- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.721
hele sukur geldin canimmm saglik olsun uzulme
hele sukur geldin canimmm saglik olsun uzulme
kız sende yok mu bişiler
eski yazıları okuyordum kız ondan ,sansıdan kıvrandım yine,niye geciktiki anlamadım
Yok canimyumurtlama gunleri onlara calisiyorum balli kuru deniyorum bakalim dua et
hadi inşallah canım şu mübarek kurban bayramının yüzü suyu hürmetine rabbim nasib eder
Aminnnn canimm aminnnnnnnn insallah Allahim herkese versinn....
Senin nasil geciyo hamislik gunleri ??
nasıl olsun sabahları birz bulantı var ama çok yormuyor..2 gündürde bayram temizliği yaptım inşallah bişey olmaz meleğime
Ay canim sen neden yaptin ki annenler fln kimse yokmuydu yardim edecek
ben gebzedeyim ailem malatya da canım( iş başa düştü anlayacağın
yavas yavas yaptım işte..halı sildim o yordu biraz ama rabbim nasip etmişse o benimle olur zaten
Insallah canim orasi oyleHayirlisi ile kucaginada almayi nasip eder rabbim
Sen nasil ogrenmistin hamile oldugunu ?
bende adet düzensizliği vardı 1 ay gecti olmadım düzensizliktendir heralde dedim 15 gün daha bekledim tık yok eczaneden test aldım negatif cıktı..hamilelik hiiiçç aklımda yoktu.üstüne bide kan testi yaptım oda negatif canım..neyse doktora gideyim düzene girmesi için ilaç versin dedim.ultrasonda bakalım dedi doktor bide gebesin demesin mi Allah ım dünyalar benim oldu .)) hemde 40 günlüktü o zaman... eşimde dışarda beni bekliyodu baba oluyosun dedim afalladı kaldı öle biraz sonra sarıldı tabi öle eve geldik işte mutlu mesut hiç unutamam o günü :))
Ayyyyy cook guzel gercekten kan testi bile negatif cikmis ama hamileymissin gercekten super bisey olmustur senin icin Allah gonlune gore versin
Ayyyyy cook guzel gercekten kan testi bile negatif cikmis ama hamileymissin gercekten super bisey olmustur senin icin Allah gonlune gore versin
Kizlar 2gundur hatta bugun fena kahverengi leke geliyo adet olckmsm gbi agrilar adet olmama daha var ama ya
Kizlar 2gundur hatta bugun fena kahverengi leke geliyo adet olckmsm gbi agrilar adet olmama daha var ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?