Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim intten hesapliyorum ovulasyon 12-13 eylul gozukuo nekdr dogrudrki anlmadmki

banabir cep numarası verdi canım ordan aradım rendevu almak için haftaya izne çıkacağını çok yoğun olduğunu bütün hastanelerin hastalarının oraya sevk edildiğini söyleyip beni 24 ekim için randevu verdi ama o zamana kadar ben 29 haftalık olacağım araya sıkıştırma falan olmuyor maalesef kendi doktorum değil yarın kan tahlili vereceğim sonuçlarını aldığım zaman bu konuyuda söyleyeceğim

ne yaptın bugün aşını oldun mu canım:26:

Canim yaa kusura bakma valla kizcem ozur dilerim braz uzdum galiba seninde bebisin karninda bnde braz duygusala bagladm galiba :26: hic dusunemedm szleri.seni sevyrm bebekim...

datlı kuşumm.. burada nasıl birlikte seviniyorsak birlikte de üzülmeyi ve bu duyguları paylaşmayı bileceğiz bitanem... gelip bize anlatacaksın tabi... öyle özür dilemelik kusurluk birşey yok bunda. canından can gitti.. üzüleceksin üzülmezsen bi sıkıntı vardır derim.. ama senin ve eşinin yıpranması üzdü beni..bırak o kadar da olsun şurda kardeşş gibi olduk di mi ... paylaşınca azalırmış üzüntüler.. sarılırız sıkı sıkı iyi hissederiz kendimizi tamam mıı bebemmm.. ben de seni çok severim yavrukuşş.. Rabbim gönderecek meleğini hayırlı zamanda inşallah.. alacaksın kucağınaa..

Dogru soyluyosun canim benim ins btanem ins hepmz alcaz kucagmza

E sende ovulasyon testini kullan canim kesin sonuc veriyor.ben onunla kalmistim hatta guzel bisimis

cnm kaçırma sebebım esım ıl dısında suan hıssedıorum suan ovulasyon ıcımde bı hareketlenme var cunku 2 gün önce bırlıkte olduk ama spermler canlı kalırsa hamılelık olurmu acep bırde ben 25 gunde bır adet oluyorum 25-14:11 yapıyor ınternettekıler 13 ü gösterıo ama anlamdm gttı

Kizcem aksm tlf elmde uyumusum ya kusura bakmayin.yok yok korkma sakn kizcem heralde crp icn etkilenir bebis ama oda buyudu zaten cok sukur uc aydan once etkilenirmis crp den.belnden dolayi bisi yapmaz.sen drunla konus yinede.arada bir yaptir.fizik tedavici yada beyn cerrah drun varmi onlarlada iletisimde ol surekli.8.9. Ayinda napcaksin sen.Allah yardmcin olsn kizcem hep yat dnlen.

Yaparim canm benm niye yapmim duanin gucune inaniyorum ama iste uc ay yapmicaz ya cocuk yapmaya baslaunca yaparim ins.bu aralar cok sabir cekiyorum canm :2:

bencede bırazda stresten oluyo tum bunlar Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin kızcemmmm

kuzum yıldonumunuz kutlu mutlu huzurlu olsun inşallah seneyede bebişinizle kutlarsınız
3 ay erteleme bosver

gunaydın kızcelerım aksam baya muhabbet etmıssınız ben yokum ya

neyse şaka şaka

akşam eşim bana surpriz yaptı ve yemege götürdü güzel bi akşam geçirdik

off nedır bu bebek hasretımız rabbım bılıyodur sebebını dua etmekten baska caremız yok rabbim hayırlısını versın ve hayırlı evlat versın bende ılaç kullandım bu ayda hasta oldum 6.ayımın ıcındeyım stres herseyı engellıyo elde degılkı beklemek adet bıter ılıskıler devam eder sanarsınkı bu ay olmus adet gecıkır ha oldu hal oldu dersın gene adet olmussun ( hayırlısı offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…