Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Çınar bebek geldi mi ?
Hayalot nasıl kızlar bilgisi olan var mı ?

kızlarr hayalotumu resmini gördüm çınarımız çok tatlııı
çok güzel görünüyolardı canım hayalotum benm
darısı bekleyenlerin başına

evet arkadaşlar hayalotumuz doğum yapmış gözü aydın olsun bebişimizde çok tatlı:))

Bilmem inşallah hamileyimdir uğur getirsin diye yaptım belki hiç kaldırmam 😊keşke hayalotumla bizde ekleşseydik neyse kısa zamanda bizim merakımızı giderir

Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 ay önce canım artık sonuç bekliyoruz inşallah çok beklemeyiz

hayalotum doğurmuş mu hadi kurtuldu hayırlısıyla...bizde görseydik şu bebişi ya ...alahım darısı bana hayalottan ben önceydim o benden önce doğurdu kısmet kader artık bakalım bizimki ne zaman gelecek ...gübisim sernesim priorim nasılsınız bestekızım nasıl gidiyor hamilelik seremcem galiba hamilesin takvimini gördüm hayırlı olsun gülbisim sanada canım ...sağlıkla doğurursunuz inşallah ...

karamım sende inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın ....

canım uğur getirsin diye yaptım yaa inşallah dediğin gibi hamile çıkarım kaldırmam takvimi

ngasgmmm canım valla doğurmuş hayalotum çınar bebeke duramadı annesi sağ sağlim aldı kucağına. inşallah şimdi sıra sende bitanem sende bi avazda sağlıkla evladını kucağına al dularımız senleee... valla bende çok merak ediyorum çınarcığıııı Rabbim bütün hamilelere sağlıcakla doğurmayı bizlere de inşallah güzel haberler almayı nasip etsinnnn... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hayalotummmm canm benm buyuk gecms olsn gözün aydın darısı butun kizcelermn bssina bide bana.hosgeldin cinar bebek.Rabbim acisini gostermesin anali babalı buyutsun. :))))))

Saol canm benim güzel haberler aldkca daha iyi oluyoruz.amin guzel dualarin icn Allh razi olsn ins bu sefer brakmicak bni bebeğim. Hadi bakalım sira sende heyecanla bekliyoruz Rabbim senide kurtarsin hayrli saglkli bi seklde

merhaba arkadaşlar sürekli girip yazıoyrum ama pek kimseden cevap alamıyorum umarım herkes iyidir benim kırmızılar geldi yine malesef artık tek bir umudum dahi kalmadı bebek istemiyorum artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…