- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.521
canim saol ya 6 gun falan surdu galiba sadece yatarken 1 tanedi bn buralarda topiklerde de sordum o kadar cok ki kullanan icim rahatladi basladimAllah korusun oyle bişi olmaz inş
walla bn cok merak etmedim cunku kismet dedik ilk ewladimiz allah aratmadi die teselli ettik ama esimde bnde biraz oglan bebislere meraklidik hep tatli yedigim icinde hep oglan sandik ama supriz kiz ama oyle bi duygu ki heme bnmsedik esim kizim falan die seslenir oldu odalardann bana kizdigi zaman KİZİM SALLA Bİ TEKME ANNEYE DİO baslioz gulmeye bn 19 haftalik falandim hissetmeye basladim cukulata portakal ve kayisi dayanamio bide acken sanki 4 donuoduAyy baya gecmis ya ben cok sabirsizlaniyorumm :)
hadi hayirli haberler le gel insallah bilio musun cok ii tanidigim bi yakinim dusuk yapti sonra bel agrilari sirt agrilari sikayetinden fizik ted basladi hamile kapmis deeam etmedi allahim her kapida umitler yesertsin insallah kendini kaptirmadan umidini yitirmeden insallahkızlar ben geldim bayadır pc başına geçemiyorum çok yoğunum dün fakülteye gittim sonuçlarımı hocaya gösterceklerdi sabah 10 dan oğlen 4e kadar hocaya sorcaz deyip beni hastanede beklettiler çıldırmak uzereydım ki doktor gelıp bızı eve gonderdı ıyıce cıldırdımtel no verdı yarın arayın ben göstereyım sıze bılgı vereyım dedı saolsun. ne hocaymıs bee herkesı korkutmus bugun aradım myomlarımın etki edip etmeyeceğini ögrenmek için ofis histeroskopi yapılcakmış adetin 1 günü randevu alıp gitcekmişim ertele ertele ertele napalım bakalım beklıcez yapcak bıse yok bide sırtım cok agrıyodu dıye fızığe gitmiştim sırtımda hafıfı yamukluk skolyoz varmıs ortoprdıye yonlendırdıler bugunde ortopedıye gıttım fılmıme baktı endışelenecek bişe olmadığını soledı fizyoterapistin verdiği ev hareketlerine devam et vede ters yüzme yap dedi düz yüzebildim ters kaldı neyse bunları yap geçer dedi benden haberler böyle canlarım herkese hayırlı geceler hayalotum için buyuk gun yarın Allah yardımcın olsun kızcemmm
canbonlarım ben anca gelebldiminanılmaz derecede yorgunum halbuki dinlendimde ama yetmedi sanırım:26:
yarın buyuk gun dualarınıza çok ihtiyacım var kızçelerimmm
yarın saat 10da önce muane olucam artık duıruma göre belli olucak gidişat.yazdıklarınızı telden okuyabılıyorum ama sıfremı kk kabul etmedıgı ıcın gıremıyorum ama muhakkak haber verırım sızleresizlerde benim dualarımda olucaksınız rabbım sızlerede nasıp etsın ınsallah bu gunlerı ..hakkınızı helal edın canbonlarım
canbonlarım ben anca gelebldiminanılmaz derecede yorgunum halbuki dinlendimde ama yetmedi sanırım:26:
yarın saat 10da önce muane olucam artık duıruma göre belli olucak gidişat.yazdıklarınızı telden okuyabılıyorum ama sıfremı kk kabul etmedıgı ıcın gıremıyorum ama muhakkak haber verırım sızleresizlerde benim dualarımda olucaksınız rabbım sızlerede nasıp etsın ınsallah bu gunlerı ..hakkınızı helal edın canbonlarım
canim saol ya 6 gun falan surdu galiba sadece yatarken 1 tanedi bn buralarda topiklerde de sordum o kadar cok ki kullanan icim rahatladi basladim
walla bn cok merak etmedim cunku kismet dedik ilk ewladimiz allah aratmadi die teselli ettik ama esimde bnde biraz oglan bebislere meraklidik hep tatli yedigim icinde hep oglan sandik ama supriz kiz ama oyle bi duygu ki heme bnmsedik esim kizim falan die seslenir oldu odalardann bana kizdigi zaman KİZİM SALLA Bİ TEKME ANNEYE DİO baslioz gulmeye bn 19 haftalik falandim hissetmeye basladim cukulata portakal ve kayisi dayanamio bide acken sanki 4 donuodu
hadi hayirli haberler le gel insallah bilio musun cok ii tanidigim bi yakinim dusuk yapti sonra bel agrilari sirt agrilari sikayetinden fizik ted basladi hamile kapmis deeam etmedi allahim her kapida umitler yesertsin insallah kendini kaptirmadan umidini yitirmeden insallah
