- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.801
Aranıza yeni katıldım nasılsınız ? Bende hamile olamıyorum çok mutsuzumrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bizede
Scorpionsumm...napiyon nasılsın kiscemm yaaa..bende diyodum scorpim hic girmedi diye
MasaAllah epey yola girdiniz. .Rabbim kolay dogum nasip etsin ins balim
Birde biz olmayanlara nasip eylesin ins
Nyse balim ..sen bakma bana..opiyom seni scorpimm
scorcipimmmmmhoşgeldınız prensesımde ıyıoymıs cok sukur izin al artık kızçem yollarda dogurcan yoksa keşke bende calıssaydım belkı ılo almazdım bukadar
Umudum teşekkür ederim iyiyim valla bebiş te büyüdü. Gerçi benim karnım hala 7 aylık gibi değil.bide herkes erkek mi diyo ay bayılajammm.iki dr da %100 kız dedi tüm hazırlıklar kıza göre yapılıyo. Ay bi sürpriz çıkmasa barııı
Rabbim tez zamanda önce sana sonra tüm kızçelerime nasibetsin inşallah. Biz de sizin hikayelerinizi dinleyeleim.her daim dualarımdasınız
hoşgeldin canım üzülme stres de yapma canım ne kadardır olmuyor inşallah olur sıkma canını doktora gittin tahlil falan
spermler hızlı ve gucluyse 2 gun yasar evet yumurtalar catlayınca ınanılmaz agrı yapıyoşuan sancım var sağ kasığımda yumurta mı çatlıyor acaba bız esımle 2 gün önce ılıskı yasadık dölenmle olurmu acabaa allah bılırr tabıkı ama yıne tahmınen dıyorum :18:
hadi bakalım naptın kızcem merak ettımYa bnim arkadasim bugun pasta aldrdi madem esin evde deil suprz yaparsn dedi gururunu kir filan dedi bnde aldm mumlari filan masayi hazrladm yemek yapiyorum suan ama bizmki hala gelmedi sayin abisi ve yengesiyle yeni cikiyolarmiss.cok sinirlendm yaa.giciklarr.zaten bnimkide unutmus olarak gelsn varyaa kotu olur onun icn
hheehhe super olur umudum olmayacak bıse degıl RAbbim ol ddesin inşallah kuzum benımmmmmIyi aksamlar kızlar nerdesiniz bakim hadi gelin yaww
Bu aksam ki testimde şükür ki epey göründü 2.cizgi..insaAllah yarina daha koyulasircunku bikac gundur yok gbi bseydi..resim bile çektim hatta ama buraya yuklemeyi beceremedim telden beri.. pc de olmam lazim..
Birde son ki adetim normali 20.gun olmasi gerekitken 17.gun erken olmusdum.. Şimdi bu durumu goz önünde bulundurursak. 20. Gunum yarin.yarin olmassam en geç cmartsi olurum saniyom..
Birde bu aksm ki test epey iyiydi..hani dicem benm yumurtalarim normalden kucuk ya , anca mi faaliyete gecicekte, ondan mi şimdi cikmaya baslicak ki :26: yarina fln daha koyu olursa :44: sonra gitsin adetgelsin 9 ay insss
Vallah bu yolla tutmus olursa kendi cabamizla ne büyük başarı olurduuuu
Aranıza yeni katıldım nasılsınız ? Bende hamile olamıyorum çok mutsuzumrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bizede
canım bende 2 yıllık evlıyım senın durumundayım artık asılama yoluna gırdık sanırsamHosbulduk cnm , 2sene oldu tüm tahliller yapıldı eşimde de bende de hicbir sorun yok ne yapcagımı sasırdım etrafımdakiler cok stres yapıosun diolar ama kafadan atmak mümkün degil sonucta planlı bişe nasıl cıkarcam nasıl atcam kafamdan
Güneşli guzel bir gunden herkese gunaydiiiiiiiiinnn
Güneşli guzel bir gunden herkese gunaydiiiiiiiiinnn
herkeze günaydın kısçeler arnavut veya boşnaklarda kullanılır bu terim genelde 'kısçe' bende boşnak olduğum için ordan biliyorum .=) kıslar cumartesi günü rahim filmim war sonuçtan çok korkuyorum anastezi altında yaptıracagım ama sonuç beni çok korkutuyo bide nette araştırdım tıkalı weya yapışık olsa adet görmede azalma weya hiç adet görememe gibi belirtileri warmış benim oyle bi sorunum yok adet görmede sizinde bilginiz war mı bununla ilğili
herkeze günaydın kısçeler arnavut veya boşnaklarda kullanılır bu terim genelde 'kısçe' bende boşnak olduğum için ordan biliyorum .=) kıslar cumartesi günü rahim filmim war sonuçtan çok korkuyorum anastezi altında yaptıracagım ama sonuç beni çok korkutuyo bide nette araştırdım tıkalı weya yapışık olsa adet görmede azalma weya hiç adet görememe gibi belirtileri warmış benim oyle bi sorunum yok adet görmede sizinde bilginiz war mı bununla ilğili
günaydınlar hepinize yavru kuşlar:))))) gerçi öğlen olmuş ben yeni kalktım sayılır:)) 1.30 da toplantı var okula gitcemmm...yarında malum günn kanal tedavisi başlıyor ooooffffff çok ama çokkk korkuyorumm yaaaaa
canbonlarım ben gelebıldım sonunda
dün sabah kan vermeye gitmiştim sağlık ocağına.kanı verdım eve gelirimki kedi yine camdan aşağıya düşmüş.
hemen aradım sokaklarda yok eşim geldi hemen eve.Allahtan o bulduda kızımı getirdik eve
ama bacağını incitmiş kırık değil sanırım olsa duramaz ama üstüne basmakta zorlanıyor:26:veterinerede götüremedik daha dua edinde geçsin bian öncesonrasında stresmi yaotım anlamadım bi fena oldum ateş falan bastı birden tansıyon oynadı sanırım vurdum kafyı akşama kadar yattım.kolumu bıle kaldıramadım.bu gün yine o şekil uyandım şimdi duşalınca sanki bireaz daha iyiyim çok şükür ngasgım merak etmısın bıtanem iyiyim canım sende seker yuklemısı yapmışın sorunsuz çıkar ınsallah
scorcipimde gelmiş prensesimşle yerim ben ikinizide
hemşiremin evlilik yıl dönümü geçmiş nice mutlu senelere bol bebelerle
keserim gemiş olsun inş kanal tedavınde sorunsuz gecer
günaydınlar hepinize yavru kuşlar:))))) gerçi öğlen olmuş ben yeni kalktım sayılır:)) 1.30 da toplantı var okula gitcemmm...yarında malum günn kanal tedavisi başlıyor ooooffffff çok ama çokkk korkuyorumm yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?