- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.661
Geçmiş olsun canım yaa bu dr lar niye boyle yapiyor Allshim Yarabbim ya sabir.cok sinirlendim ya eczaneden serum filan alsan keske soguk alginligi icn kokteyl istiyorum desen bilirler.saglik ocagi varsa yakbda taktirirsin biseycigin kalmaz.alacaksan hatta ben sayarim sana alacaklarin icine koyacak ilaclariin listesini.salak dr ne olacak.biz burda kocamla ikimiz saglikciyiz ya.kim grip oluyorsa cagiriyor takiyoz bisey kalmiyo zaten klinikte hep ayni seyler yapiliyor.alerjin yoksa tabi bu ilaclara ki zaten bi tanede alerji icn ilac koyuyorlar.aglama canim ltfen uzme kendini drencin daha da dusmesin bol bol meyve ye nane limon iç.cayina limon karabiber koy terle iyice. Iyi bsk kendinee.kuzucuklar nasılsınız ben nedense bugün hiç iyi değilimmoralim çok bozuk çok yalnızım sabahtan beri ağlıyorum elimde değil yaşlar akıyo kendi kendine yarın adet günüm ya hep yaklaştıkça belirtiler yaklaşıyo ve benm morallerde sıfıra iniyor zaten hastayım 3 gündür 39 dan ateşim daha yeni düştü acilden gittik eşimle c.tesi gecesi doktor ne serum taktı ne tahlil yaptı bu manyak doktorlar neden hep beni bulurlar anlamam youtube da video müzik izliyo dışarda onlarca hasta varken yüzüme bile bakmadı demediki bu kızın ateşi kaç ölçmedi bile salgın var salgın bak bende hastayım dedi boğazın ağrıyodur dedi hayır dedim baktı yinede yazdı antibiyotik.nöbetçi eczane bulduk ilaç kalmamış akıllı doktor herkese aynı ilacı yazmış eczacı bayan aradı hastaneyi doktor bey artık bu ilaçları yazmayın stokta kalmadı dedi doktorda da diyoki bayana ne yazayım Allahtan ki yazdığı ilaçlar evde vardı ki hiç fayda vermediği için gitmiştim doktora vesselam gittik 1 saat kuyruğu boşu boşuna bekledik evdeki iaçlara devam
Maşallah kuzuna , hareketli olacak galiba sinyallerini veriyor şimdidenNurlum canım benim?. Çok şükür daha iyiyim.. İnşallah geçecek bugünlerde..
Evet canım keyfi yerinde galiba hiç durmuyor...
Sen nasılsın... Minnaklar nasıl..
Tşk ederim kuzularimmm inşallah bu sefer sonuna kadar gider( kaldrmak zorunda kalmamm.telefonumdan artk herseyi görebiliyorum bilhisayar görünümünü aldi saolsun bnde heveskendim :)) .priorim teyzosumuz buyumus mssallah
Sernesimmm canimmm darısı sana bitanem en kisa surede senin takvimini de gorecez inş ben inaniyorumm....
Maşallah kuzuna , hareketli olacak galiba sinyallerini veriyor şimdidenAllah a emanet olun canım .
iyiyiz bizde , büyüyor minnaklarküçüğü 1 yaşını geçti düşünüyorumda nasıl geçti zaman böyle
kuzucuklar nasılsınız ben nedense bugün hiç iyi değilimmoralim çok bozuk çok yalnızım sabahtan beri ağlıyorum elimde değil yaşlar akıyo kendi kendine yarın adet günüm ya hep yaklaştıkça belirtiler yaklaşıyo ve benm morallerde sıfıra iniyor zaten hastayım 3 gündür 39 dan ateşim daha yeni düştü acilden gittik eşimle c.tesi gecesi doktor ne serum taktı ne tahlil yaptı bu manyak doktorlar neden hep beni bulurlar anlamam youtube da video müzik izliyo dışarda onlarca hasta varken yüzüme bile bakmadı demediki bu kızın ateşi kaç ölçmedi bile salgın var salgın bak bende hastayım dedi boğazın ağrıyodur dedi hayır dedim baktı yinede yazdı antibiyotik.nöbetçi eczane bulduk ilaç kalmamış akıllı doktor herkese aynı ilacı yazmış eczacı bayan aradı hastaneyi doktor bey artık bu ilaçları yazmayın stokta kalmadı dedi doktorda da diyoki bayana ne yazayım Allahtan ki yazdığı ilaçlar evde vardı ki hiç fayda vermediği için gitmiştim doktora vesselam gittik 1 saat kuyruğu boşu boşuna bekledik evdeki iaçlara devam
Allah razı olsun esılam senınde cok az kalmıs daruısı sana ıns kuzumbebıs ıyı teyzesı ama bıraz burnu tıkanmıs okadar kolladım gelen gıdenden ama ıns kotu olmaz sen nasılsın ıyısın degılmı
oyyy balım cok sagol darısı sana olsun ıns dualarım sızlerle unutmayın
gosterır bıtanem merak etme ama kız cocukları kendını saklar derlertabı hıc bellı olmaz saglıkla kucagına al ıns
çok saol canım yaaa valla bugün anca toparlandımYavru kuşum çok geçmiş olsun. Allah a havale ediyorum o doktoru. Güzelce dinlen canım benim.. Ağlama üzülme .. Rabbim yazmıştır. Vakti zamanı vardır..
