Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Umudum teşekkür ederim iyiyim valla bebiş te büyüdü. Gerçi benim karnım hala 7 aylık gibi değil.bide herkes erkek mi diyo ay bayılajammm.iki dr da %100 kız dedi tüm hazırlıklar kıza göre yapılıyo. Ay bi sürpriz çıkmasa barııı
Rabbim tez zamanda önce sana sonra tüm kızçelerime nasibetsin inşallah. Biz de sizin hikayelerinizi dinleyeleim.her daim dualarımdasınız

scorcipimmmmmhoşgeldınız prensesımde ıyıoymıs cok sukurizin al artık kızçem yollarda dogurcan yoksakeşke bende calıssaydım belkı ılo almazdım bukadar

İyiyiz tatlım çook şükürrr.küçük prensim de iyidir inşallah annesini yormuyordur.
ah kızçem direneyim de izinler doğum sonrasına kalsın diyorum ama yoruluyorum da. Bakalım bu hafta konusucam haftada 3 gün gideyin diye.kabul ederler sağolsunlar kolaylık sağlıyorlar herzaman.ah bide her akşam z kamilden üsküdara yürümeye başladım.trafik acayip yürümesem yarım saat minibüste oturmam gerekiyor. Neyse bana da hareket oluyor yoruluyorum ama olsun.
Aman tatlım sağlığına engel değilse kilo problem değil ama beline yük biniyor isteristemez.zaten 25. Haftadan sonra kilo alımı hızlanıyor.gerçi ben hala sanırım 7 kilodayım ama sen bana bakma.gerçekten çok tempoluyum çalışmak ta etkiliyor.öpüyorum sizi kuzummmm

Scorpim hsgeldiniz diyeyim önce. .
Olsun cnm kız olsun yada surpris olsun..ama dr larda yanilmazlar heralde artik sona gelmissiniz dimi
Cok sagolasin cnmm..insaAllah dualarin kabul olsun. .
Oyy bi olaydi hikayenin krali gelirdi eminol

Iyi aksamlar kızlar nerdesiniz bakim hadi gelin yaww

Bu aksam ki testimde şükür ki epey göründü 2.cizgi..insaAllah yarina daha koyulasir cunku bikac gundur yok gbi bseydi..resim bile çektim hatta ama buraya yuklemeyi beceremedim telden beri.. pc de olmam lazim..
Birde son ki adetim normali 20.gun olmasi gerekitken 17.gun erken olmusdum.. Şimdi bu durumu goz önünde bulundurursak. 20. Gunum yarin.yarin olmassam en geç cmartsi olurum saniyom..
Birde bu aksm ki test epey iyiydi..hani dicem benm yumurtalarim normalden kucuk ya , anca mi faaliyete gecicekte, ondan mi şimdi cikmaya baslicak ki :26: yarina fln daha koyu olursa :44: sonra gitsin adet gelsin 9 ay insss

Vallah bu yolla tutmus olursa kendi cabamizla ne büyük başarı olurduuuu

hoşgeldin canım üzülme stres de yapma canım ne kadardır olmuyor inşallah olur sıkma canını doktora gittin tahlil falan

Hosbulduk cnm , 2sene oldu tüm tahliller yapıldı eşimde de bende de hicbir sorun yok ne yapcagımı sasırdım etrafımdakiler cok stres yapıosun diolar ama kafadan atmak mümkün degil sonucta planlı bişe nasıl cıkarcam nasıl atcam kafamdan

şuan sancım var sağ kasığımda yumurta mı çatlıyor acaba bız esımle 2 gün önce ılıskı yasadık dölenmle olurmu acabaa allah bılırr tabıkı ama yıne tahmınen dıyorum :18:
spermler hızlı ve gucluyse 2 gun yasar evet yumurtalar catlayınca ınanılmaz agrı yapıyo
hadi bakalım naptın kızcem merak ettım

hheehhe super olur umudum olmayacak bıse degıl RAbbim ol ddesin inşallah kuzum benımmmmm
Aranıza yeni katıldım nasılsınız ? Bende hamile olamıyorum çok mutsuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bizede

canım bende 2 yıllık evlıyım senın durumundayım artık asılama yoluna gırdık sanırsam dedıgın gıbı stresı atmak mumkun degıl malesef ınsallah daha fazla beklemeyız

canım bende 2 yıllık evlıyım senın durumundayım artık asılama yoluna gırdık sanırsam dedıgın gıbı stresı atmak mumkun degıl malesef ınsallah daha fazla beklemeyız[/QUOTE]