kusum dualarimiz ruhumuz seninle sen bitanesin cok sansli bi esin ve oglun war seni sewioruz
canim saol ya 6 gun falan surdu galiba sadece yatarken 1 tanedi bn buralarda topiklerde de sordum o kadar cok ki kullanan icim rahatladi basladim
walla bn cok merak etmedim cunku kismet dedik ilk ewladimiz allah aratmadi die teselli ettik ama esimde bnde biraz oglan bebislere meraklidik hep tatli yedigim icinde hep oglan sandik ama supriz kiz ama oyle bi duygu ki heme bnmsedik esim kizim falan die seslenir oldu odalardann bana kizdigi zaman KİZİM SALLA Bİ TEKME ANNEYE DİO baslioz gulmeye bn 19 haftalik falandim hissetmeye basladim cukulata portakal ve kayisi dayanamio bide acken sanki 4 donuodu
hadi hayirli haberler le gel insallah bilio musun cok ii tanidigim bi yakinim dusuk yapti sonra bel agrilari sirt agrilari sikayetinden fizik ted basladi hamile kapmis deeam etmedi allahim her kapida umitler yesertsin insallah kendini kaptirmadan umidini yitirmeden insallah
kusum dualarimiz ruhumuz seninle sen bitanesin cok sansli bi esin ve oglun war seni sewioruz
hadi bakalım Rabbim korusun inşallah darısı başımıza artık
Tşk edrm canm benim sen nasilsin
Sabah sabah uykum kacti bnimde.iki tane yigenm bnde kaliyor ablamlar tasindi burdan komsuyduk yani ev alinca uzaklastk cocuklar yariyil tatiline kadar okula devm ediyorlar. Biri ortaokula gidyr biri de 3.sinifa.hergun 6 da kalkıp okula gönderiyorum. Bugunde bi baktm kucuk ağlıyor boğazım dye dye.bsktm atesi var surup vardi icrdm yatrdm ama elim ayagm birbirine karıştı. Abisini tek gönderdim okula.atesi dustu gibi soguk uyg da yatm.iylesmezse artk dr a gotururuz smdilik basucundayim.guya hemsireyim ama teyze yuregi iste :))
Canlarım öncelikle hepinize merhaba, hayalotum suan hastanede ve saat 11 den beri suni sanci aliyor ama hala sancısı gelmemis dru 14:30 a kadar doğum baslamazsa sezeryana alacağını söylemiş, hastaneye gittiginde bir parmak açılması varmış, şimdi ntsye alacaklarmis, gelismeleri sizlere yazarim haber geldikçe.Kalın sağlıcakla hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah. ..
Sancıları 100un üstündeymis ama hissetmiyormus, acilmasida olmamış(şimdi bir sezeryan varmış ondan sonra hayalotumuzu alacaklarmis, dua edin kizlar ne olur korkuyorum sezeryandan dedi...Ağrısız kucağına alır çınarını insallah...
Canlarım öncelikle hepinize merhaba, hayalotum suan hastanede ve saat 11 den beri suni sanci aliyor ama hala sancısı gelmemis dru 14:30 a kadar doğum baslamazsa sezeryana alacağını söylemiş, hastaneye gittiginde bir parmak açılması varmış, şimdi ntsye alacaklarmis, gelismeleri sizlere yazarim haber geldikçe.Kalın sağlıcakla hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah. ..
Sancıları 100un üstündeymis ama hissetmiyormus, acilmasida olmamış(şimdi bir sezeryan varmış ondan sonra hayalotumuzu alacaklarmis, dua edin kizlar ne olur korkuyorum sezeryandan dedi...Ağrısız kucağına alır çınarını insallah...
slmm canlarrr bende bugun bir ebeye muayne oldum 1 cm acıklıgım vardı ama suni sancı verirsem dayanamssın dedi daha gunun var kendi sancını bekleyelm dedi salı gününe kadr sancı gelmesse gidecegim ilk doğumun dedi 5 dkda sancın olsa bile dogumun 6 saat sürer dedi zor kızlar ya son anda cok sıklaşınca gideceksiniz yoksas suni sancı veriyorlar acılmayıncada sezeryana alıyorlar ebe hergün 1 saat yuru dedi bakalım inş. normal olur....hayalotm icinde bol bol dua edyorum inşallah saglıkla bebişi dogar
herkesi öpüyorummm allaha emanet olun dualarırnızda unutmayın canlarımm ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?