi istedimi.benden istememişti ama ben dr bana bu test yapılmadı diye oda tmm ozaman yaptıralım dedi.yaptırmak çokta gereklimi acaba?

kuzummm bebelerin hayvanla büyümesi çok güzel .. ama dediğin gibi zor da insan üzülüyor birşey olunca..

hatırlamam mı kızçemmm. ama ne bileyim.. bikaçgündür vesveseye düştüm galiba .. amirimde kızdı .. yok öyle bişeyy nerden aklına getiriyorsun diyee... bu aralar çok duydum kalbi duran bebişş ondan oldu galibaa:44::44:

tatlım yaptır bence onu.. illa hayvan olmasına gerek yok ki onu yaptırman için.. çiğ eti yasaklıyor doktor düşük tehlikesiymişş.. bana yasak şimdi.. salam sosis vs. toksoplazma antikoru daha önce vücuduma girmemiş o yüzden uzak durmam gerekiyormuş..

ama herkes bir değil tabiki de. hayalotumun sonucunu bilmiyorum da.. benim toxoplasma ıgg ve ıgm negatif çıkmış..

teşekkürler cnm bende yaptırım ozaman.dr seni 4 haftada birmi çağırıyor.ne bilim bana çok uzun geliyo.merak ediyom bebişimi.bide daha hareketlerini hissetmeye başlamadım ya belkide ondandır.

teşekkürler cnm bende yaptırım ozaman.dr seni 4 haftada birmi çağırıyor.ne bilim bana çok uzun geliyo.merak ediyom bebişimi.bide daha hareketlerini hissetmeye başlamadım ya belkide ondandır.

evet tatlım 4 haftada bir.. sık kontrolu gerektirecek riskli bir durum yokmuş..

fazlasıyla uzun geldi bana da .. böyle hissedeceğimi tahmin edemezdim... ben de senin gibiyim canım.. meraklanmaya başladım.. bir de mide bulantım vs.de yok çok şükür.. hamileliği hissedecek pek bi belirtim olmuyor benim.. ondan endişelendim bikaç gündür..

aynen öle cnm ya.benimde çok şükür mide bulantılarım falan olmadı.neyse artık 2 hafta daha dişimi sıkıcam artık.

esilam kuzum hoşgeldinn
inş kızçem çok üzülüyorum onu o şekil gördükçe
aslında normalde hamılelere yapılması şartmış zaten ama benden istemediler.ben yaptırcaktım devlette oda kaldı gidemedim bir türlü ve ben bunu ozamanlar çok kafama takmıştım .sonra düşündüm taşındım bu tek kedilerden geçmiyor sonuçta birçokta yerde okudum çiğ olan herşeyden geçiyor.ve ben bu zamana çiğ sosis salamları yedi yedim durdumee bu kedi 3 senedir bende umarım geçirmişimdir diye dua ediyorum artık.ama hamle kaldığımdan snra kedıyle arama bıraz mesefa koydum en azından gecelerı yanımda yatmıyor yada öpüp kokladıktan sonra yıkıyorum elimi yüzümü bunun gıbı.bu saatten sonra doktorada denırmı daha onuda bılmıyorum ama sen yaptır ıstersen bı sakıncası yok sonucta

hayalotum beni görmüyorrrr :26::26::26::26::26::26:
ahh kuzum ben çıkmıştım o ara göremedim seni:26:

sen içini ferah tut canbonum kontrolün nezaman varmı daha zamanın

12 gün varmış yaaa.. aslında bu gün de bitti desek 11 gün var...

çok uğraştım ancak bu kadar yakına çekebildimm 24 ünde... doktoru arasamda bikaç gün öne mi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…