- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.541
keserim sendemi fysdn gördün:)
çok tatlı yaaaaa Allahım isteyenlere versin
sen nasılsın canım iyimisin
Yasa bizde görmek istiyoruz 😞😞
Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 ay önce canım artık sonuç bekliyoruz inşallah çok beklemeyiz
hayalotum doğurmuş mu hadi kurtuldu hayırlısıyla...bizde görseydik şu bebişi ya ...alahım darısı bana hayalottan ben önceydim o benden önce doğurdu kısmet kader artık bakalım bizimki ne zaman gelecek ...gübisim sernesim priorim nasılsınız bestekızım nasıl gidiyor hamilelik seremcem galiba hamilesin takvimini gördüm hayırlı olsun gülbisim sanada canım ...sağlıkla doğurursunuz inşallah ...
karamım sende inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın ....
hayalotum doğurmuş mu hadi kurtuldu hayırlısıyla...bizde görseydik şu bebişi ya ...alahım darısı bana hayalottan ben önceydim o benden önce doğurdu kısmet kader artık bakalım bizimki ne zaman gelecek ...gübisim sernesim priorim nasılsınız bestekızım nasıl gidiyor hamilelik seremcem galiba hamilesin takvimini gördüm hayırlı olsun gülbisim sanada canım ...sağlıkla doğurursunuz inşallah ...
Sen neler yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?