Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda

ayyyy aman allahım yanlıs gormuyorum degılmııı
maşallah maşalalhhh rabbım nazarlardan saklasın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns ayyy aglıycam sımdıkkk yaaacanım arakadasım cok mutlu guzel bı hamılelık gecır ıns rabbım korusun sızı offf heyecan yaptımmmduuu bende habıbtem gıbı halay cekeyımmmm hemen snı cok sevıyorum habersız bırakma bızı

oyyyyyyyyyy kuzum benım hadı hayırlısı olsun bismillah gelsin inş göbüşüne bebişin..olcak sernesim içinizi ferah tutun sonra dıyeceksınızkı ahhh ahhh uyumayı özledimm

İnşAllah kuzum gelcek ama sabrımızda azalıyo kasımda evlenen kuzenimde şuan 4aylık hamile çok tatlı çok sevdiğim bi insan şans ve nasip demekki uyumakta neymiş ki annesi onlar uykudan daha tatlı tabiki anne olmak çok ama çok zor ama bi kadının anne olamaması daha bir zor bir yanım eksik hissediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

iPhone 'den Tapatalk

koca göbüşlüler bakın bugunlerın kıymetını bılın cooooo cokkk uyuyun uykum yok sakın ha demeyın hatta yastıkla gezın evın ıcınde habıre kafanızı yastıga koyun uyumasınızda

Kıyamam sana :) bnm ablamın biri çok düşkündü uykusuna 36 yaşında şuan 3. Çocuğu 1.5 yaşında 2 tanede liseye giden çocuğu var aman Yarabbim böyle sabırla hergece sabahlara kadar emzirdi insn 1yaşına kadar hiç mama vermedi çok nadir yani maşallah demem o ki evlat başka bişe ilklerde yaşayamadım birlik olunca kayınpederle falan dedi ve hala emziriyo msiallah sabırla

iPhone 'den Tapatalk

Yine kimsecikler yok bebişlendiniz maşallah gelmezsiniz tabi :)

iPhone 'den Tapatalk

bitanemmmm çok sevindimmm Rabbime şükürler olsunn canımmmmm
sağlıcakla kucağına all meddimm

hemen ustume alindim walla tabi ki dinlicem sozunu hic dinlemezmiyim.....canim bisi sorcam sen dogum macerani paylasmiymidin ngst hatirliom daaa senin nasil dogurdunu bile bulamadim bu benim icin cok buyuk bi kayip :,(((

canım çok sevindim gerçekten rabbim kucağına almayı nasip etsin dinelen çok iş yapma yorma kendini....

amin cnm inşALLAH... ewt ameliyettan bir gün önce öğrenmiştik cnm biz bi devlette bi de özel de test yaptırmıstık ve ıkısı arasında baya bı fark vardı... devlettekı total sperm 30 milyon cıkmıstı özeldekı de 7,5 milyon cıkmıstı hareketsiz de %40 felan cıkmıstı cnm yanls hatırlamıyosam

kuzumm mevlütünü ALLAH kabul etsin... RABBİM bizlerede yapmayı nasip etsin inşALLAH

cnm bnm gercekten cok sevındım RABBİM sag salim kucagına almayıda nasip etsin gözün aydın tatlımmm

Saol canım verdiğinbilgiler için eşimin sonuçları daha yüksek bi daha test verecek bakalım ona göre ameliyat olacak hayırlısı olsun

iPhone 'den Tapatalk

Selam hanımlar nasılsınız yine yoksunuz herşey yolundadır inşAllah ben bir haftadır annemlerdeydim döndüm evime çok şükür çok yorgunum uykum var bi size bakınayım dedim görüşmek üzre

iPhone 'den Tapatalk

Saol canım verdiğinbilgiler için eşimin sonuçları daha yüksek bi daha test verecek bakalım ona göre ameliyat olacak hayırlısı olsun

iPhone 'den Tapatalk

cokkk iyi cnm... düşün yani biz bu degerlerle bebek sahibi olduk aslında tek sey kafana takmamak aklından tamamen cıkarmak tatlımm.... tabi bu mumkun olmuo ama ben öle hamıle kaldım... nasılsa esım amelıyat olcak die aklımızı sadece ameliyata odaklayıp bosvermiştik RABBİM de nasip etti işte binlerce şükürler olsun ki.... ALLAHım isteyen herkese nasip etsin isteyen herkese dua ediyorumm... tez zamanda sende meleğine kavusursun bitanem inşALLAH

Iyiyim canım napimm.. Bekliyoruz bizim sıpayı.. Bi gelseydi... Sem nasılsın kuzum... Çınar bey uğraşırıyor galiba seni

Canım tebrik ederimmmmm.. Çok sevindim.. Sağlıkla al kucağına

19 martta yani yarın regl olmam lazım. 3 gün önce iççamaşırımda azıcık pembe lekelenme oldu. Meraktan bekleyemedim dün erken gebelik testi yaptım biri normal biri silik iki çizgi çıktı. Ama sabah kalktığımda karın ağrısı ile kahverengi akıntı başladı öyle damla damla da değil baya cok. Sizde hamile olma ihtimalim var mı arkadaşlar yoksa hiç umutlanmayayım mı

canım bence hamilesin hemen dokora git düşük önleyici falan verebilir kan tahlili falanda yaptır inşallah bebğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…