Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben geldiimmmm... Kızlarrr dr.a gittim herşey normal görünüyo, adetimin 21. günü de progesterona baktırcakmışız.. Bi de eşime de sperm testi yatırdık. Sonuçlardan anlayan varsa yorumlarsa çoook sevinirim

A. MAKROSKOPİK BULGULAR
Ejakülat hacmi : 3 ml
Likefaksiyon Süresi (37') : 60 dk.
Renk : Gri
Görünüm : Opak
Vizkozite : Yüksek
PH : 8,5

B. MİKROSKOBİK BULGULAR
mL'de spermatozoon Sayısı : 65 milyon/mL
Total sperm sayısı : 195 milyon/ mL
Agg derecesi : (+)
Mikroskobik saha taraması : H.S' da 3-4 Lökosit 2-3 epitel

C. MOTİLİTE

A. İLERİ HIZLI HAREKET : %17
B.İLERİ NORMAL HAREKET : % 58
C. YERİNDE HAREKET : % 8
D. HAREKETSİZ : % 17

sağol canım benim doktora söledim ben test yaptım negatif cıktı dedim yanılabiliyor dedi

Kan testi bile yaniliyosa her seyin bi zamani var iste aseton ne mutlu sana gercekten sevindim adina benim seni gordugumde henuz 5 haftalikti simdi buyumus kerata ana bak kerata dedim acaba erkek mi

Hosgeldin canim bisey olmamayisina sevindim ama benim sonuc hakkinda bi bilgim yok

Kan testi bile yaniliyosa her seyin bi zamani var iste aseton ne mutlu sana gercekten sevindim adina benim seni gordugumde henuz 5 haftalikti simdi buyumus kerata ana bak kerata dedim acaba erkek mi

bende erkek hissediyorum öle bir emin olma hissi var kı anlatamam..aman sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ilk olacağı için .)

bende erkek hissediyorum öle bir emin olma hissi var kı anlatamam..aman sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ilk olacağı için .)

Canim ben sana bisey soyliyim mi tabiki onemli degil ama benim hislerim kuvetli o yuzden kerata fln dedim

Insallah saglikli olur da onemli degil ama hissettigimide soylemek istedim

Beslenmene dikkat ediyomusun ceviz fln ye bol bol

Canim ben sana bisey soyliyim mi tabiki onemli degil ama benim hislerim kuvetli o yuzden kerata fln dedim

Hosgeldin canim bisey olmamayisina sevindim ama benim sonuc hakkinda bi bilgim yok

Hoşbulduk bitaneemmmmm teşekkür ederim ama eşimin sonucunu sadece benim dr. um yorumladı.. Üroloji dr. u izindeydi sonucu gösteremedik şimdi bayram tatili boyunca aklımıza takılcak

Hoşbulduk bitaneemmmmm teşekkür ederim ama eşimin sonucunu sadece benim dr. um yorumladı.. Üroloji dr. u izindeydi sonucu gösteremedik şimdi bayram tatili boyunca aklımıza takılcak

Canim simdi onu takma kafana dr hersey yolunda demis ya burada bi topikte gormustum bi arkadas onlari yorumluyodu ama simdi bilmiyorum

Sen icini ferah tut

Bu arada kusra bakmayin bi hata oldu gitmedil msjlar boyle ust uste gitti

Son düzenleyen: Moderatör:

yiyorum merak etme eşim zorla ağzıma tıkıştırıyor zaten .)) dün erinmedim kaltım bi tencere asure yaptım bütün kuruyemişleri attım vitamin deposu oldu

yiyorum merak etme eşim zorla ağzıma tıkıştırıyor zaten .)) dün erinmedim kaltım bi tencere asure yaptım bütün kuruyemişleri attım vitamin deposu oldu

Tam 90 dan yurdun benimde canim kacgundur asure cekiyo bu gurbet ellerde anneminkisi gibi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…