Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldimmmm kizlar hala dogurmadim ama bebegimin suyu azalmis malesef hala erken dogum risikom war......

slm kızlar uzun zaman oldu gelmeyeli zaten kimsede pek uğramamış anlaşılan ...bebeğim hasta oldu bronşit hemde hastahanede 8 gün yattık serumlar falan oksijen verdiler hep bebeğime damar yolu açarken damarını patlattılar falan burnu çok tıkalıydı bir türlü açılmadı doktorlar toplandılar burnuna hortum sokup çektiler aspratörle falan çok zor günler geçirdim şimdi çıktım ama hala geçmedi kalpten rahatsız olduğu için geç iyileşme oluyormuş ...

sizler nasılsınız gelin nerdesiniz ilk fırsatımda buraya geldim inşallah gelirim yine öptüm herkesi...

Geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin

iPhone 'den Tapatalk

Canım çok geçmiş olsun .. Şimdi nasılsınız..

sonunda gelebildim.okuyabıldıgım zamanlarda oldu ama son hafta okuyamadım hıc .mevlüt telaşına kapıldım tek başımayım bılıyosunuz yardım edenım yok.
önce yaparım zannettım butun evı dagıttım temızlıge basladım ama cınar ıyıce huysuzlandı o savas alanının ıcınde cınarla bı basıma aglamaktan sınırden geberdım.inanın pcyı acmak teli alıpta annemi bile arayamadım.eşim kadın tutayım desede inat ettım laf olur dıye:26:
son 1 hafta zaten yusuf yusuf ederken yetıstım ama ömrümden ömür gitti.
çınarın adağı vardı mevlütte pilav la onu dagıtayım dedım.ama oda sayılmıyormus çünkü annem babam kaynanam babam yani 1.derece akrabaların yememesi gerekmişben sadece ben ve eşimin ev hanesin yemiycegını bılıyodum çevremdekılerde oyle bılıyodu ee tabı mevluute eşim ve benım dısında herkes yedı.bi hoca var tanıdık eti sordu anlattım olmaz dedi sayılmaz sonra eşim 2 hocaya daha sordu ama olmuyomus kısmet şimdi bu hafta sonu adağı tekrarlıycaz.rabbım inş diğerinide kabul etmiştir nediyelim
çınarda iyi teyzeleri alışveriş için 2 saatiliğine çınarı yengesine bırakmıstım süt sagıp ama saatınde yetişemedi oda mama vermiş 2 defa mecnburen kabız oldu yavrum sımdı bıde ıste o hengamenın ıcınde onunla ugrastım durdum şimdi şimdi düzene giriyor gaz sorunumuz hala devambırde tekrarlayan burun tıkanıklıgıonun dısında bır problemımız yok çok şükür.çğdemcım kızın olacakmıs rabbım hayırlı evlat etsın ıns.ngasgım cok cok gecmıs olsun bıtanem rabbım yavruna uzun ömurler nasıp etsın kaç kılo oldu sımdı kuzum.dünde çok sukur mevlutu okuttuk.çınaruım hep uyudu teyzeleri nasıl rahatladım o uyuyunca tabı hekes dagılınca actı tekrardan gozlerınışimdi anca evı topladım mevlutten kalanları çınarıda uyuttumda bı yazayım dedım daha yemek yapmadım gecmısede bı goz atayım bakayım napmısınızçokk özledim sizleri canbonlarım ballı kaymaklarım

Son düzenleme:
keserim inş rabbım sanada nasıp etcek kuzum hayırlısı olsun ıns.beste kızcem bıtanem canım panık yapma bol bol dnlen canım az kaldı zaten rabbım yardımcın olsun ıns
prıorım kuzum nasılsın

