- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.641
slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Saol canm evt ya dis agrisi da berbat bisey kulagim basim hertarafim agriyordu dün( sana da geçmiş olsn canm..valla iyi olmus nobetin bitmesi dinlenirsin biraz ya.cinar bebek cok tatli dimi ya masallah.darisi bizlere olsn inşallah. ..
slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Allah razı olsun esılam senınde cok az kalmıs daruısı sana ıns kuzumcnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.bebiş nasıl?
oyyy balım cok sagol darısı sana olsun ıns dualarım sızlerle unutmayınslm kızlar nasılsınız?? bende evdeyim nihayet pansiyon günleri bitti artık hergün evimde olucam...bıraktım nöbetidayanamdım cadı kızlara...gülbişim geçmiş olsun canım benmde 2 gündr dişim ağryo ölyrm valla..
hayalotum kuzum canım taze annişim benimgözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim oğluşunda pek datlu maşallah...
esilam canım benim zaman valla çabuk egçmişi benm miniğimde bırakmasaydı beni günlermiz aynıydı senle hayırlısı artık
gosterır bıtanem merak etme ama kız cocukları kendını saklar derlerkızlar bugun doktora gittim.. çok şükür bebeğimin herseyi cok normal ve saglıklı dedi doktor...ama benim minnakım yüzüstü yattığı için bize cinsiyetını göstermedi... böle olmasını hiç beklemıoduk ama doktor cok ugrastı bi turlu donmedi... bu durumda kız diyebilirim ama belli değil cinsiyeti dediama ALLAHıma cok sukur saglıklıymıs ya napalım 3 bucuk ay bekledık bi 10 gün daha beklıycez artık
çıkacak ıns ngasım aglama
sütünü sagıp bırakıyormusun hastaneye evede bolcana olabıldıgınce stoklama yap emı at buzluga cıkınca kurt gıbı emcek senı
bizimkiside artık bitti sayılır rapor için bütün testleri verdi şükürHiç deme valla bizimki sperm testine girmemek için zehir olsa içir kızz:) Ben böylesini duymadım 7 aydır uğraştım 2 şişe keçi boynuzu pekmezi içirdim 1.5 aydırda kürünü yapıyom teste gitmemek için içiyo işte ne desem yapacak test hariç.
O kadar ilginçler ki yarın hormon testine gidicem regl. 3. günü benle gelecek 3 gündür tavır koydum sürekli ağladım (kedi gibi masum bakışlarım döktüğüm tatlı diller işe yaramayınca acıtasyona bağladım) konuşmuyordum. sperm testi için gelecek hafta yaptırcam sözü aldım::))) Tutturmuş sakın ssk ya gitme bizim buradası küçük bir yer kim kimi görse tanır geçen yıl bir arkadaşı beni hastanede görmüş ki ortapediye gitmiştim. Eşime seninki hamilemi demiş. Bizim ki o günden beri uyuz oluyo gidersek mutlaka özele gidiyoruz. Adam fena takıntılıOysa bana ne ya ne düşünürlerse düşünsünler ssk dan bütün tahlilleri yaptırmak varken sürekli özellere para dökeceğiz: (( Özel hastane de yakın olsa 1 saatlik yol benzinde cabası.
geçmiş olsun tatlımmCanm yazdklarim gelmiyo bi türlü. Cok saol kizcem bilmiyodum yaa suanda iyiyim tekrarlarsa uyucam tavsiyene cunki antibiyotik kullanmadan halletmek istiyorum. Cok opuyorumm
evet canım biraz daha bekle nasılsa öğrenirsin ilk bebkte çokta önemli değil ama insan işte merak ediyorkızlar bugun doktora gittim.. çok şükür bebeğimin herseyi cok normal ve saglıklı dedi doktor...ama benim minnakım yüzüstü yattığı için bize cinsiyetını göstermedi... böle olmasını hiç beklemıoduk ama doktor cok ugrastı bi turlu donmedi... bu durumda kız diyebilirim ama belli değil cinsiyeti dediama ALLAHıma cok sukur saglıklıymıs ya napalım 3 bucuk ay bekledık bi 10 gün daha beklıycez artık
canım dualarımız senınle Rabbim hayırlı sifalar versin inşallah hangi hastanedesiniz iyi olcak inşallah sıkma canınıslm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah
günaydın canbonlarımmmm mutlu huzurlu pazarlar
evet canım sağıp götürüyorum ama kuzumdan ayrıyım özlüyorum yaasenin minik nasıll canım sen nasılsın
Maşallah canım ya Allah a emanet olsun minik fasulye.
Guzel ve sağlıklı geçer insallah hamileliğin .
Priorim canım nasılsın , atlattın mı sıkıntılarını .
Masallah minigine , keyfi yerinde kuzunun , başlamış şimdiden oyunlara
Maşallah cok tatlı cok
sagligina kavuşacak insallah dualarla
Allahım sızlerede nasıp etcek ıns hemsıremmmm
kızçelrim dun geece cok sukur gobek bagımız dustu teyzelerı yavrum buyuyor gozlerımın onundeallahım herkese nasıp etsın her baktıgımda hep dua edıyorum sızlere ..bıraz burnumuz tıkanmıs umarım cıgerlere dogru ınmez cok zormus anne olmak ,yetişebilmek ,bakabılmek ...rabbım guc kuvvet versın bugunlrınızı ıyı degrlendırın o bebıslerınız elbet gelecek ve geldıgınde herşey cok farklı oluyıor
Ay insallah hayalotumm çınarım gbi tatlı guzel bebislerimiz olcak ins butun kizcelerimin benimde :))
Kuzumun takvimini yerimmmmmmm
kuzum takvimin hayırlı olsun kuzucum 40.haftayı gör inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?