Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

AÇIK ÖĞRETİM ÜNİVERSİTE sınavı sosyoloji bölümü. o dediğin sınav nerde yapılıyomuş ben hiç duymadım onada girelim madem

Hmm hadi bakalım başarılar canm.bnde kazanirsam inşallah ilahiyati okumayi düşünüyorum. Dedigim sınav her ilde yapılıyor.internette herkes onu okuyor.com tikla ayrintilar çıkıyor.

Hmm hadi bakalım başarılar canm.bnde kazanirsam inşallah ilahiyati okumayi düşünüyorum. Dedigim sınav her ilde yapılıyor.internette herkes onu okuyor.com tikla ayrintilar çıkıyor.

hımm anladım canım proje güzel bende ilahiyatı yazmadığım için pişmanım benmki lisans oku oku bitmiyo

ya kızlar bişe sorcam salı günü adetimin gelmesi lazımdı hala gelen giden yok acaba diyorum ama fazlada ümitlenmek istemiyorum karnım çok agrıyo hafif varla yok arası çoook uçuk renkte bi leke oda pede bile değmiyo hamişler böyle bişe olabilr mi acaba

Olabilir tabi canm neden olmasin ama dedigin gibi umitlenmiyelim cunku sen bu ay cok stres yaptin canını cok sıktin belki ondan da gecikmis olabilir.ama Allahtan umit kesilmez bol bol dua et.bnimde hep karnim agrirdi oldum olucam derken olmayiverdin dualarim seninle insssss olmazsin canimmmmm hayirlisiyla

yani normal mi karın ağrısı ben o stersi ve daha kötülrini her ay yasıyorum hiç gecikmez bnm adetim inşalllah stersten gecikmemiştir evde test yaptım negatif çıktı inşallah canım dua edinde olmayayım hayırlısıyla

Inanmiyorum yaa nyse canm hayirlisi boyleymis .onumuzdeki aya bakicaz artk tmm mi üzülmek yok

elden gelen bişey yok adetin 1.günü arayın demişlerdi histeroskopi için randevu vericeklerdi aradım tekrar değerlendircez dedi yarın gidicem bakalım hayırlısı ne dicekler

kiamam bn sana yaaaaa gecmis olsun uzulme dicem cunku yawrunun sana ihtiaci war sutune iht war allah sifalar wersin yardimcin olsun ;(((
Eki Görüntüle 938760

kızlar buda muhammedim benim yavrum inşallah sağlıkla çıkar hastahaneden
ama ben seni yutarim walla kirkbirkere masallahhhhhh yaaaaa

tatlim naber yaaaa pur dikkat okuorum hayatimmmmmm nasil cinarim kiamam bn pna annesi ii eder onu merak etmesin .....eee nasil gece uykulari olsun emmesi olsun zorluo mu seni cok merak edioru da bn neler bek bizi kirk birkere masaallah hepinize hepimize.....cinarim da bole tatlidir bilokmaliktir masallah ))

beste kızçem cok sukur ıyıyız kızçem.çınar benı cok zorluyor teyzesıcanı sagolsun ama uykusuzm.gecelerı dıkıyor benı ayaga gunde sadece 4 saat uyuyorum ve bu bırgun bıle degısmıyor hala 4 bucuk yapamadım uykusaatımı ınanmassınama degermı fazlasıyla deger kzuum.rabbım herkese nasıp eylesın ıns

yüce Allah'ım su cuma gecesinin hürmetineee ;
bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlarr nasipp ett nolurrr

nete oturamıyorum...hay allahım yazımın yarısı nerde dıger yarısı nerde.çinar bı yandan uyanmaya calısyor hızlı hızlı yazıyorum oyuzden.
tek kelımeyle uykusuz her gece
onun dısında cok sukur hersey cok guzel darısı sızlere ınssızler nasılsınız ıyımısınız gecmıse donemıyorum yarın yazıcam ıns sızı sevıyorum hemsırem ıyısın degılmı

bu arada çınarın resimlerini albüme eliycem bırazdan çınar uyanmassa bakabılırsınız çirkin ördeğime

bu arada çınarın resimlerini albüme eliycem bırazdan çınar uyanmassa bakabılırsınız çirkin ördeğime

cirkinim die sewde nazarin degmesin derler.......naasil sanki kardesimin bebegi icime sokasim gelio.....kirkbirkere masallah......................... nsg nrde hala catladimmmmm merakten allahimmmm.. ........
4 haftaya girerken uyku duzene girmis olyomus ama acikinca ara ara uyanmalari degil gece gunduz ayrimlari hani.........emsede mamada wereim istiomm herseyi yesinde tosun olaun istiom....sende arada mama werion demi ne weeriosun biberonlami

Hadi bakalım hayrlusi inşallah iyi sonuclar alırsın ya haber ver mutlaka
perşembe gününe randevu verdiler myomlar yuzunden mecbur çekılcem artık benmkı mecburıymış
Benimkilerde geldi bugün keşke önümüzdeki ay hamiş olsak ikimiz 😊😊
napalım kızem herşey Allahtan var demekki vakti zamanıbenm artık normal yolla olacagına daır pek umıdım kalmadı artık kendımızı doktorların ellerıne bıraktık
yüce Allah'ım su cuma gecesinin hürmetineee ;
bizlere hayırlı,sağlıklı evlatlarr nasipp ett nolurrr

aaaaaminnnnn kızçem amiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…