- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.741
sağol canım benim doktora söledim ben test yaptım negatif cıktı dedim yanılabiliyor dedi
Ayyyyy cook guzel gercekten kan testi bile negatif cikmis ama hamileymissin gercekten super bisey olmustur senin icin Allah gonlune gore versin
Hosgeldin canim bisey olmamayisina sevindimBen geldiimmmm... Kızlarrr dr.a gittim herşey normal görünüyo, adetimin 21. günü de progesterona baktırcakmışız.. Bi de eşime de sperm testi yatırdık. Sonuçlardan anlayan varsa yorumlarsa çoook sevinirim
A. MAKROSKOPİK BULGULAR
Ejakülat hacmi : 3 ml
Likefaksiyon Süresi (37') : 60 dk.
Renk : Gri
Görünüm : Opak
Vizkozite : Yüksek
PH : 8,5
B. MİKROSKOBİK BULGULAR
mL'de spermatozoon Sayısı : 65 milyon/mL
Total sperm sayısı : 195 milyon/ mL
Agg derecesi : (+)
Mikroskobik saha taraması : H.S' da 3-4 Lökosit 2-3 epitel
C. MOTİLİTE
A. İLERİ HIZLI HAREKET : %17
B.İLERİ NORMAL HAREKET : % 58
C. YERİNDE HAREKET : % 8
D. HAREKETSİZ : % 17
Cnim kan testi dgerin kacti
Cnim kan testi dgerin kacti
Kan testi bile yaniliyosa her seyin bi zamani var iste aseton ne mutlu sana gercekten sevindim adina benim seni gordugumde henuz 5 haftalikti simdi buyumus kerata ana bak kerata dedim acaba erkek mi
Cnim hayrli olsun oncelikle kan testinin dgeri kactiyavas yavas yaptım işte..halı sildim o yordu biraz ama rabbim nasip etmişse o benimle olur zaten
bende erkek hissediyorum öle bir emin olma hissi var kı anlatamam..aman sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ilk olacağı için .)
bende erkek hissediyorum öle bir emin olma hissi var kı anlatamam..aman sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil ilk olacağı için .)
Hosgeldin canim bisey olmamayisina sevindimama benim sonuc hakkinda bi bilgim yok
Cnim hayrli olsun oncelikle kan testinin dgeri kacti
Hoşbulduk bitaneemmmmmteşekkür ederim ama eşimin sonucunu sadece benim dr. um yorumladı.. Üroloji dr. u izindeydi sonucu gösteremedik şimdi bayram tatili boyunca aklımıza takılcak
Canim ben sana bisey soyliyim mi tabiki onemli degil ama benim hislerim kuvetli o yuzden kerata fln dedim
Insallah saglikli olur da onemli degil ama hissettigimide soylemek istedim
Beslenmene dikkat ediyomusun ceviz fln ye bol bol
yiyorum merak etme eşim zorla ağzıma tıkıştırıyor zaten .)) dün erinmedim kaltım bi tencere asure yaptım bütün kuruyemişleri attım vitamin deposu oldu
Tam 90 dan yurdun benimde canim kacgundur asure cekiyo bu gurbet ellerde anneminkisi gibi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?