Uzun hatta upuzun bir aradan sonra gelebildim çoook şükür :) Hayalotum, scorpionsum, alpinim, ngasgim, karamim, gulbisim, priorim, bestekizim,sernesim, keserim, selencelkim ( adını unuttuğum varsa lutfen alınmasın) hepinizi çoooook özledim çoooook merak ediyorum. Bebisler doğmuş hepsini çoooook öpüyorum rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin.. hayalotum canbonum ruh ikizim nasil özledim yaaaa ♥
Cok zor zamanlardan geçtik eşimle. Hormon bozukluğu yasadim. Drlar erken menopoz olabilir dediler. Günlerce kendimi yedim bitirdim. Sonra drumun da tavsiyesi ile tüp bebege karar verdik. Bi an bile tereddüt etmedim. Tabii bu süreç de baya stresli ama değdi şükürler olsun ki bebeğim benimle :)))) hemen haber vermek istedik teyzelerimizeeee :)
Öğrendiğim andan itibaren Rabbime herkese hayırlısı ile nasip etsin diye yalvariyorum. Hepinizle ayrı ayrı sohbet etmeyi cok isterdim cunku cok merak ediyorum ve cooook özledim ama Nete giremiyorum radyasyonun olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Bu süreçte çok destek oldunuz moral oldunuz umut oldunuz. Sizi çok seviyorum♥

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız. rabbim bidaha yaşatmasın. dikkat edin kendinize

oo maşallah hayalotum mevlütüde olmuş çınarımızın maşallah. bende çok özlüyorum sizleri ama rahatsızım yatıyorum sürekli pek girmiyorum nete. öpüyorum çokkk...

meddim hoş geldin maşalllah diyorrum bitanem hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu süreçte yaşadığın zorlukları tez vakitte unutturmuş meleğin seninle. ne çok sevindim anlatamam. bende tüp bebek yaptırcam canım inşallah. bakalım nisanda gerçekleşcek herşey ama şimdiden kullandığım ilaçlar mahvediyor beni. süreç nasıldı kuzum çok korkuyorum ben çok stresliyim ne olur yol göster bana herşey nasıl olcak nasıl biticek bilmiyorum. inş. bende böyle güzel haberle gelirim buraya... Rabbim kucağına aldığın günüde duymayı nasip etsin bize. öpüyorum çok dikkat et kendine...

Canım çok tebrik ederim cepten göremiyorum çizelgeleri ne kadarlık oldu bebilin Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşAllah darısı başımıza

iPhone 'den Tapatalk

Hayalotum hayırlı olsun mevlüt okutmuşşsun adak evet 1.derece akraban olmayacak bende öyle biliyorum olsun oda sadaka olmuştur

iPhone 'den Tapatalk

Merhabalar hanımlar bnde bayadır giremiyorum annemlerdeyim bbm bat 12 si yani bgn bakalım bu ay yüzüm gülcekmi eşim bu seferde ameliyat için bezmialeme gitti ameliyata gerek yok demiş artık kime inancaz bilemiyorum devlet hastaneleride öyle çabuk gün vermiyor öZelide eşim istemiyor hayırlısı olsun inşAllah meddcezirim çok sevindim adına bi ben karam keserim galiba üçümüz kaldık hamiş kalamayan nolcak bizim halimiz a dostlar :) hayırlısı olur inşAllah en kısa zamnda bu göbüşler bebişle dolsun :)))

iPhone 'den Tapatalk

kiamam sizeee alah sinio derler ust uste gelen dertlere.....allahh yardimcin olsunnnn...allahh bukadariyla gecirsin bitanem.....

canim bak cinara sen mevlut hosuna gitti uyudumu...ac mewlut kanallarini ya cd falan cekk aaa oglana bak dalga gecmis anasinla resmen....allah kabul etsin merak etme allah kabul eder nietin onemli.......darisi basimiza yarabim....wallaaa canim oynamadi mi kipirdadimi allahim diorum sinaama beni allahim yardim et hep boyleim..hersey yolundadi kuzumun ama bide bu su muhabbeti cikti..sukurler olsu bu gunlerimize tabi...

ohh ohhh masllaaahhh allah baska dertler wermesin......dilerim su gibi de gecer hamisligin ali werirsin kucagina kuzunu.....

medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasil mutlu oldum anlatamammm hayirlisi ole dogurursun bitanemmmmmmm seni cok ama cok seviyoruzzzz bir sure girmeee ama bizi merakta da birakmaaaaaaa senin halayini ben cekecemmmmmmm canim benimmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

oyyyyyyyyyy kuzum benım hadı hayırlısı olsun bismillah gelsin inş göbüşüne bebişin..olcak sernesim içinizi ferah tutun sonra dıyeceksınızkı ahhh ahhh uyumayı özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…