Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Nerelerdesin canm benim yarın buyuk gün bebis geliyor bebis :)) yoksa yarni beklemedin mi kizcem sesin çıkmiyor

Inanmiyorum karamim ya gecenin yarisi olmus suan uyuyorsundue kesin :)) kafana tamma bitanem ya (

yok canımcım ya uyanalı çok oldu valla bende kendime şaşırıyorum ama yapcak bişeyim yokkkk
bende merak ediyorum hayalotumu yaa yoksam Çınarcık dayanamayıp erkenden doğdu mu ki

slm kızlar nasılsınız ben annemlerde olduğum için yazamıyorum daha doğm yapmadım hayalotm dogurdmu herkes nasıl bir sorun yok inşallah

inşallah canım bak esmaul husna oku bir ipe her ismi 3 kere oku dugum at toplam 99 dugum olcak düşüğü engellermiş inşallah düzelir kanaman geçer.kaç haftalık oldu canım

zaten sancıdan sonra suya koyacaksın oncesınde dgıl bi yudum iç öyle hastaneye git bulabilirsen tabi işe yarıyomuş baktım arastırdım bendogum olur olmaz sudan cıkarmak lazımmıs cunku kanama durmayabılırmıs Allah korusun

ewet korkuorum cok orda sikisip olcek gibi gelio inanilmaz korkuorum hemde normal dogum icin riskli bisilerde okidum ondan bitanem...hayolott tezeeeeeeeeeee ARTİK GETİR CİNAR ABİMİ BİZE opuoruz seni annemle dua edioruzzzzzz Seni cok sewiorum hayalotuuummmmmm allah yardimcin olsunnnn
ii yapmis dr aferin ona dinlen ewde kuzum allah sifa wersinnnn 1 kusur ay war aramizda ayni zaman larda calismalardaydik allah buyukkkk isim dusundun mu
slm kızlar nasılsınız ben annemlerde olduğum için yazamıyorum daha doğm yapmadım hayalotm dogurdmu herkes nasıl bir sorun yok inşallah
canim hayolptu yollarsak doguma rahatlicaz sen nasilsin yorma kendini artik dr bi tarih werdimi sanada
Saol canm dualarini unutma.guzel haberlerini bekliyoruz Allahin izniyle.bnde optmm..

bitanem nasilsintamamen kesildi mi kanamamn..bak ne dicem bizim aile de cok dusuk riskli gebelik oldugu icin korkuodum annem bana hamileyken hoca yazmis korusun die dua simdi bn takioum bebegi tutan bi duamis istersen ole biside yaptir bm inanarak takiorum ....

Cok şükür canm daha iyiyim evt kesildi kanama sari sari geliyo oyle lekelenme seklnde yatiyorum hep.evet canm ya bnde 3-4 düşük yaptgm icn hocaya gittm en son iste yeni ogrndigmde gittim nuska yazdı okuyup ufledi cok iyi dyolar hocaya bnde inaniyorum tabi dualarin gücüne. Ee sen nasilsin kizin olcakmis senin masallah prensesimize buyursun gelsin.kac haftalikken ogrndin cinsiyetini ..

4 cu ayin sonudu galiba hafta olarak hatirlayamadim dr tam emin olamamisti ondan solemedi ....allah sifa wersin bitanemmmmm

bu arada yazdim mi bilmiorum ama akintim wardi dr erken dogum tehliksi deyip fitil wermisti fitil bitti gecmedi gel bakalim bi dedi dr cok uyuz oldum cok gerginim

bu arada yazdim mi bilmiorum ama akintim wardi dr erken dogum tehliksi deyip fitil wermisti fitil bitti gecmedi gel bakalim bi dedi dr cok uyuz oldum cok gerginim

Gerilme canm ya evt bahsetmissin daha once.kactane verdiki bana da vermisti akinti icn bitane sadece zalain dye fitil valla bisey olmz dedi ama ben korktum kullanmadm

hadi bakalım Rabbim korusun inşallah darısı başımıza artık

kızlar ben geldim bayadır pc başına geçemiyorum çok yoğunum dün fakülteye gittim sonuçlarımı hocaya gösterceklerdi sabah 10 dan oğlen 4e kadar hocaya sorcaz deyip beni hastanede beklettiler çıldırmak uzereydım ki doktor gelıp bızı eve gonderdı ıyıce cıldırdımtel no verdı yarın arayın ben göstereyım sıze bılgı vereyım dedı saolsun. ne hocaymıs bee herkesı korkutmus bugun aradım myomlarımın etki edip etmeyeceğini ögrenmek için ofis histeroskopi yapılcakmış adetin 1 günü randevu alıp gitcekmişim ertele ertele ertele napalım bakalım beklıcez yapcak bıse yok bide sırtım cok agrıyodu dıye fızığe gitmiştim sırtımda hafıfı yamukluk skolyoz varmıs ortoprdıye yonlendırdıler bugunde ortopedıye gıttım fılmıme baktı endışelenecek bişe olmadığını soledı fizyoterapistin verdiği ev hareketlerine devam et vede ters yüzme yap dedi düz yüzebildim ters kaldıneyse bunları yap geçer dedi benden haberler böyle canlarım herkese hayırlı geceler hayalotum için buyuk gun yarın Allah yardımcın olsun kızcemmm

canbonlarım ben anca gelebldim inanılmaz derecede yorgunum halbuki dinlendimde ama yetmedi sanırım:26:
yarın buyuk gun dualarınıza çok ihtiyacım var kızçelerimmm
yarın saat 10da önce muane olucam artık duıruma göre belli olucak gidişat.yazdıklarınızı telden okuyabılıyorum ama sıfremı kk kabul etmedıgı ıcın gıremıyorum ama muhakkak haber verırım sızleresizlerde benim dualarımda olucaksınız rabbım sızlerede nasıp etsın ınsallah bu gunlerı ..hakkınızı helal edın canbonlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…