İnşallah canım

kızçelerimmm herkeslere günaydın....

ya ben bi garibim.. sanki bebeğe bişi olmuşş gibi yok gibi.. hiç bi belirti yok... iyidir di mi ya..gerçi baştan beri mide bulantım yoktu ama.. yorgunluk ve uykusuzluk hali yavaş yavaşş azalıyorr.... korktum ben.... sadece sırtüstü yatarsam gece kasılma oluyor karnımda.. geriliyor biraz.. ama iştah devam ediyorrr...

günaydınlar hepinize yavru kuşlar:))))) gerçi öğlen olmuş ben yeni kalktım sayılır:)) 1.30 da toplantı var okula gitcemmm...yarında malum günn kanal tedavisi başlıyor ooooffffff çok ama çokkk korkuyorumm yaaaaa

herkeze günaydın kısçeler arnavut veya boşnaklarda kullanılır bu terim genelde 'kısçe' bende boşnak olduğum için ordan biliyorum .=) kıslar cumartesi günü rahim filmim war sonuçtan çok korkuyorum anastezi altında yaptıracagım ama sonuç beni çok korkutuyo bide nette araştırdım tıkalı weya yapışık olsa adet görmede azalma weya hiç adet görememe gibi belirtileri warmış benim oyle bi sorunum yok adet görmede sizinde bilginiz war mı bununla ilğili

canım günaydınnn bu dediğini bilmiyorum ama bende 2 kez çektirdim birinci de yanlış çeklmiş tüplerin hem kapalı hemde tüplerde genişleme var dediler sonra 1 ay sonra tekrara çektirdimm hiçbirşey çıkmadı ilknde acı duymamıştım diğeri beni mahfetti açıkçası ama doktorum acıması iyi acı tüplerden geçiş sağlandığını gösterir dediii.. aslında şiddetli adet sancısı gibiydi fazla sürmedi ama yinede acım yandı...

canbonlarım ben gelebıldım sonunda
dün sabah kan vermeye gitmiştim sağlık ocağına.kanı verdım eve gelirimki kedi yine camdan aşağıya düşmüş.
hemen aradım sokaklarda yok eşim geldi hemen eve.Allahtan o bulduda kızımı getirdik eve
ama bacağını incitmiş kırık değil sanırım olsa duramaz ama üstüne basmakta zorlanıyor:26:veterinerede götüremedik daha dua edinde geçsin bian öncesonrasında stresmi yaotım anlamadım bi fena oldum ateş falan bastı birden tansıyon oynadı sanırımvurdum kafyı akşama kadar yattım.kolumu bıle kaldıramadım.bu gün yine o şekil uyandım şimdi duşalınca sanki bireaz daha iyiyim çok şükürngasgım merak etmısın bıtanem iyiyim canımsende seker yuklemısı yapmışın sorunsuz çıkar ınsallah
scorcipimde gelmiş prensesimşle yerim ben ikinizide
hemşiremin evlilik yıl dönümü geçmiş nice mutlu senelere bol bebelerle
keserim gemiş olsun inş kanal tedavınde sorunsuz gecer

gel kızçem gel bende bizde bulgar göçmeniyiz
canım bence fılm cekılmeden anlıyamassın.oyuzden bunları dusunupte kendını hıc sıkıntıya sokma .
hayırlısı olsun ınsallah sorunsuz kolayca atlatırsın fılmını

kuzummmm çok geçmişler olsunnnn.. Rabbim kolaylık versin.... güzelce uyuşturunca hiçbişeycik hissetmezsinn

canımmmm kızını bulmana çok sevindim.... ayağı geçer inşallah biran öncee.. acı çekmezz... uslu dursun ama o da.. ne işi var camda üzmesin seni...

keserim Allah yardımcın olsun dişçiden cok korkuyorum bılıyosun.ama yaptırınca senden rahatı olmıycak.azcık sık dışını hıc acımadan bıter ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…