iyi diyosun aslında ne hastane kapılarına gidiyoruz ki inşallah bi daha ateşim çıkıp hastalanmam ama saol aklımda olsun kapımın önü eczane dolu işte hastenede arabayla 3 dk abartısız o yüzden para vermeyelim dedim ama bu doktorlar yüzündenGeçmiş olsun canım yaa bu dr lar niye boyle yapiyor Allshim Yarabbim ya sabir.cok sinirlendim ya eczaneden serum filan alsan keske soguk alginligi icn kokteyl istiyorum desen bilirler.saglik ocagi varsa yakbda taktirirsin biseycigin kalmaz.alacaksan hatta ben sayarim sana alacaklarin icine koyacak ilaclariin listesini.salak dr ne olacak.biz burda kocamla ikimiz saglikciyiz ya.kim grip oluyorsa cagiriyor takiyoz bisey kalmiyo zaten klinikte hep ayni seyler yapiliyor.alerjin yoksa tabi bu ilaclara ki zaten bi tanede alerji icn ilac koyuyorlar.aglama canim ltfen uzme kendini drencin daha da dusmesin bol bol meyve ye nane limon iç.cayina limon karabiber koy terle iyice. Iyi bsk kendinee.
inşAllahh canım ya çok hoşuma gidiyo inşallah sonuna kadar gider takvimin takvimlerimizTşk ederim kuzularimmm inşallah bu sefer sonuna kadar gider( kaldrmak zorunda kalmamm.telefonumdan artk herseyi görebiliyorum bilhisayar görünümünü aldi saolsun bnde heveskendim :)) .priorim teyzosumuz buyumus mssallah
Sernesimmm canimmm darısı sana bitanem en kisa surede senin takvimini de gorecez inş ben inaniyorumm....
çok saol canım yaaa valla bugün anca toparlandım.ağlamamk için kendimi zor tutuyorum nedense çok dolmuşum hep ağlamaklıyım burnum zaten tıkalı bugün aynada baktım ve burnum gözlerime doğru şişmiş göz altlarım mosmor aaah ahh bu günlerde geçer inşallah hayırlısıyla bende kavuşurum yavruma
iyi diyosun aslında ne hastane kapılarına gidiyoruz ki inşallah bi daha ateşim çıkıp hastalanmam ama saol aklımda olsun kapımın önü eczane dolu işte hastenede arabayla 3 dk abartısız o yüzden para vermeyelim dedim ama bu doktorlar yüzünden
inşAllahh canım ya çok hoşuma gidiyo inşallah sonuna kadar gider takvimin takvimlerimiz
Slm canlarim napiyonuz nasilsiniz.benim bulantilarim basladi bisey yiyemez oldm hersey burnuma kotu kokuyorsabahlari kusuyorum cok halsizlestim cuma gunu de ise baslicam artk hayirlisi.sizlerde ne var ne yok bakem
Insallah canim benim insallah.Allah büyüktür vakti zamanini bekliyor yavrun.hayirli bi zamanda gelecek ins bu kadae yipratma kendini. Sters cok etkiliyor biliyosun.nasil oldun bu arada biraz daha iyimisin..
Slm canlarim napiyonuz nasilsiniz.benim bulantilarim basladi bisey yiyemez oldm hersey burnuma kotu kokuyorsabahlari kusuyorum cok halsizlestim cuma gunu de ise baslicam artk hayirlisi.sizlerde ne var ne yok bakem
Kuzum Allah yardımcın olsun... Daha iyi olursun inşallah.. Bulantı ve koku zor oluyor... Bi daha ki kontrol ne zaman... Herşey yolunda mı...
saol canım inşallah olur Rabbim büyük umutlar bitmez bizde
demek başladı bulantıların bide işede başlıcan Allah yardımcın olsun benim bulantılarımda stresten hiç olmazsa seninkinin sebebi var bulantı ilacı içiyorum sürekli
Saol canm ya evt is yerinde de var hamile arkadas o da cok kusuyor artk beraber kusar kusar dururuz.dogru soyluyorsun sebebi var cok şükür. Allahim sizede yasatsin inş bu bulantilardan.kyamam canm cok stres yapma metpamit mi kullaniyosun fazla kullanma prolaktini yukseltiyormus bnde yeni ogrendm:26:
yok canım sık kullanmamya çalışıyorum evdeysem sorun deilde biyere gidince falan çok şükür bugün iyim demek prolaktin yükseltiyo Allah korusun bide onla uğraşmamyım
Iyi olmana sevindim canm dikkat et kendine.arkadasima dr u soylemis yukseltiyor dye.benim de hep yuksekti desolet kullaniyordum gercekten kotu bisey
saol canım.çantamda bi sürü ilaç taşırım kullanmasamda acil lazım olur diye eşimde şaşırıyo nerden bliyosun bu kada ilcı eczacı gibisin diyedesoleti duymadım hiç
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
ne sinavi bu arada hangi bolum bnde guya kps ye ve oss ye gircem ama hic calismiyorum.bide sey varya hani herkes onu okuyor dye bi kampanya.peygamber efendimizin hayatiyla ilgili sinav var umre seyahati filan veriyolar bilgisayar cep telefonu filan bos yokmus yani.bnde grmeyi dusunuyorum bakalim sinav ustune sinav Allah yardmcimiz olsn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?